Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 893
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • На остров
Благодаря Алади, защото някой модели ми заприличаха на модели, които съм виждала в други сайтове, хареса ми една по къса рокля от твоя сайт, но ако се прибера за нея ще ми излезе твърде скъпа  Simple Smile .

# 136
  • София
Да попитам - брачните халки трябва ли да са задължително еднакви?

# 137
Никой не те задължава , но в някой църкви правят проблем , ако има съществени различия в халките .

# 138
  • На остров
Да затова те попитах къде се шият  Simple Smile .
Ще разгледам на живо в магазините и ако нищо не харесам ще го мисля.

# 139

edit: Дами, може ли да препоръчате магазини за брачни халки?

Аз бих препоръчала този http://novobiju.com/brachni-halki-ot-zlato.html
Следващата седмица ще поръчвам там нашите халки.

# 140
Момичета,

Мисля, че мирясах! Цял ден мерих рокли- от 500 до 2300лв! Харесах се точно в две на средна цена 1000 лв. Най-полезното за мен самата беше, че реших какво искам да представлява, какво да покажа и какво да прикрия, какъв да е плата, цвета, булото... имам ясна концепция кога и къде да я ушия.
Беше толкова емоционален и зает ден, че чак сега ви чета и намирам време да пиша!!!
Това, което мен лично ме направи щастлива е яснотата която имам. Изобщо не ме интересува дали роклятата ми ще е 300 или 1500 лв- това е моя ден! Не ми пука за колко хиляди има халки- халката е просто символ (кръгла, гладка, вечна), нито колко била мека дантелката по края на тюла, от който са направени късметчетата за хвърляне... Искам си моя ден, много танци, щура фотосесия в полята и на крилете на самолетите, сноп цветя привързани с панделка и да остана без дъх след целувката, когато си кажем "да"!!!
Днес осъзнах, че всичките глупости като късметчета, подаръци за гости, бутониери...нюанси....модни цветове и кое било последен писък на някой вещ в занаята нямат никакво значение!
Седнах и отворих снимки на десетте последни сватби, на които бях- ами на повечето не помнех нито подаръците, нито цвета на сватбата....помнех моменти, усмивки, танци и смях!!! Тези хора ще дойдат заради нас и след месец всички ще помнят усещането за тази сватба, две трети от части какво са яли и може би по-малко от една трета детайли от масата и украсата!

Толкова искрено ми олекна! Ще имаме прекрасни сватби и няма защо да се побъркваме за глупости! Сладки сънища на всички! Аз ще спя със сигурност по-леко!

# 141
З_А_Я много се замислих над писаното и много се изкефих  Peace .Истинска както винаги Simple Smile.Никой нищо няма да помни.Даже и ние.Но все пак всички сме в еуфория и всяка от нас иска сватбата й да е най-красива.Както и роклята разбира се.Пък ако ще и никой да не забелязва.Сигурна съм,че на стимкиге като се гледаме след години пак ще си ни харесва,че сме избрали точно такива рокли с такава меща дантела и всекиэедин детайл и цвят.Все пак за това го правим.А танци и веселба ще има при всички ти със сигурност.Най-хубавите булки са булките на 2015г Heart Eyes

# 142
Зая, браво! Имала си ползотворен ден!

И аз мисля като теб, изобщо не ме вълнуват панделки, джуфки, цветенца и воалчета.  Даже много се радвам, че ресторантът ще си организира всичко и няма да се занимавам. Остават ми едни покани и честно казано ако мога да мина без тях ще съм най-доволна, ама няма как.

Наистина ще сме много красиви и специални!

# 143
Зая браво, че и ти си осъзнала, че сватбата е заради теб, не заради гостите.
И аз поради тази причина искам в фотосесията да има мощен мотор, на който да се кача и за ми отвее перчема без значение, че прическата ще отиде подяволите. 
Важно ние да сме щастливи и доволни, да ни останат хубавите емоции, защото и без това част от гостите им е все тая, даже не ги вълнува къде са и за какво са там - важното е да хапнат, пийнат и да се видят с другите роднини Simple Smile

# 144
Зая, браво! И в моята глава имаше подобни мисли след пробите на роклите.
Момичета, наистина ще са ни прекрасни сватбите!

