В момента чета... 36

• 48 963
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Завърших "После" - Розамънд Лъптън. До един момент ми харесваше много и бях сигурна, че ще ѝ дам висока оценка. Стотина страници преди края нещо се "счупи". Имах чувството, че някой се е докопал до компютъра на авторката и е скалъпил набързо финала - неубедителен, съшит с бели конци. А иначе идеята, начинът, по който е написана книгата, стилът на авторката много ми допадат. Вероятно тръгнах с високи очаквания, защото "Сестра" много ме впечатли.

# 496
  • Варна
А аз завърших "Вечерята". Абсурд да пиша ревю.
Пет звезди получава от мен на мига книгата и се надявам скоро да ни зарадват с нов роман на Кох на български.

Сега не знам какво ми се подхваща.

# 497
Тайга, вече има роман от Кох на български. Не знам дали знаеш, казва се - "Вила с басейн", може и да си писала, ако си - прощавай! Simple Smile

Аз май ще зарежа "Повикът на ангела", имам да чета "Физика на тъгата" и "Концерт за изречение на Емилия Дворянова ....  Rolling Eyes

# 498
  • Варна
Да, прочетох първо "Вила с басейн" Simple Smile
Сега чакам следащ превод, много силно съм впечатлена от автора.

# 499
Тази година по всяка вероятност ще излезе още една негова, казва се "Dear Mr. M", не знам как ще я преведат на български, не знам и г/д кога ще се появи. На срещата с автора миналата година, чух нещо подобно  Peace

# 500
  • Варна
Благодаря за информацията. Дано!

# 501
Само на мен ли не ми върви "Тангра и неговият син"? Вярно, че съм в началото , но направо ми е мъка. По нататък става ли по-увлекателно? Прочетох "Нестинарка" и много ми хареса.

# 502
Става Пам! Когато се връща в България става по динамична.
Веднага ме "навихте" за "Забравените от небето"
По темата - Мураками 1Q84

# 503
Само на мен ли не ми върви "Тангра и неговият син"? Вярно, че съм в началото , но направо ми е мъка. По нататък става ли по-увлекателно? Прочетох "Нестинарка" и много ми хареса.
Аз не харесах "Тангра и неговият син" и мудността беше само една от причините Simple Smile.

Присъединявам се към харесалите "Степния вълк" на Херман Хесе, даже съм във възторг от книгата, макар че още не съм минала средата. Обичам книгите, които като че ли са написани лично за мен, такива, в които намирам отговори на мои актуални въпроси Simple Smile. Определено "Степния вълк" е от този вид.

# 504
Да попитам феновете на Сидни Шелдън - някой чел ли е " Диамантената наследница" - продължението на "Диамантената династия"?

Някакви отзиви за поредицата Дъблин стрийт от Саманта Йънг?
 Peace  bouquet  bouquet

# 505
Някакви отзиви за поредицата Дъблин стрийт от Саманта Йънг?
 Peace  bouquet  bouquet
Само за първата книга, която се подлъгах да зачета. Бягай далеч Simple Smile
Аз четох на английски, но дори и в оригинал качеството беше ужасяващо, и на писане и на редакция. Да кажем, че второто при превод би могло да се избегне, та го игнорирай.
Не знам какво четеш по принцип, тази книга доста се харесва. Обаче тук имаме слаба авторка, която понеже не може повече, разчита на клишета, драма, още малко драма, пак драма и а да, споменах ли драмата?  newsm78
Но ако искаш питай в темата за любовните романи, там има момичета, които много я харесват и могат да ти дадат по-обективно мнение вероятно Simple Smile

# 506
  • Кърджали
Скоро четох двете книги от поредицата Дъблийн стрийт. Не е кой знае какво, но то и не претендира за литературен шедьовър. Стават за "време да минава"....  Във втората "Лондоун роуд" секса ми дойде в повече на мен. Та там прескачах доста страници и пасажи, не обичам да чета дълги дълги такива сцени....

# 507
Благодаря ви  Hug да разбирам ли, че е в духа на 50 нюанса сиво?

# 508
  • Кърджали
Май от един дол дренки ги водят  Laughing Но нюансите не съм ги чела, та не мога да ги сравня.....

# 509
  • Варна
Аз започнах "Ненагледна моя" на Паланюк, но на 60-та страница ми идва малко в повече. Представям си до края как ще е...

Общи условия

Активация на акаунт