Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 813
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Имате поща, не знам къде живееш, но при нас като се роди бебе или за сватба, хората дават едни бурканчета, пълни с едни обли бонбони, приличащи на речни камъчета.  Ама как го обясних само. Според цвета, който си харесала за сватбата, бонбоните могат да бъдат в същия.Та една от моите идеи е, да поръчам от и бей едни кутийки с формата на булка и младоженец и да сложа точно от тези бонбони. А бурканчетата също са много хубави, приличат на големите буркани за макарони, само че мънички и са с една панделка на гърлото, с името и датата.

# 61
 Имате поща ние доста обсъдихме подаръците и повечето сме на мнение наистина прахосъбирачките   не са  уместен подарък , вариантите са нещо за хапване или пийване   Mr. Green идеята сладки отгоре с украса като булка и младоженец е много добра ,или бурканче с по така сладко или мед ,малка бутилка с отлежал алкохол на етикета може да има ваша снимка или просто имената . Това са моите предложения аз още не съм избрала кое ,но от тези ще е.

# 62
Аз писах и в другия форум, за семенца за някакви цветенца (за дамите) или разлелители за книги.

# 63
  • На остров
Пропуснала съм началото и се чудя къде се изгубиха всички, много хубава тема Алечка  bouquet !

Аз бях споменала да ми оставите само 23.05, но не е проблем  за другата тема ще напомня  Simple Smile !

# 64
One, извинявай, пропуснала съм.

От толкова приказки за рокли ей сега си обличах моята. Ама си имам оправдание - трябваше да я видя с обувките. Е влюбена съм  Heart Eyes . Нямам търпение вече!

# 65
Да ви се похваля, че вече си имаме кумове. Нашите хора се съгласиха да се кръстят. Много сме щастливи, че точно те ще са до нас в този момент.
Следващото, което ни предстои е да си намерим фото, видео и ди джей.
Вие как намерихте- от познати или търсихте някой, за който сте чули/прочели хубави неща?
Какви са цените им?

# 66
Момичета, мерих роклята, току що се връщам от магазина.
Ей, няма такава красота, много се харесах, направо ми лепна, така хубаво ми стои, точно каквато искам е. Подчертава ми талията идеално, не ме прави дебела, деколтето стои перфектно, пада красиво, отдолу с едни хубави къдрички.
Сега има два проблема/не знам дали всъщност могат да се нарекат проблеми, но все пак/
Роклята се предлага в два цвята-шампанско и бяло.
Тази в шампанско ми стои уникално, влюбих се в нея. Бялата като облякох съвсем друга рокля все едно, не се почувствах по същия начин.
Харесахме шампанското. То е почти бяло, много нежно, привличащо, открояващо се, съвсем лек нюанс, стои ми страхотно на кожата.
Бялото ми простее, бледнее, лъскавее.
Това е единият "проблем".
Другият-момичето, което я мери вчера е капарила бялата.Сватбата й е няколко дни преди моята-мисля на 29 или на 23 август,в същия град.  Rolling Eyes
Тоест ще сме с еднакви рокли. Не, че ще се засечем или нещо такова, но все пак.
Друго, което има. Роклята е на цена 650 лева,в момента обаче е на промоция-350 лева.
Това, което ме успокои, е че жената ми каза, че мога да си поръчам и ще ми я ушият. Като дойда в средата на юни -поръчваме я и я шием. Така ще си е нова, не от манекена.
Цената в момента е много добра, на това не ме притеснява, няма да бързам да я вземам.
Засега реших да потърся и меря и други рокли, за да не си лишавам от емоцията и главно за да не се ядосвам ако изникне нещо по-добро.  Simple Smile
Така или иначе ако до Юни не харесам друга ще поръчам и ще взема тази.
Това е първата рокля, която меря. Просто още от витрината ни хвана окото-на мен и на свеки.
Дадоха ни и да снимаме-клип, снимки. Сложиха ми и було. Почувствах се като принцеса  Heart Eyes
  bouquet

# 67
  • София
Избрахме покани!  Party
Поръчахме ги, и това отметнахме!

При нас нещата с фото, видео и ДЖ, че и украсата както се оказа, все с приятели се случиха. Мой близък приятел е фотограф, не съм и мислила да наемаме друг, защото този е мноого добър, ДЖ /те са двама всъщност, работят заедно/ са приятели на ММ, цветята ще са от моя позната, агенцията за украса също се оказа на позната.
Надявам се че така ще е по-лесно, хората ни знаят вкусовете що годе, и комуникацията е по-лесна.
Пък и така или иначе ще изсипем една торба пари, по-добре на познати да е.

