Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 830
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
I ♥  залата е страхотна , много стилно изглежда и аз много харесвам кръглите маси , нашата зала също ме е с такива . Ето малко снимки от нашата https://www.facebook.com/media/set/?set=a.160002127362664.36496. … 805367&type=3 (дано да излязат)
Леле,че хубава зала....какви са им кувертите на хотел Елена? Simple Smile

Нашият е 50 лв . заедно с коктейла , но има и по 45 . По-важното е , че и храната е много и страшно вкусна , ние вече ходихме на дегустация  Wink

# 106
В Семинарията може изнесен ритуал само ако правиш там църковен. Май така ми бяха казали.

# 107
Имаме пък към Младост днес. И ще отидем до центъра. Нямам толеми очаквания, но за всеки случай може пък да харесаме нещо.

# 108
Лелееее момичетааа колко много сте изписали  Mr. GreenНовата тема е страхотна и пълни с красоти.Сега ще влезна в албумчето да видя новите снимки Simple Smile .Аз мога да ся похваля с чаши  Joy Вчера поръчах свещите,кутията за пари,възглавничка за пари,украсено шампанско и украса за чашите.И стикери за медчета,защота и нашите подаръчета ще са медчета.В продавалник намерих на мн добра цена от производител.Та при мен ноно е това.Остана ви само,чаши за чупене,късметчета майка ще ми направи,оркектър за извеждане да намерим и няколко дребни неща.И букета го доуточних с флористката.Само от божури и мини рози ще е .

# 109
Ние сме с Vera Wang. Поръчах ги от Англия чашите и приборите от САЩ и излезнаха като цена малко по-малко, отколкото са само чашите в България  Crazy

# 110
mim и моя букет ще е с божури и малки рози , чисто бял  Hug това са любимите ми цветя Simple Smile

# 111
  • Варна
Момичета , качих най-накрая снимки на поканите ни и на кошничката, възглавничката за халките и кутията . Последните 3 са ръчно направени и не са кой знае какво, но аз си ги харесвам Simple Smile С подготовката съм в пауза, защото съм болна и ми е много кирливо.
Между другото, не знам дали е само при мен, но от 3 дни се опитвам да кача снимките в албума и едва днес успях. Не ми зареждаше качването на снимки...

# 112
audace и на мен ми харесват твоите изобретения, и аз мисля да си ги правя самичка тези неща, но още не ми е дошла музата а и за това има още мн време до моята сватба. За сега е по важно рокля да си харесам Sad но нещо не ми се получава, май ще паля колата за Асеновград, поне да разгледам, дано намеря моята. Харесвам си мн рокли в интернет, но не ми се поръчва без да съм видяла как ми стои и каква е материята.

# 113
И аз съм в голява дилема за роклята.Доста измерих и нищо....относно Асеновград съм ходила и впечатленията са ми много лоши оттам...много кич. Или аз не съм наред или просто модата си е такава....ц******а (с извинение)

# 114
Да и моите впечатления от Асеовград са такива , цигания до шия . Не знам защо всички си мислят , че там има нещо кои знае какво , 99% от магазините са си пълни само със старомодни и кичозни модели изработени от нискокачествени материали  ooooh! Както казва нашия фотограф  , да лъска на снимки . Ама щом сте решили да се разходите защо пък не , може и да се случи някое чудо и да се намери нещо добро . Определено в София има много по-хубави модели  Peace

# 115
  • София
Момичета, страхотни сте!  bouquet

Толкова хубавини сте изписали, мога цял ден да чета и да се радвам  Heart Eyes

Вчера най-сетне капарирахме балната зала в комплекс Макси - малко е тъмна, защото няма прозорци, но мисля, че ще успеем да я разведрим със светла украса и цветя. Дансингът е огромен, масите са кръгли и се подреждат в полу-кръг пред масата на младоженците, има място за всичко, напитките се сервират на бар, за да не се наслагват на масата ала Балкантурист... много съм доволна. Дори и да не е най-най-прекрасното възможно място, просто се радвам, че поне за това се погрижихме. Честно казано, беше започнало да ми тежи.

Сега има друга дилема  Laughing Има възможност за изнесен ритуал в градината на Макси, но тук някой спомена за Семинарията... а и аз искам църковният брак да е в църква... и така се размечтах, трябва да проуча  Wink

Имам си и рокля! По принцип си бях харесала една от Aliexpress, но ме навиха да ходя и да пробвам модели, просто за да видя дали даден модел ми стои добре преди да съм поръчала. И така пробвах една рокля, която е невероятна, толкова е моя! Майка ми, която беше скептично настроена спрямо рокля тип А, като ме видя каза, че ТОВА е роклята. И я капарирахме  Laughing Най-хубавото е, че самата рокля няма нужда от бижута, най-много едни супер дребнички обици. Сега ми трябват обувки хехе.

Още не сме говорили с DJ, фотограф и флорист/агенция. Но пък снощи ни дойде идея да направим сватбата кудошлийска  Laughing - в смисъл, ММ обожава да си прави майтапи с хората, и решихме, че ще вкараме този елемент и в сватбата. Сега само трябва да измислим как. Желанието ни е да направим сватбата страшно забавна, всички да се смеят от сърце, и да бъде незабравимо преживяване, не само за нас. Като за начало успях да навия ММ да направим хореографиран първи танц - изненада! Simple Smile А, и евентуално да вземем малка торта, която да „изпуснем“...  Mr. Green

Ох, има още толкова много неща!

# 116
Asuance много забавни покани.Кутията ти е страхотна!Много ми допада и много добре си е направила.Kisses много се радвам за чашите ви.Тази идея с "испускането"на тортата много ми харесва.Ние мислим мъжо като хвърля жартиера да хвърли първо огромни бабешки гащи хахха.А аз исках букета ми да хвърляне да се разделя на 3,но нз къде да си намеря такъв.Някакви идеи?

# 117
Бубулеса БубълскаЧестито за роклята мн се радвам ,че си намерила идеалната рокля за теб.
Alady и аз съм в СОФИЯ ако не те затруднявам моля те да споделиш къде си гледала рокли, аз ходих до сватбения център в Младост, в два др сватбени салона единия е на Сливница, а др на София Борисова, знам по Пиротска един два, но ми ме улеснило мн ако ме упътиш къде да гледам.

# 118
  • София
Момичета, извинявам се отново - но така и не разбрах къде да търся албумчето, в което качвате снимки Sad Сигурно мозъкът ми е изпушил от толкова вълнение Grinning

mim_pld Много ми харесва идеята с букета Grinning

# 119
Бубулеса БубълскаЧестито за роклята мн се радвам ,че си намерила идеалната рокля за теб.
Alady и аз съм в СОФИЯ ако не те затруднявам моля те да споделиш къде си гледала рокли, аз ходих до сватбения център в Младост, в два др сватбени салона единия е на Сливница, а др на София Борисова, знам по Пиротска един два, но ми ме улеснило мн ако ме упътиш къде да гледам.

Ами много зависи от ценовия диапазон който търсиш .  Аз бих ти предложила магазина от който си купих моята рокля , аз лично я взех от Варна , но в София го има същия със същите прекрасни рокли
http://www.aegeanparadise.eu/home.html

Общи условия

Активация на акаунт