Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 902
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Започнах да откачам към края на работния ден:

Сватбена рокля според зодията  hahaha Joy

Ако разровите ще намерите статиите за всяка зодия- 4 части са по 3 зодии на статия!  Laughing

http://atelierivoire.bg/wd_zodiac3/

# 181
 Хареса ми статията, но предложената рокля- торта Joy Joy( на снимката)е ужасна Simple Smile поне за моя вкус

# 182
Е,чак пък по зодии...стега де, много ми е ентересно откъде го решават това-кая рокля, на коя зодия подсказва.
Съгласна съм с голяма част от нещата, които са описани за моята зодия/ВЕЗНИ/, но предложените рокли са откровено грозни.

# 183
Благодаря Мис Блинки Simple Smile

upload photos
Това ще са сватбените чаши и шампанскотооо Simple Smile)))

image free hosting
Булчото и булката Grinning

# 184
Веси, мн са хубави  и ние мислим за нещо такова:) Вие също сте прекрасни

# 185
Веси, големи сте сладури

И нашите чаша и бутилка е бъдат в този стил

# 186
Благодаря Ви момичета :*
Роклята обаче няма да я качвам тук,че така всеки може да я види Sad
Сега ми е голяма чуденка с тези покани...Не мога да реша от Англия или България да ги взема.
..... В Бг тези които ми харесват са много скъпи, а тук има сащите на ниски цени,но не мога да съм сигурна дали ще ги ньпечятът правилно....

# 187
Цитат
Мис Блинки Smile

Мис Бингли съм, но и Блинки не е зле  Grinning Grinning Grinning
Веси, сладури сте  Simple Smile Чашите са много хубави, това декупаж ли е? Свекито прави подобни неща, затова питам за техниката.
Искам да ви покажа роклята, която вчера мерих в Палома Фешън.

Красива е, но не е моята. Материята беше много добра, но самата рокля не е достатъчно принцеска за мен и беше толкова неудобна и тежка.

Ето и още една, която много ме впечатли като цялостно излъчване.

Тази пак е на Палома, не е в моя стил, но е много красива и реших да я споделя  Simple Smile

# 188
От къде извади тези снимки на Палома? Не съм ги виждала Grinning

# 189
  • На остров
Момичета всички сте толкова искрени и по детски щастливи   bouquet ! Надявам се всяка от вас да има най мечтаната сватба и да сте много щастливи  !

Аз гледам малко по различно, на нещата, но аз съм и значително по голяма от вас и е нормално  Simple Smile .

За дантелата да кажа, няма по прекрасно нещо за мен от дантела и момини сълзи и затова си ги избрах за тема , присъстват и на поканите ни  Heart Eyes . В последните години е и изключително популярна, въпреки че това за мен няма значение .

Роклята и на мен ми е дилема все още .

# 190
Благодаря ти  One11, много си мила!
Дантела и момини сълзи е страхтно като идея-стилно, нежно, класа.
Сещам се за кралската сватба като каза дантела и момини сълзи-роклята на Кейт беше с много дантела и носеше букет от момини сълзи. Аз също ги обожавам момините сълзи и ще добавя малко към букета си може би.
Дантелата наистина е особено модерна в последните години, но честно казано и да не е на кой му пука, важно е на теб да ти харесва.
Цитат
От къде извади тези снимки на Палома? Не съм ги виждала Very Happy
Ами от страницата им на фейсбука има доста модели качени.

# 191
  • Варна
Момичета, направо не мога да смогна да чета всичко написано.
Първо: За Приятелките - черната женска злоба е много гадно нещо. За щастие, имам точно 3 приятелки, които са ми наистина много близки и само с тях споделям за сватбата. И от трите не съм срещнала такива лоши чувства. Едната между другото е по-амбицирана от мен относо големия ден. Само ходи напред-назад. Гледа разни работи, купува, прави... Тя ми прави всичките дреболийки.
Второ: За роклята - Miss_Bingley роклите, които си показала, са хубави. И въпреки, че не са ти по вкуса можеш да пробваш. Аз имах идея за един тип рокля, накрая поръчах коренно различна. Просто когато започнеш да мериш разбираш, че понякога това, което харесваш не ти подхожда. Плюс това е въпрос на усещане. Моята рокля е тип принцеса, с 4 обръча и много голям обем, с корсет с отворен Vобразен гръб. А исках ето такъв тип ЦЪК!. Просто моята залепна за мен - толкова лека, мека и удобна.
И колкото до дантелата - моята е с много дантела. Защото обичам дантела. Прекрасна е . Не смятам, че е важно кое е модерно и кое не.
Не се връзвайте много. Оставете да влиза през едното ухо и да излиза през другото Simple Smile
Пак съм многословна...

# 192
Цитат
И колкото до дантелата - моята е с много дантела. Защото обичам дантела. Прекрасна е . Не смятам, че е важно кое е модерно и кое не.
Не се връзвайте много. Оставете да влиза през едното ухо и да излиза през другото Smile
Пак съм многословна...

Точно така. И аз мисля като теб, затова ще пробвам различни модели. Но представата ми за принцеска визия няма да се промени-в това съв сигурна, цял живот съм си мечтала да облека такава рокля и такава ще е.
От друга страна ти си точен пример затова, че решенията се променят, представите също.

# 193
  • Варна
Сега бях в албума. Много хубави неща има качени, само не разбрах коя от вас е Милейди. И не знам дали е разбрала, но е сложила своя снимка като профилна....

# 194
Сега бях в албума. Много хубави неща има качени, само не разбрах коя от вас е Милейди. И не знам дали е разбрала, но е сложила своя снимка като профилна....

аз съм, аз аххаха знаех си, че ще сгафя нещо  Blush Grinning
ужас, който зане как за го оправи плс
аз затова питах как да си сложа профилна снимка и да си оправя профила

Общи условия

Активация на акаунт