На сина ми му направиха операция по спешност преди 45дни след счупване на подрамената кост, белегът който се получи е дълъг 13см, на места в ширина достига 5-7мм и е изпъкнал над нивото на кожата.
Бих искала да получа мнения за някакви кремове, с които да бъде третиран. Не зная защо се получи толкова голям белег, дали защото той е спортист и ръката му имаше голям мускул, както и отток от травмата, които допринесоха за разпъването на кожата. До махането шева беше със широчина до 2-3мм, но сега е направо ужасен

По принцип след една година му предстои нова операция, на същото място, за да премахнат плаките и болтовете, които са му сложени и евентуално тогава ще молим за направата на по човешки шев, но до тогава бихме искали да направим небходимото, за да изглежда по естетически
Благодаря!
Витасин крем вършеше при него повече работа
милото дете . Вирамин Е помага течен . Аз имам и съм ползвала замесен в крем против стрии преди раждането И за друг белег преди това . Кокосово масло и витамин Е . За невена също съм чувала добри отзиви , както и за BioOil. С каквото и да мажете много е важно да го правите упорито всеки ден по няколко пъти . Аз имам белег на лицето от ухапване от куче , бях малка мама ме мажеше и аз моментално го изтривах ... В последствие като пораснах сама започнах да го мажа с витамин Е течен и ми помогна . Пожелавам успех!
за сега мажем и след втората операция ще продължим.