Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 819
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Аз да ви се похваля - днес мерих рокли. Първо отидох в магазин, в който честно казано си мислех, че нищо няма да харесам. Първо консултантите бяха уникални - казах какво не искам и веднага ми извадиха 4 варианта по моите критерии - а аз акто ги разглеждах нищо ама нищо не ми грабна окото. Както и да е, пробвах, и се влюбих с 3 от тях! Всяка със своя чар - оказва се, че могат да ми направят рокля за мен с избраните детайли от 3те рокли. Супер щастлива съм! Накрая като каза и цената се оказа солидна сума под тази, която съм определила за максимум.

Отидох във втори магазин - бутик, който е доста по-скъп от първия и са дизайнерски. Ами да ви кажа - 5 рокли пробвах - стояха ми добре всичките, подчетават талия, но нито 1 не ме накара да си кажа- Ето това е моята рокля!

Сега съм в чуденка - аз ли съм заслепена от първите, нормално ли е от 1вия магазин да избера рокля и не на последно място - шампанско или бяла? Мисля че мерих шампанско... Толкова се заслепих от тези рокли!

# 76
I ♥  залата е страхотна , много стилно изглежда и аз много харесвам кръглите маси , нашата зала също ме е с такива . Ето малко снимки от нашата https://www.facebook.com/media/set/?set=a.160002127362664.36496. … 805367&type=3 (дано да излязат)

# 77
  • София
И аз да се похваля че запазихме църквата  Crazy Харесахме си ресторанта в хотел Форум и може би ще го капарираме другата седмица, някой друг ще се жени ли там?

# 78
Ралица, определено ще направя снимки на щурите си обувки Grinning А относно роклята... Можеш да прочетеш в сайта че ако не ти стане или не е това което искаш може да се върне. Аз си харесах от този сайт само горната част на една рокля и им пратих снимка за полата как я искам и те ми я направиха. Аз се навих именно заради това кое пише в сайта за връщането.
Alady И аз много харесвам кръгли маси. Разтапят ме. Оххх МОМИЧЕТА ЩЕ СИ ИМАМЕ ЧУДНИ,ЧУУУДНИ СВАТБИ!!!!

# 79
З_A_Я, може би ще се окажеш права за роклята. Притеснява ме това да не си харесам нещо друго. Много е рано още за рокля, искам да си я имам тази емоция на обикалянето и меренето на различни видове рокли с майка си, а нея сега я нямаше.Просто не искам да прибързвам и да се лишавам от това.
Това, че не е бяла също ми е малък проблем, нали булката трябва да е с бяла рокля  Rolling Eyes
Ще го мисля много още.

Алечка, сега чак забелязах, че обувките ти са люляков цвят, страхотни са, много нежни и са интересен избор  Simple Smile

I ♥ хотел Вега е наистина много мрачен и неприветлив, там ми беше абсолвентската. Никак не ми е сватбен.

mariq91, радвам се, че кумовите ви са решили да направят компромис и да се кръстят.

Цитат
Alady И аз много харесвам кръгли маси. Разтапят ме. Оххх МОМИЧЕТА ЩЕ СИ ИМАМЕ ЧУДНИ,ЧУУУДНИ СВАТБИ!!!!

В нашия ресторант също има няколко такива и да ви кажа и аз като ги видях се разтопих. Толкова са красиви, със  салфетки от сатен в хубави форми, наредени, съвсем по-различни от правоъгълните и квадратните маси. И си ги представям с виксоките букети на всяка от тях  Heart Eyes  bouquet
Наистина ще си имаме прекрасни сватби  Hug

# 80
Кисче, браво, пилзотворен ден си имала. Няма нищо странно - аз си купих първата рокля, която мерих.

Мис Б. роклята ми има панделка в люляково на талията, украсата на ресторанта и тортата също.

За цвета на роклята - не мисля, че е задължително да е бяла, важното е да се влюбиш в нея. Аз бях харесала една в шампанско, но накрая се спрях на принцеската кройка.

# 81
Цитат
Мис Б. роклята ми има панделка в люляково на талията, украсата на ресторанта и тортата също.

За цвета на роклята - не мисля, че е задължително да е бяла, важното е да се влюбиш в нея. Аз бях харесала една в шампанско, но накрая се спрях на принцеската кройка.

Видях ти аз украсата току що  Laughing в албумчето гледах
много е нежна и хубава, ще се вържеш идеално с нея и роклята ти е прекрасна и обувчиците.
Ох, не знам с това шампанско така се влюбих. Тя и моята е принцеска кройка дори така се казва модела "Принцеса"  Heart Eyes

Цитат
Сега съм в чуденка - аз ли съм заслепена от първите, нормално ли е от 1вия магазин да избера рокля и не на последно място - шампанско или бяла? Мисля че мерих шампанско... Толкова се заслепих от тези рокли!

Колко познато. И аз съм много заслепена от днес, откакто се върнах от магазина, място не мога да си намеря. Но при мен само различното е, че съм мерила само една рокля, а пък ти повече и поне имаш поглед над нещата.
Няма нормално и ненормално-има това, което ти харесва и това, което не ти харесва Wink

# 82
Браво момичета, ресторанта мн ми хареса, нашите кумове също вече знаят и с радост приеха тази отговорност Simple Smile  Обувчиците на Алечка са мн сладки и изглеждат мн удобни, но аз ще заложа на по- високи, ръста ми го изисква Simple Smile за подаръчета да кажа и аз, днес обикалях точно за това и за сега съм харесала тези солнички.  http://www.lovebirdsbg.com/#!wedding-favours/c1v98
Момичето което ги предлага каза, че излизали някъде към два и нещо, комплекта. Изглеждат симпатични, а и могат да се ползват 'Влюбените гълъбчета'

# 83
Патенцето, ако си склонна да купиш онлайн, ето ти ги същите, но малко по-евтино:

http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-Hot-sellin … 8_2000648934.html

редактирам се, за да не пиша под себе си:

Момичета, особено тези от вас били в Асеновград или обикаляли повече, можете ли да ми кажете къде е по-изгодно да се купят аксесоари - кошничка/възглавничка за пръстени, чаши и подобни - от китайците, ибей или по магазините в Бг?

