Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 898
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
100% съм за за групата във Фейса. Но наистина да е по-затворена.
Напълно съм съгласна с твърдението, че момичетата, които вече са омъжени изтъкват саво хубавите неща от сватбите си, а понякага има толкова много гафове, че не е за разправяне.
Ние сега в нашата така наречена компания сме три булки, които ще се омъжват  Grinning
Едната сватбата й ще е с моята съвсем близки ще сме като дата, другата още не е ясно дали ще е тази година. Имах една много неприятна ситуация с едната, чак не ми се разказва, но го преживях де  Grinning
Както и да е-не това са най-важните неща от живота.
И моето свеки се вълнува, понеже ще прави и доста от нещата, тя е човек естет, с много добър вкус и аз се вслушвам в нейните съвети. Хубавото е, че е харесваме почти едни и същи неща и сме на едно и също мнение по много въпроси.  Simple Smile Това улеснява и самата организация. Понежеще се женим в неговия град и тя много ми помага.
С нея бях като за първи пътпремерих рокля и няма да забравя как ме гледаше  Heart Eyes Много ме хареса.

# 166
Момичета, обаче ми е много забавно, че една част от вас виждам и във форума сватбата  Crazy

Съревнования между приятелки според мен винаги ще има. Коментари от хора също.
На мен доста време ми трябваше, за да спра да се връзвам на мнението на хората.

Аз например в началото много се ядосвах, че примерно когато сестра му се женеше слушахме всякакви детайли - разговори с агенции как са минали, пък този ДЖ, пък онзи, пък куверти, рокли, обиколки.
Сега за нашата сватба никой не се интересува така.

Други приятели - жената е бременна, като се събираме слушаме само за видеозони, детски дрешки, колички, в кой ден от бременността какво се променя в тялото на жената, пък при бебето. Отново за нашата сватба нищо. Никакъв интерес.

Но минах на максимата на бъдещия ми мъж - недей да говориш много за детайли, направи го както ти харесва, ще се получи супер добре и всички ще са възхитени от крайния резултат.

Момичета, радвам се много, че тук можем да си споделяме всичко и най-важното - да получаваме адекватни съвети, лишени от завист и други чувства.  Hug

# 167
Цитат
Но минах на максимата на бъдещия ми мъж - недей да говориш много за детайли, направи го както ти харесва, ще се получи супер добре и всички ще са възхитени от крайния резултат.

Момичета, радвам се много, че тук можем да си споделяме всичко и най-важното - да получаваме адекватни съвети, лишени от завист и други чувства.  Hug

Мъжът ти е много прав. И аз съм решила да възприема същата максима-няма да споделям почти нищо, никакви детайли и накрая всички ще са възхитени-дано така да стане де. Blush
 Не е е хубаво да споделяш много, особено с приятелки. Бях свидетел как една приятелка всичко споделяше, кое как ще е, много се пренавиваше, превъзнасяше и накрая нищо  Laughing
много от нещата не й се получиха както ги искаше, затова няма да се изхвърлям излишно аз, нито ще споделям кой знае колко Simple Smile
не обичам да де изтъквам-от крайният резутат ще си проличи  Wink
Много се радвам на темата и на вас, че сте толкова мили и си помагаме  Simple Smile Hug

# 168
Съгласна съм да си направим група Simple Smile

Относно завистливи приятелки, ужасно е това... Едната ми шаферка е така, само повтаря как щяла да се омъжи последна, как нейния приятел не предприема нищо, как не живеят заедно... и всякакви такива неща. Направи нз и аз вече, много ми е гадно така, ама гледам да не си го слагам на сърце. Сигурна съм че нашите сватби ще са най-хубавите за нас, не защото е била най-прекрасната възможна сватба, а защото сме с човека, когото обичаме и това е първият ден на нашето семейство. Така че да пием едни непукин и да се усмихваме и да се радваме на случващото ни се  bouquet

Благодаря ви, че сте тук, че мога да си споделям с вас и че мога да си кажа какво ми е на душата Hug 

# 169
Ей, момичета, много сте милички!  Heart Eyes

И аз съм за групата, но да си я направим като ни минат сватбите, за да не замре темичката.

# 170
След сватбата и ще слагаме много снимкииии...
Като казах снимки
..Момичета не мога да качвам снимки в албумчето Sad

# 171
Влизах преди малко в аблбума и качих снимка на себе си. Само дето не мога да разбера как да си сложа име на профила  и снимка, като се опитах да си попълня профила само ми дава грешка и невалиден.
Къде греша? Нещо не се ориентирам грам  Laughing

# 172
Споделям тази статия с вас, на мен ми се струва изключително полезна. На тези, които вече имат рокли, ще бъде от полза надявам се.
Винаги ми е било трудно да преценя точно какви бижута на каква прическа и рокля ще подхождат.
http://atelierivoire.bg/wedding-jewellery/

