Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 946
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Ох момичета сега пък друга идеи ми дойде.Ако роклята ми е е екрю или шампанско, дали и роклите на шаферките да не са в такъв цвят и с една голяма прасковена панделка или бяла на кръста. newsm78
Или пък да са класика-само прасковено с бяла панделка.?
Понеже нали украсата ще е такава-праскова и бяло дали много ще се сливат с украсата?Или да ги направя да се открояват малко?  newsm78
Какво ще кажете? Н езнам как повече ще се върже. Да не стане пък шарения.

# 541
С прасковени рокли мисля, че ще е по-добре.

# 542
С прасковени рокли мисля, че ще е по-добре.

Аз също мисля че с прасковени рокли ще бъде добре. Ако са с цвят като твоята рокля няма да се откроявате много. поне аз така мисля Simple Smile

# 543
И аз натам клоня.et1chka много, много сладки роклички, и са точно винтидж, супер са, направо се влюбих.  Heart Eyes приказни са
Тези сайтове за платове са чудесни. Имаше много хубаво прасковено.
Набелязвам и аз модели.  Simple Smile

# 544
Според мен по-добре да се послеят с украсата, отколкото с теб. А ако ги направиш в бяло пък ще се вижда разликата между тяхното бяло и "твоето бяло" - в случая шампанско./екрю.

Също така мисля, че няма място за притеснение за "сливане" с украсата  Heart Eyes

# 545
  • София
Ох, тази рокличка от Ali-то е страхотна! Направо се влюбих!

Момичета, вие как взимате размери /като в този случай, като поръчвате от нета/? Аз все имам чувството, че ще оплескам нещо  Sad

# 546
Намерих идейни подаръчета за гости с тематика (пътешествие)

http://www.aliexpress.com/store/product/Wedding-Decoration-Favor … _32228844938.html
 Simple Smile

# 547
  • София

http://www.aliexpress.com/store/product/Wedding-Decoration-Favor … _32228844938.html
 Simple Smile

Mного са сладки  Heart Eyes

# 548
Това за сливането с украсата ми го подшушна приятелка.Но не мисля че е права,нали точно заради това си имаме теми на сватбата,най-добре си е да са и те в прасковено.С мен не искам никой да се слива като се замисля.АНе смея да поръчвам от нета затова май ще се шие.А и в алито хич я няма тази гама,толкова често срещана е за сватби толкова ли нямат роклички в хубаво прасковено.Аз измислих и воалетки да им сложим,ще е много сладко,стилно и много винтидж.

# 549

Simple Smile

Благодаря! И аз ги гледах, чакам младоженеца да вземе решение, защото започва да ми писва да се занимавам само с тези подаръчета!

# 550
Аз сега започнах да мисля за игрите на сватбата. Искам да са оригинални, а не от тези които има на всяка сватба. Само държа за играта с обувката, защото е традиция в семейството, но другите да са различни откачени хахахаха...
И друго... аз се отказах да имам шаферки. Само малките деца ще са и нолкова. Никаква заинтересованост от моите приятелки..  само от 2, 3 и ако ми скимне може и те да са ама това е.... Реших да не си хабя нервите за глупости.

# 551
Аз да ви попитам - да знаете къде има лавандулови полета? Иска ми се снимките от следсватбената фотосесия да са там. Чух, че някъде след пловдив имало. Също така да сте виждали таквиа фотосесии и от Пловдив? Иска ми се не само фотосесия с природа ами и още нещо да ги комбинираме.

Аз понеже нали купих и булчинска рокля, и украсата ми е готова, и сватбата ми мина, та за следсватбена фотосесия мисля  Joy Joy Joy

# 552
Аз да ви попитам - да знаете къде има лавандулови полета? Иска ми се снимките от следсватбената фотосесия да са там. Чух, че някъде след пловдив имало. Също така да сте виждали таквиа фотосесии и от Пловдив? Иска ми се не само фотосесия с природа ами и още нещо да ги комбинираме.

Аз понеже нали купих и булчинска рокля, и украсата ми е готова, и сватбата ми мина, та за следсватбена фотосесия мисля  Joy Joy Joy

Хахха самоиронията е хубаво нещо! Дано съм успяла да помогна   bouquet

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%BE

# 553
  • София
Ехехе, ние май всички сме се зомбирали и вече сме сложили каруцата пред магарето  Mr. Green Аз поне - със сигурност, хаха.

За Travel темата ми е попадала много готина идея - вместо книга с пожелания, гостите пишат пожеланията върху голям глобус - така хем и те може да са креативни  Simple Smile

Скрит текст:

Ние с нашата тема Омагьосаната гора ( Laughing ) май последно решихме подаръчетата да са малки саксийки с цъфнали лавандулки. Ще увием всяка саксийска със зебло и панделка, и във всяка ще забодем по една клечка от сладолед, на която ще пише името на човека /така подаръчето ще стане и тейбъл картичка/

Ама както всичко, всяко решение е предпоследно Grinning

# 554
  • София
Moмичета,като ви чета и направо яд ме хваща,че не съм била до сега на такива оригинални сватби  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт