Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 896
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Alady, мерси Simple Smile Аз иначе с тях съм в добри отношения, просто ми се искаше малко повече емоция... ама такива са си какво да правиш.

Аз получих оферта от декораторката, с която имах среща миналата седмица. Нещо обаче ми се струват високи цените, та май няма да го бъде с нея Thinking   Накрая всичко сама ще си направя Grinning

# 151
: * Miele много неприятно, но хич да не ти пука. Хората са различни, и мене ме издразниха малко сега като им бях на гости ама ако тръгнем да им се впечатляваме още отсега.....какво остава за после.
Просто някои хора не са толкова емоционални като други.
И аз тук си мрънкам и споделям, защото си мисля, че вие-другите булки най-добре ще ме разберете. близкоте хора не са толкова обективни сякаш.

Моя бъдещ свекър като му показах пръстена и казахме, че ще се женим се усмихна и каза еми хубаво, щом сте решили. Свекито се разплака, но и тя не беше много емоционална и очудена. Очаквали са си го хората.
Аз чак малко се обидих-казах на милото ама те не се радват. Но после поразмислих и осъзнах, че не е така.  Simple Smile Така, че не се връзвай толкова. Мисли повече за себе си  Wink

# 152
Колко сте сладки всичкитеее! Много ми става топличко като ви чета! Да ние ще бъдем най-хубавите булки. Ще се ядосваме, разочароваме, ще се смеем и ще плачем повреме на организацията, но дойде ли деня... Единственото което ще е важно е бъдещия ни съпруг и ние самите. Няма да мислим нито за гости.... дали някой е доволен или не... няма да мислим за панделката сложена на срая на маса 11 или неща от този сорт Grinning Малко ми е трудно на мен, защото аз съм доста откачена както и булчото и родителите ни много не харесват идеите ни... Като например, че ще съм с ярко розови кецове с гравирано името на новото семейство... също и булчото ще е с кецове и костюм.... Роклята ми е адски елегантна и за тях това не било нормално Sad
Момичета как да спра да се тревожа че родителите ми няма да харесат сватбата ми Cry
Оххх надух Ви малко главата с глупости...Съжелявам

# 153
Веси, целта на вашата сватба е вие да си я харесате, да ще щастливи и доволни, да дадете радостно начало на съвместния ви живот. Вярно е, че трябва да се засвидетелства уважение на родители и гости, но според мен това, че си ги поканила и си вложила месеци в това тържеството ти да е красиво е достатъчно. От там нататък всичко си зависи само от вас и се прави с цел вие да сте щастливи. Това е вашия незабравим ден.
Ако смяташ, че ще има някакви дразги на деня подготви се от сега психически, изпий си непукина и зачеркни от съзнанието си кой какво и как ще хареса. Пък ако те стегне много шапката - ние сме тук Simple Smile

# 154
100% ще я харесат , все пак това е сватбата на тяхното дете , за тях също ще е специален ден .
Мен друго ме ядоса повече , една моя приятелка , която се омъжи миналата година и сега постоянно прави някакви изказвания , се едно ,че ще ни сравнява сватбите , коя ще е по-хубава . Което направо ме побърква , това си е моя специален ден и не искам някой да гледа критично къде ще се издъни за да е спокоен , че неговата е била по-хубава #Cussing out.

# 155
Цитат
Мен друго ме ядоса повече , една моя приятелка , която се омъжи миналата година и сега постоянно прави някакви изказвания , се едно ,че ще ни сравнява сватбите , коя ще е по-хубава . Което направо ме побърква , това си е моя специален ден и не искам някой да гледа критично къде ще се издъни за да е спокоен , че неговата е била по-хубава #Cussing out

хахахах,това е ужасно, но често срещано явление, злобна е приятелката ти така ми се струва, приземи я на земята  Grinning това е нормална завист и човешка злоба, бих ти казала да не се впечатляваш, но знам, че аз бих се ядосвала много на твое място
Дори и да ти е голяма приятелка женската канкуренция съществува във всичко-особено при сватбите, всяка жена подсъзнателно иска нейната да е по-хубава от на приятелката й.
Твоята сватба си е твоя, за теб си е специална и най-хубавата и това е. Simple Smile
Интересно ми е какво толкова ти казва, че да те ядоса, какво обсъждате?
И забелязала ли си, че нарочно го прави и има скрита злоба в уж случайно вмъкнатите й забележки?

# 156
Е те са някакви малки неща ама се насъбират , примерно за тортата , че нейната сладкарка била най-добрата и нашата торта едва ли не нямало да бъде хубава щом не е от там , почна да обсъжда една торта колко била грозна , като знае , че ние сме избрали подобна . За роклята , че тея дантели били демоде , като знае , че моята рокля е с дантела и т.н. много са уж малки неща ама дразнят  #2gunfire Ама тя си е такава , по-скоро се опитвам да не ми пука ама дразни , няма как .

