В момента чета... 36

• 48 486
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
zigizagi, ето тук преди време се обсъждаше книгата и автора и малко по-надолу yani4ka_83 е писала, че си я е купила в електронен вариант и е с много грешки!

# 736
Започнах "Отминали времена" на Кейт Мортън. Малко тегаво ми тръгна. Дано стане по-интересно по-нататък, да се забърза действието. За сега - мудно! Около 80 стр. съм прочела ....

# 737
Здравейте,мами! Simple Smile
Аз съм нова тук,но веднага,като повечето читателки се спуснах да търся темичка,свързана с книжки Hug
Четивото,което чета сега е И други истории на Георги Господинов. Този автор много нашумя в последните дни,заради което наистина много исках да почета нещо негово. И,така,както преди седмици се разхождах с една приятелка във Варна,накрая минах през една книжарничка и си я купих и едва сега намерих времето да започна да я чета.Интересна е,много и то. Едва в началото съм,но ми сгрява душичката един вид Blush Когато я прочета, ще си дам мнението за цялата книга, но за сега от 1 до 10 бих я оценила със 7.

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 20:47 от Hristiana Hristova

# 738
Вероятно имаш предвид Георги Господинов?

# 739
  • Варна
Прочетох "Отвъд забравата" на Модиано, хареса ми:

https://www.goodreads.com/review/show/1212930972?book_show_action=false

# 740
Да,Георги Господинов,извинете,че съм объркала имената.

# 741
Заповядайте в новата тема! Hug Сложила съм в нея снимка с идея да си направите книгоразделител мартеничка, или да подарите такъв за 1 март! Лесно се изработват, аз миналата година направих няколко.
И тъй като видях, че харесвате анкетите, пуснах една набързо, макар че имах и други идеи, но сега нямах време, но нищо, следващия път ще опитам да е по-интересна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт