В момента чета... 36

• 49 146
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Само да анонсирам, че поредицата "Дъблин стрийт" има и нова, трета книга издадена:  Laughing

# 511
Съмняваш ме нещо, много си в крак с модата и все първа ги намираш, а после не ги била чела  Naughty

# 512
  • София
Съмняваш ме нещо, много си в крак с модата и все първа ги намираш, а после не ги била чела  Naughty

Следя новостите, Мери, и се опитвам да съм информирана  bowuu
 Laughing

# 513
# 514
  • Belgium
Миж, не се прави, че настолната ти книга не е "50 нюанса"  Mr. Green

Аз приключих с Like A Virgin на Ричард Брансън, обичам го тоя човек  Heart Eyes
Не само дава най-разнообразни съвети към младите предприемачи, но и дискутира различни важни въпроси от типа на дали да бъдат изрично забранени връзките между колеги, как да бъдат поощрявани служителите да мислят различно и иновативно, както и нови начини за намиране на алтернативни източници на енергия. Разработките на неговите компании в областта на космическите пътувания и изследванията на океанските дълбочини са ми страшно интересни. Същевременно говорейки как майка му го е възпитала и какъв дух на свобода и поощряване на творческото начало е царял в семейството, човек вижда как възпитанието влияе изключително силно върху едно дете и бъдещото му развитие. Препоръчвам с две ръце, но ако човек за първи път чете за него, най-добре е да започне с биографията му - How I Lost My Virginity. И двете книги ги има и на български.

Връщам се в полето на романите и почвам новия на Джоджо Мойс "Един+един".

# 515
Започнах "Сбогуване с Чарлстън" от Александра Рипли. В началото съм, но ми харесва.

Не е по темата,
Скрит текст:
но искам да споделя, че гледах "скандалния" филм "50 нюанса сиво" - от любопитство най-вече, а и да заместя болния мъж на една приятелка (ама се и оправдавам  Laughing  Mr. Green). Е, честно казано нямам ни най-малка представа защо всички говорят за филма, коментира се навсякъде, вкл. в офиса, то са едни плакати, едни билбордове, едно чудо... Ами няма нищо скандално. Една гола жена, малко секс...чудо голямо, нищо особено като сюжет, да не кажа НИЩО. По едно време доста ми доскуча и едва дочаках края.

# 516
  • София
denim123 харесвам я аз "Сбогуване с Чарлстън", но ми направи впечатление, че много ми беше харесала в по-младите ми години и скоро я препрочетох и някак не беше толкова уау. Laughing Но е интересна, бързо се четат двете книжки Peace

# 517
Аз започнах "Ненагледна моя" на Паланюк, но на 60-та страница ми идва малко в повече. Представям си до края как ще е...
На края става просто гнусно за четене.

# 518
  • Пловдив
"Дъблин стрийт" я четох, като пауза между две по-тежки книги. Нищо особено, но лека за четене, прочетох я за 2-3 дни. Никога не бих си я купила, взех я от библиотеката. Ако ги видя и другите две книжки (продълженията) там, ще си ги взема за четене и тях Simple Smile

А сега чета "Проповедникът" на Камила Лекберг. Много ми харесва, това ми е първи сблъсък с авторката. Отново е от библиотеката. Определено ще изчета и другите нейни книги. На нощното шкафче ме очаква и "Немезида" на Ю Несбьо, нея съм си оставила за десерт Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 11:59 от noriscat

# 519
Зовът на кукувицата има ли продължение?
Интересува ме
Скрит текст:
дали Корморан и Робин ще имат връзка?

# 520
Да споделя и аз мнение за "Ключът на Сара".
Скрит текст:
Като цяло не е лоша,имах големи очаквания и част от тях са оправдани...Стилът ми дойде малко странен и определено филма ми харесва повече.Като цяло в един момент книгата става леко депресираща за мен ,а при филма не можах да го забележа това.  Simple Smile

# 521
  • МАРС
Зовът на кукувицата има ли продължение?
Интересува ме
Скрит текст:
дали Корморан и Робин ще имат връзка?
Има - Копринената буба.  Peace
Скрит текст:
Още няма нищо между тях и във втората, подозирам, че в третата част ще да е. Wink

# 522
Благодаря, Сиско Кид! Свалям я.

# 523
  • USA, Steak State
Започвам

# 524
  • София
 Запознах се с Крис Картър тези дни - хареса ми, с изключение на детайлно описаните, изключително жестоки убийства (добре че умея да чета през ред, когато се налага...). В автора има стремеж да очовечи жестокия убиец, разказвайки какво го е довело до това - да стане ненормален звяр, всичките му убийци се оказват жертви преди това  Confused
Прочетох "Улица Тъмните магазинчета" - меланхолична, силна книга. Тъга, тъга, тъга, толкова много тъга, така безсмислена, толкова реална, и толкова нереална - явно на Модиано това му е стил.
Сега захващам "Балада за Георг Хениг", а след нея Зендкер с двете му книги.

Общи условия

Активация на акаунт