# 157
Е те са някакви малки неща ама се насъбират , примерно за тортата , че нейната сладкарка била най-добрата и нашата торта едва ли не нямало да бъде хубава щом не е от там , почна да обсъжда една торта колко била грозна , като знае , че ние сме избрали подобна . За роклята , че тея дантели били демоде , като знае , че моята рокля е с дантела и т.н. много са уж малки неща ама дразнят  #2gunfire Ама тя си е такава , по-скоро се опитвам да не ми пука ама дразни , няма как .

Няма как да. Нека си злобее. Момичетата, които са вече омъжени имам чувството, че се имат едва ли не за гурота по сватбите, все дават съвети и идеи.
Щом критикува именно това, което ти ще имаш на сватбата си, значи го прави нарочно, очевидно е.
Всеки харесва различни неща, какво е тръгнала да коментира дантели. Освен това те не са демоде, напротив  Peace

# 158
И аз не смятам , че са демоде , даже са доста актуални , но не това е причината да си избера такава рокля а просто защото смятам , че няма нищо по-красиво и нежно от дантелата . Но пък не ангажирам никой с моето мнение , то си е мое не го натяквам . А  относно съветите , няма проблем , аз не веднъж съм питала вече семейни приятелки , но когато съвета е даден чистосърдечно само тогава го приемам . Naughty

# 159
       Благодаря ви, момичета за подкрепата! След среднощните писания наистина ми олекна! Мисля да ви предложа след като приключим със сватбите, да се видим на неутрално място и да се наприказваме, както и да си направим затворена лична група във фейсбук, за да си споделяме семейните вълнения, очакване и раждане на деца и други трепети EFP   ylinfant  1ironing hang newsm39- но да си го четем само ние вече!

Това за коментарите на вече омъжените приятелки е малко дразнещо, но предполагам, че е просто защото тяхната еуфория просто вече е приключила, а доста дълго са живяли с трескава подготовка за нещо, което минава като миг! Надявам се догодина ние да сме много по широко скроени и толерантни, защото с подобни изказвания и аз се сблъсквам, но се изтъкват само уж хубавите неща....всяка от тях дискретно пропуска големите "омазвания" на сватбата й!!!
       В шок бях, когато приятелка ми каза да не се женя като видя пръстена (понеже тя е в развод) и ми наговори ужасни неща... Не съм я виждала от тогава, нито ми се извини...бях пряк свидетел на щастието й тогава и я подкрепях във всичко...както и да е! Бях много огорчена!
       Колкото до родителите, моите са по-сдържани, но редовно ме питат за сватбата,виждаме се почти всеки ден и подготовката им е ежедневие, а неговите са откровено в еуфория, може би защото ще е в техния град! А свекито е пълна адреналинка Joy като й покажа нещо и после не спи цяла нощ! След предложението ни чакаха с цветя и подаръци на аерогарата!  bouquet

# 160
  • София
Зая, много ми харесва твоята позиция, заставам зад теб изцяло!

Само да организирам най-важните неща и да ги стиковам като график /църква, ритуал и ресторант/ и аз смятам с лека ръка да подхвана всичко.

Настина най-важното е да остане емоцията от деня, а не малките детайли, които никой не забелязва.

bouquet

# 161
Уфффф.. мисля че се побърквам ххахахаахах
 А за приятелките които злобеят...направо не ми се говори!!!! Хахахаххаха Все едно съм Виновна, че Момчето което обичам иска да прекара остатъка от живота си с мен!!!! Ааааа да си гледат живота и толкова!!!!
А моето свеки и тя е много развълнувана! Постоянно ме кара да и давам задачи. Нали всичко правя от чужбина и тя яко се е заеля с глупости хахахаха. Понякога даже прекалява, но я виждам че е много щастлива и не я притеснявам. Ще ме намрази като разбере,че сина й ще е с кецове на сватбата заради мен Grinning Hahahahaha
Много съм ЗА за затворена група във Фейсбука... Траалаааа

# 162
Зая и аз мисля , че ще е хубаво след това да си направим една малко по-затворена група , където спокойно ще може да си отпуснем душите и да си споделяме за семейното щастие . Някой ми казват , вълнуваш ли се за сватбата -да вълнувам се , но повече се вълнувам , че аз и човека който обичам , ще станем семейство , за всички хубави моменти който ни предстоят . Сватбата неминуемо е незабравим спомен , но живота е в малките неща . Радвам се , че аз и половинката ми ще посрещаме дните си заедно , като семейство  Hug

# 163
  • София
Момичета, много сте сладки!

Много се радвам, че се присъединих към вас и имам сродни души, които всекидневно се сблъскват с проблемите, в които и аз си блъскам главата  Grinning

Чувствам, че мога да споделя всякакви болежки и ще има кой да ме разбере  Heart Eyes

# 164
Бубулеска!!! Насреща сме винаги. И аз ви благодаря момичета!!!!

Общи условия

Активация на акаунт