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 10:16 от Имате поща

# 84
Мис Б. за роклята и аз мисля че вече ще сравняваш всяка една с тази. Ще видиш как ще се върнеш и ще я купиш Wink Аз като мерих моята бях с кумата и едната шаферка, много държах майка ми да е с мен, но нямаше как. Реших че няма да капарирам веднага, а ще преспя една вечер. Еми не спах мн и на следващия ден си я капарирах. Иначе и моята е цвят шампанско, много държах да е бяла, но просто се влюбих в тази Blush

Алечка, много са ти сладурски обувчиците Simple Smile Веси и твоите са мн яки, мн харесвам таквиа щури идеи Wink

Кисче, браво за роклите Simple Smile Ако си сигурна давай, от опит знам че като си харесаш нещо и после всичко изглежда не достатъчно красива Wink

Честито на всички момичета, които са намерили техните ресторанти Simple Smile

Аз съм болна и малко с нищо не ми се занимава, но няма как Grinning Онази вечер останах очарована от декораторката, сега чакам да ми прати оферта и да видим дали ще работим с нея Simple Smile

# 85
Цитат
Мис Б. за роклята и аз мисля че вече ще сравняваш всяка една с тази. Ще видиш как ще се върнеш и ще я купиш Wink Аз като мерих моята бях с кумата и едната шаферка, много държах майка ми да е с мен, но нямаше как. Реших че няма да капарирам веднага, а ще преспя една вечер. Еми не спах мн и на следващия ден си я капарирах. Иначе и моята е цвят шампанско, много държах да е бяла, но просто се влюбих в тази Blush

* Miele* не знаех, че твоята в шампанско, изглежда си бяла, видях я в албумчето.

Иначе си и аз съм почти сигурна, че ще се върна. Обаче пък има и друго нещо-може би съм много развълнувана, защото това е първата рокля, която пробвам и емоцията е голяма. Тъй като още не съм се виждала с други рокли затова тази така ме е завладяла. Не искам да съжалявам, че не съм мерила достатъчно както стана на бала ми.
Само дето роклята в шампанско ми е постоянно пред очите, не спах цяла нощ, заспивам и се събуждам с мисълта за нея, представям си е, с прическа, грим, с тази рокля. Гледам си постоянно снимките и клиповете с нея. Grinning Laughing

Цитат
от опит знам че като си харесаш нещо и после всичко изглежда не достатъчно красива Wink

има нещо такова наистина.  Simple Smile

# 86
Поръчах това.  Grinning Да видим какво ще дойде.

http://www.aliexpress.com/item/Women-Wedding-Party-Bridal-Sexy-L … /32226382805.html

И обувки си поръчах днес, дано са удобни, ако не ще ги върна:

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/shopping?q=tbn:ANd9GcT3kQlO3l … oswV&usqp=CAY

# 87

* Miele* не знаех, че твоята в шампанско, изглежда си бяла, видях я в албумчето.

На снимката наистина изглежда бяла, но не е. Шампанското е много бледо, но определено не е бяла. Иначе да, голяма емоция е като премериш първата рокля, но аз не се почуствах веднага така както ти, а чак като облякох моята Grinning Няма да забравя като бях в Сватбения център и мерих 5-6 рокли, моята беше под номер 2 и все за нея си мислех и накрая пак нея си облякох aхахахах. Та пожелавам ти, акото това е твоята рокля и ти като мен да се върнеш с усмивка и да кажеш ТЯ Е! Simple Smile

# 88
Цитат
На снимката наистина изглежда бяла, но не е. Шампанското е много бледо, но определено не е бяла. Иначе да, голяма емоция е като премериш първата рокля, но аз не се почуствах веднага така както ти, а чак като облякох моята Very Happy Няма да забравя като бях в Сватбения център и мерих 5-6 рокли, моята беше под номер 2 и все за нея си мислех и накрая пак нея си облякох aхахахах. Та пожелавам ти, акото това е твоята рокля и ти като мен да се върнеш с усмивка и да кажеш ТЯ Е!

Явно шампанското е много нежно и бледо. Тази, която мерих аз също е такава, почти бяла, но не съвсем. Шампанското е много нежен, лек и блед нюанс, съвсем малка е разликата с белите рокли, много е хубав.
Благодаря ти за пожеланието. Едва когато премеря повече рокли ще мога да преценя. Simple Smile

# 89
Здравейте и от мен!  Simple Smile
Аз съм нова тук и от известно време само чета, но реших да се представя.
Нашата сватба ще е през някой от летните месеци (вероятно август). За момента нямаме ангажирана дата, нито в ритуала зала, нито в църква. Единственият ни прогрес е, че избрахме ресторант и следващата седмица ще ходим да го капаросваме евентуално.
За рокля, обувки, костюм, покани, украса, фотограф и прочие и дума не може да става още Embarassed, та започвам да се притеснявам, че ще съм първата в групата "Нашата сватба през 2016"  newsm78

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 13:48 от miss_L

Общи условия

Активация на акаунт