# 173
  • София
Miss_Bingley, златна си!

Благодаря за линка!  Simple Smile

# 174
Ей страхотни сте, толкова мн сте изписали, че докато четях минах през всичките ви емоции и истински се ядосах на изказванията на "приятелките " ви. Аз мога да се похваля, че в това отношение леко съм се затворила и единствените хора с които споделям идеи са агентката ми, която е мн сладка и мн ме подкрепя с идеите( това и е работата де) и с кумата, която пък не мисли да се жени ,а и сега е на темата бебе Simple Smile, но ми е толкова близка и прекрасна като човек, че дори и да се получи гаф, тя никога няма да си позволи да го коментира, напротив те с приятеля и и моето момче ще са там и ще се усмихват заедно с мен на всички радости и неволи които ще съпътстват сватбения ни ден. Другите на които съм се доверила сте вие момичета, сега вече като виждам и снимките и си представям лицата ви всеки път като чета тук, кой до къде е стигнал. Родителите и моите и на приятеля ми са си в Кюстендил- мн се радват, но знаят , че всичко ще е наред и не е нужно да се бъркат- ние с ММ сме мн организирани и самостоятелни в решенията си и те уважават това.
За групата във Фейса съм -ЗА, ще се радвам да изживявам със всяка от вас емоциите които е преживяла през най-прекрасния ден. Сигурна съм, че сватбите ни ще са прекрасни, независимо от трудностите и непредвидените ситуации, но така е и в живота- няма само гладко. Важното е да запазим усмивките си и приятния спомен за първия ден от семейния ни живот, знам че ще дадете 100% от себе си всичко да е идеално( аз също ) но ако нещо не стане по план- не му отдавайте голямо значение, а просто го приемете като едно намигване от "съдбата ", която не обича да правим планове.
Колкото по- малко хора знаят за подробностите около сватбите ви, толкова по -малко ще разберат ако нещо не стане. Работата на гостите е не мн да знаят , а да се забавляват, на това което с мн отделено време, труд и нерви сме подготвили за тях и най-вече за нас естествено.

П.П. Леле колко съм изписала- извинявам се на всички за многословието. Blush

# 175
Патенце, напълно си права. Колкото по малко хора знаят толкова по добре.
Момичета кажете някой сайт чрез който да кача снимки тук, поне да ни видите с булчо как изглеждаме хахаххахах

# 176
http://www.album.bg/
аз ползвам този

# 177
Момичета, гледам, че сте се отдали на откровения. Напрежението за всички ни е голямо. Лично за себе си мога да кажа, че  откакто се захванах с организацията се притеснявам за много неща. Знам, че може би няма смисъл от това, но е неизбежно. Винаги ще се намери някой, който ще се изкаже неподготвен. Аз пък имам една приятелка, която се омъжи миналата година и когато й казах, че вече и ние си имаме дата, много се зарадва. Разказа ми кой може да ми е от полза при организацията и че ако имам нужда от помощ, тя е насреща. Със сигурност има и такива, които злобеят, все едно съм виновна, че съм щастлива и обичана. Няма как и знам, че винаги ще има такива хора. Няма смисъл да обръщаме внимание на такива хора. Важното е, че любимият ни човек е до нас и точно той ще продължава да е до нас за напред.
Зая го е написала много хубаво. Все пак накрая остава само спомена от хубавите емоции, които сме изживели в този ден. Никой няма да помни украса, торта, подаръчета и т.н.  Сватбата обаче е съвкупност от всичко и за това няма как без тези неща. Аз също искам този ден да бъде запомнен само с положителните емоции. Ще направим нещата така както на нас ни се иска. Със сигурно няма как да се угоди на всеки, но и няма да се опитваме да го правим. Тава е нашият ден и просто искаме да сме щастливи.

# 178
Здравейте!

Не съм писала от няколко дни, тъй като мноого неща се промениха около нашата сватба.
Първо търсих покани и т.н. Няколко пъти си уреждах срещи и все ми ги отменяха. Накрая стигнах случайно до момиче, което работи само през свободното си време и прави покани, страхотна е. После търсих подаръци за гостите и попаднах на едни магнити, но не с наши снимки, ами с анимирани момиче и момче под една лампа- а бе страхотни са и мн.хубава отстъпка ми направиха заради по-голяма бройка.
Говорих вече с диджея, фотографа, оператора- уж всичко е наред.
Кувертите в ресторанта вече са уточнени, бабите се вълнуват...
За сега някак си леко върви. Имам обаче едно голямо притеснение- НЯМАМ РОКЛЯ. Обиколих всички магазини в Пловдив- няма няма и няма, не искам  да шия- искам нещо готово.

# 179
Няма как да не се съглася с всичко, което сте написали  Simple Smile
zvezdnashalqlq спокойно рокли да искаш...ще намериш твоята
Кога беше вашата дата? И аз нямам рокля, но не бързам все пак сме февруари, сватбата е края на август.
Няма закъде да бързам. Лошото е, че вече започвам да си мисля, че каквато и рокля да видя-без значение дали в сайт или в магазин не може да се сравнява с тази, която мерих, не ми излиза от акъла и това е  Simple Smile
Сега чакам майка ми да ми прати клипчетата и снимките с нея, може да ви я покажа ако се престраша/надвяма се да не се обидите, но съм малко суеверна и не ми се иска всичко да показвам, а и все пак още не съм решила дали ще е тя/ та това ме спира  Simple Smile

WesiWasilewa защо не пробваш тук  http://postimage.org/?lang=bulgarian
качваш избраната снимка и директно копираш линка тук, като можеш да го сложиш в скрит текст, много  е лесно  Simple Smile Wink

Общи условия

Активация на акаунт