# 145
След половин година близо няма как и през моята глава да не минат такива мисли . Честно  казано малко взе да ми натежава цялата тази организация , но няма как всичко сами си правим ( особено поканите те са ми най-досадни ) . Но пък си има и една емоция която няма как да се опише , емоцията за пръв път да си облечеш роклята и да осъзнаеш , че е твоята , емоцията да си избирате халките и да си планувате семейния живот , емоцията да поканиш много близки твои хора за кумове и да видиш сълзи от възторг в очите им . Да може да е суета , но пък тази суета си заслужава , кара те да се чувстваш специална и окрилява .  Hug

# 146
З_A_Я толкова си права. Постът ти много ме накара да се замисля. Още повече, че аз явно съм тоно от тези булки, за които всичко до последния детайл е важно. Точно в такива моменити-в твоя случай с меренето на рокли, осъзнаваме, че някои неща наситина нямат никакво значение. Аз си мисля,че най-важното е сватбите ни да са весели, да са хубав и незебравим момент, както за нас, така и за нашите гости.
  Ти къде мери рокли?В какво се хареса като модел? Как си представяш себе си като булка? Питам защото ще ми е интересно да разбера как си се представят момичетата в темата?
И на мен вече малко ми идва в повече постоянно да го мисля и да се притеснявам.
Особено много ме е  яд, понеже наскоро един роднина, се изръсил, че Търговище видиш ли било на майната си, защо там ще си правим сватбата, той щял да е като "отрепан" като пристигне.
И с майка ми така се ядосахме. Цяла нощ не спах заради тоя чичо.   Grinning
Тогава бъдещия свекър каза но 100 човека няма никога да угодиш-това е положението все някой ще мрънка и недоволства от нещо.
Ей, на това не мога да разбера аз-каня те на сватба, значи си ми важен и те уважавам, държа ти да дойдеш, направила съм ти чест дето се казва, а ти да мрънкаш за път, хотел, ядене например, еми това е толкова просташко и глупаво.
Alady е права, че тази суета си заслужава, защото това ни прави специални и ако за мен е много важно панделката на стола ми да е еди каква си-ами така ще е,щом за мен е важно.
Истината вероятно е някъде по средата както винаги.  Hug
Сватбите ни ще са прекрасни в това съм сигурна!   bouquet

# 147
Аз в интерес на истината също срещнах подобни възклицания по повод мястото на сватбата - аз съм то София, ММ от Плевен, а сватбата в Арбанаси.

Даже майка ми най-много в началото възразяваше "толкова ли нямало място в София, където да си направим сватбата". За себе си реших да не си слагам много на сърцето мнението на хората. Все пак планирам един път да се омъжвам и искам да е както на мен ми харесва.

По повод роклите - тръгнах с идеята, че искам сърце деколте, без да е затворена нагоре, с пола тюл.
Пробвах, пробвах и се влюбих в рокля с малък обръч, сатенена пола, дантела с полуръкав и малко по-затворена нагоре, отдолу под дантелата има сатенено сърцевидно деколте.

Общо взето не е съвсем това, което си мислех, че искам, но сега съм с по-различно мнение.

Харесах роклята в Палома, колкото и да не си представях, че там ще ми допадне нещо.
Мога да правя различни корекции и това най-много ми допада. Бих добавила колан на кръста с панделка отзад. Подобен модел пробвах в BEQueen. Лошото там е, че не мога да правя никакви промени по роклята.

Тази неделя ще ходя до Деметриос и ако успея до Холидей (на Солунска). Накрая го виждам как няма да издържа и ще замъкна сестра ми пак към Палома.

# 148
Здравейте и от мен  bouquet
Зая, много се радвам че вече имаш представа как точно да изглеждаш в сватбения си ден, това е едно от най-важните неща. Много точно си казала нещата, мисля точно като теб.

Оххх, аз сега малко да помрънкам. Вчера нали бяхме на гости у бъдещите свекъри да им дадем поканата. Очаквах малко повече да се зарадвад, а те почти никаква емоция не показаха. Имам чувството че не се вълнуват почти, да не кажа хич. Почти не говорим с тях за сватбата, ако ние кажем нещо добре иначе нито питат, нито се интересуват. Честно казано ми е малко тъпо така, защото все пак единственият им син се жени, а те нищо не показват. Ама както ми казаха кумовете, ще гледам да не се ядосвам, че все пак хората са различни. Е... оплаках ви се, съжалявам за което, но ви чувствам някак близки и трябваше да споделя   bouquet 

# 149
Miele не се ядосвай и моите са същите , никаква емоция .Успокоявам се с това, че те попринцип са си такива .Пък и по-добре без емоция , отколкото да ти се налагат и да искат някакви глупави неща.Да не ти е тъпо , гледай да запазиш добрия тон , все пак рода ще ставате Wink аз поне така правя.

Общи условия

Активация на акаунт