# 68
Да ти кажа, аз също на този принцип ще действам. Фотограф ще е близка приятелка на брат ми, погачите ще ми ги направи една от бабите, тя милата само за това си говори от 100 години.
Изобщо за каквото мога, ще ползвам познати.
Поканите ще са ми подарък от бившия ми шеф - Собственик на печатница.

# 69
Радвам се, че напредвате, момичета!
Нелка, на приятелите можеш да разчиташ винаги, дано се получи хубаво тържество!
Мис.Б, страхотно е, че си се харесала...от опит знам, че сега ще сравняваш всяка следваща рокля с тази и съм на 80% сигурна, че накрая ще се върнеш и ще я поръчаш! Laughing
Мария, супер е ,че ще сте с хората на които държите! Аз с нашите кумове бих се омъжила дори и да бяхме само четиримата някъде в някое селце  bouquet
Алечка, ще покажеш ли обувките? Май съм ги пропуснала  newsm78
Пумпалче, успех с "бебеправенето" , дано стане, пък за рокля все ще се измисли нещо!

Колкото до подаръчетата за гости, бях писала че ще е меденка със сватбена глазура отгоре, индивидуално опакована и надписана с имена и дата. Другият ми вариант е сватбена щипка за пране ( дървена, рисувана наполовина като младоженец, другата половина като булка с рокля- долепени все едно се целуват и има магнитче на гърба на щипката за да се слага на хладилник). Засега щипката ми е фаворит, защото като подарък на масата на нея може да се сложи листче с името на получателя- да бъде и тейбъл картичка в едно. Малко смешно го обясних  Joy Но както гледам може меденките да са комплимент с чаша шампанско на уелкъм дринк, а щипките да са част от украсата на масите и да държат тейбъл картичките. Пълна лудница! Хахаххаах

# 70
Зая, ето ги
http://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5lYmF5LmNvLnVrL2l0 … jbXNnMzAwMTcyMjE=
Ще съм тапа, но са много удобни. Лилавите.

# 71
Алечка, прекрасни са! Мисля, че ще ти е много удобно!

Аз също смятам да съм с нещо удобно (търся си около 5-6 см токче), ще имам и едни пантофки в резерв ( може и да са кецове за фотосесията на летището) Joy Ще свършат същта работа като пантофките, а и след 22:00 едва ли на някой ще му пука с какво е обута лудата булка  bowuu

# 72
http://www.craftyjewels.co.uk/ekmps/shops/topsy11/images/wedding … catter-5271-p.jpg
Да се похваля и с моите сватбени обувки. Потчти същите са... само ще има гравирана датата на сватбата. Много съм развълнувана... Трябваше да има нещо откачено по мен иначе нямаше да съм аз!!!! Хахахах

# 73
WesiWasilewa многооо са яки аз обожавам точно такъв тип обувки . Ще си супер въпреки ,че няма да се виждат от роклята , задължително си направи уникални снимки в сватбения ден с роклята и кецовете . Аз поразпитах в сайта който предложи поръчка до България ще бъде 50 лева плаща се 2 паунда за някаква застраховка и така няма мито и поръчката идва до адрес аз си харесах много една и ще ми струва всичко 400  остава да се реша ,но с моята нерешителност не знам  Embarassed

# 74
Ние вече си имаме ресторант!
След като бях капарирала всичко(вкл. и ресторант) в друг град, видях Берлин в Бояна. И казах-майната му на капарото, местим сватбата. Обаче Берлин, както всички знаем, затвори врати.  Mr. Green Минах на компромисен вариант Вега, но изобщо не ми хареса ресторанта. Стори ми се много подтискащ и тъмен, иначе управителят им е голям професионалист. И така до вчера. Скай уей в Симеоново. Това е нашето място. Залата е много, много красива! На който му е интересно- http://djstoian.blogspot.be/2014/12/blog-post.html?spref=fb&m=1- по подобен начин ще изглежда залата и за нашето тържество. Имаме вече и църква-само някой да каже къде не претупват ритуала-Св. Неделя, или Св. София? И ритуална зала-Красно село. Вече мога да спя спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт