Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 820
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
 Имате поща за предпочитане от някой от тези сайтова в магазините са доста надути цените ,въпреки че наскоро разбрах в Асеновград има складове за такива  неща и определено идва доста изгодно ,като получа повече информация ще споделя . Ех наистина и такива неща трябва да  вземем ние с мм задължително ще правим хвърлянето на букета и жартиера  Grinning обувките наистина изглеждат удобни. Добре дошла miss_L не се притеснявай ако си дадеш за цел и 2-3 месеца са достатъчни за всичко.

# 91
miss_L wellcome! Имаш достатъчно време до Август и моята сватба ще е тогава.  Simple Smile

mariq91 ти нали питаше дали агенцията предлага и други услуги. Има вариант, в който агента да ни помага на сватбата, сватбен кординатор се нарича-прави всичко вместо нас, вместо да занимаваш и натоварваш майки, баби и братовчедки, той се грижи за нещата, помага като е необходимо,следи часовете, подсеща ни да не забравим нещо. И това като услуга си влиза в цената.
Ние още се чудим, моя казва, че е щуротия  Grinning

Да ви попитам къде си търсите обувки?

# 92
Miss_Bingley, като те чета колко хубаво описваш вълненията си около роклята, звучиш като човек, който е "влюбен" в тази рокля.  Не знам как се сдържаш да не я купиш. Сама казваш, че шампанското е много бледо и нежно, защо тогава се притесняваш толкова, че не е бяла? Според мен всичко звучи прекрасно и най-вече, че ти се харесваш много. Цената също е много добра. Напълно те разбирам, че мислиш само за нея и винаги ще сравняваш следващите с нея.

Това за сватбения кординатор звучи добре. На мен ми предложиха една жена, която ще се занимава с украсата в ресторанта, но 600 лв си мисля, че са много.

mariq91, радвам се, че кумовите ви са решили да направят компромис и да се кръстят.
Не знам дали е точно компромис.Те ни казаха, че за тях не е проблем да се кръстят, защото така или иначе, когато решат да се женят ще искат църковен брак и това означава, че ще трябва да се кръстят. Това до някаква степен ни успокои, защото не искахме да ги притискаме и ние да ги караме едва ли не насила.
Не знам защо сме останали с впечатлението, че те не желаят да го правят. Хубавото е, че си имаме кумове.

Имате поща, ние все още не сме обикаляли магазините и не сме търсили нищо, но наши приятели миналата година са ходили в Пловдив и ни казаха, че там имало склад или нещо подобно и там нещата са били по-евтини. Не знам къде точно се намира това обаче.

Нелка*, честито за поканите. Кога ще бъдат готови и кога мислите да ги раздадете?
Ние нямаме познати, които да викнем за ди джей или фото.
Днес излязохме с наши приятели, които се ожениха миналото лято и ги поразпитахме за хората, които бяха наели те. Взех няколко телефона и мисля утре да звънна на фотографката, за да видя дали ще е свободна.

I ♥, честито за ресторанта.  Чудесен е, поне от това, което успях да видя. Много харесвам кръглите маси, но за съжаление нашият ресторант не предлага такъв вариант. Може би това, че украсата е в лилаво още повече ми повлия.

Kisses{P}, не знам дали е нормално още в първият магазин да си харесаш рокля, но и ти както и Miss_Bingley сте късметлийки, че толкова лесно сте си харесали рокли. Не знам дали ще имам вашето търпение да не си взема веднага "моята" рокля.

Alady , страхотна е и вашата зала. Определено кръглите маси ми изглеждат много изискано и романтично.

Оххх МОМИЧЕТА ЩЕ СИ ИМАМЕ ЧУДНИ,ЧУУУДНИ СВАТБИ!!!!

Дано да е така!

miss_L , добре дошла и успешна подготовка.

# 93
Сега дилема - хотела, където ще ни е изнесения ритуал се намира на 850м от църквата (около 15мин пеша). Чудя се да наемем ли ретро автомобилче за час или не е необходимо.
Алечка, може би ти ще можеш да го прецениш реално понеже си от Търново - от Рачев до Св. Николай Чудотворец

# 94
Кисче, можете да наемете ако искате, но си е близо. А и ако вие отидете с кола ще трябва да си изчакате гостите. Но пък аз обичам ретро коли... Не знам

# 95
Мислишли, че пътят става да се върви пеша?нямам спомени има ли тротоар?

# 96
mariq91, Сдържам се защото искам поне да обиколя май или юни Асеновград и ако там  не си намеря в средата на юни се връщам и я  поръчвам да се ушие. Тя си е техен модел и ми обещаха да ми я ушият.
Даже ми казаха, че ако не искам да изпусна промоцията може още сега да я взема и после ако си променя мнението просто да си харесам друг модел от колекцията им и да си доплатя цената ако е по-голяма.
Но тогава не го обмислих и пък ми се струва малко рисковано.
Та така с моите дилеми.
Защо ме притеснява, че е бяла ли? Ами там откъдето съм са малко консерви, в смисъл говоря за възрастните и де да знам все съм си мислела, че ще съм с бяла рокля. Simple Smile
Ще пообиколя и в София и ще видим какво ще стане. От важните неща ми остана само фото и видео.

# 97
Miss_Bingley, и аз смятам да поизчакам да минат абитуриентите и началото на юни да се командировам до Асеновград- поне от разговорите, които имах с няколко места там- хората имат готовност за седмица да ушият рокля. Това ме кара да си мисля, че спокойно мога да избирам, меря и обикалям, за да се харесам в модел които ще ми стои най-добре.

# 98
  • София
mariq91, днес или утре ще имам проект и като го одобрим, след ден-2 ще са готови.

# 99
Зая, така е.няма смисъл да се бърза за нещо толкова важно като сватбената рокля.Ще си пообиколя и аз на спокойствие и в София и в Асиновград за да съм сигурна в модела,защото никога не знаеш какво може да ти допадне.

# 100
Здравейте,
Пиша Ви за съвет!!!
Избрахме си ресторант "Монтесито", но сега се чудим къде да си направим изнесения ритуал?
Нямаме никаква идея, а в двора на ресторанта няма особено много място и не е това което сме си представяли!!!
Някой ми спомена за двора на Семинарията но си нямам и на идея дали там може да се направи!
Ще се радвам ако някой сподели мнение!
Благодаря предварително!
Хубав ден Simple Smile

# 101
veni_smile, честито за избора на ресторант Simple Smile По повод изнесеният ритуал, не знам дали има място в София където правят само изнесен ритуал, но мога да ти дам ъвет да се обадиш да попиташ в Ритуалната зала дали знаят. Иначе можеш да се разровиш да провериш за Ботаническата градина, може и да позволяват Simple Smile Успех Simple Smile

# 102
veni_smile, в ботаническата градина съм ходила на сватба, беше много хубаво. Иначе и аз за друго не се сещам.

# 103
I ♥  залата е страхотна , много стилно изглежда и аз много харесвам кръглите маси , нашата зала също ме е с такива . Ето малко снимки от нашата https://www.facebook.com/media/set/?set=a.160002127362664.36496. … 805367&type=3 (дано да излязат)
Леле,че хубава зала....какви са им кувертите на хотел Елена? Simple Smile

# 104
Veni_smile Септември бяхме на сватба в голямата( балната зала) на Монтесито- уникална е, наистина изглежда като бална зала и има мн място за всичко, големи кръгли маси  и мн място за дансинг. За изнесен ритуал, скоро чух, че са отворили двореца Врана за такива мероприятия, а и ти е близо до ресторанта.

Общи условия

Активация на акаунт