Това, разбира се, е много дългосрочна прогноза с много "ако", но не е съвсем розова откъм перспективи и мерки. http://www.oecd-ilibrary.org/economics/policy-challenges-for-the … s_5jz18gs5fckf-en
Нищо, че Западът и Русия не са го искали. После знаем: "Горко на победените" Но поне някой е пробвал - естествено, той си е гледал интереса, ама то винаги е така.
:
)

- че иначе се почват едни обяснения, едни сравнения, едни търсения, едни цитати, изобщо, отива ми сума ти време и често за дреболии.
), и се получава добра дискусия, е, с някои залитания, ама няма как
А, старая се да не влизам в политически полемики, че ми отиде целият ден
, но тука има и други добри преводачи, така че всички правим, каквото можем, за да стане добра дискусия. Пък и всеки може да сбърка, особено когато го прави между другото и няма време за обмисляне и корекции. Иначе се занимавам със съвсем други неща, езиците са ми по-скоро хоби, естествено, ползвам английски, то без него накъде, но не искам да се занимавам с това професионално. 

Ти българите за подлога на руснака ли ги имаш? Или си мислиш, че българите се изживяват за подлоги? Обясни ми моля...че не разбирам наистина..