За разлика от нас, българите, които изготвяме плана след като всичко вече е свършило...
Защо се пънеш толкова, може да не ти се струва справедливо, но в политиката както знаеш, справедливост няма.
Защо се пънеш толкова, може да не ти се струва справедливо, но в политиката както знаеш, справедливост няма.
), беше - отписване на дълг ще има, когато Гърция излезе от ЕЗ.
На мен ми се струва, че Шойбле толкова много иска да види Гърция извън ЕЗ, та ще е склонен да опрости дълг при такова положение. Всъщност, той си го каза това - вътре в ЕЗ опрощаване няма, против правилата е, може да има разсрочване, но само след показани, не обещани реформи, тоест, след първия мотинторинг може да почнат разговори за преструктуриране. Извън ЕЗ е друго. Да се чудиш гърците защо толкова се дърпат 
, така и не я пусна, а всички Бг медии си траеха и само повтаряха, че е пусната. Няма значение, че е някаква отсечка от магистрала, за мен страшното е, че народа беше излъган, получи манипулативна новина, която не отговаряше на истината!
Много разчитам на него за светлото бъдеще на България