Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 906
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря за топлото посрещане  момичета Hug
Ами аз исках да е в събота и юни...но единствената свободна събота беше 27.06 ,но и това не ни устроиваше защотото и на двамата края на месеца на работа ни е кошмарен съответно и повече от колегите ни нямаше да могат да присъстват, та решихме 12.07 ,като и майка ме успокои,че това е нашата дара защото съм и родена на 12 ,но април...и така .като съобщихме на свеки не беше много вълдушевена,че като било неделя от тяхна страна няма кой да доиде , понеже трябва да пътуват и да отсъстват от работа....но в крайна сметка ,който има желание ще намери начин Simple Smile

Здравей Лили добре дошла и от мен. За свекито не се притеснявай и моята е такава въпреки че сватбата ни е в събота и тя  няма голямо желание да идва. Много е против сватбата . Но в крайна сметка както и ти каза, който има желани и иска ще дойде.

# 586
Благодаря Simple Smile
Мойта уж няма против ,но се дразня на такива изказвания...в крайна сметка това е нашия ден и не трябва да се оставяме на нокой Simple Smile
Сватбите ни ще бъдат страхотни Hug

# 587
Благодаря Simple Smile
Мойта уж няма против ,но се дразня на такива изказвания...в крайна сметка това е нашия ден и не трябва да се оставяме на нокой Simple Smile
Сватбите ни ще бъдат страхотни Hug

Така е много си права.  Hug

# 588
lili737 добре дошла мила!
Пожелавам ти лека и спокойна организация и прекрасен сватбен ден.
Онтосно Неделята-не се притеснявайте, че е тогава, който иска да ви уважи и има желаие ще дойде.
Моята сватба е в Неделя, имаше малко чуденки и притеснения именно заради работния Понделник, разстоянието/женим се на 400 км от София, а живеем там/, в крайна сметка това беше решението ни и толкова. Това са нашите сватби и ние си рашеваме. Simple Smile
Идеята за рокля с розова панделка звучи много добре!
ЗАЯ и аз искам слънчице вече и обиколки щото много неща, ме чакат да върша, ама навън е нечовешки студ.
Магнитите са много добра идея.
За поканите-още дори не са започнати, само концепцията е горе-долу ясна, във формата на булчинска рокля ще бъдат, ще има перли и дантела.  Ще ги правим началото на април и ще ги раздадем края на април, началото на май ако станат готови. Мисля поне два месеца да има време.
Повечето хора вече  им казахме, да си плануват нещата отсега.
Днес ще звъня на агента ни, ще искам да ми изпрати мостра на плата по еконт или на сника поне, че трябва да шием рокли на шаферките. Simple Smile
И да ви кажа-нас снощи ни поканиха за кумове  Shocked Shocked Shocked
Сватбата е на 21 юни, малко съм в шок, притеснявам се, че много неща ще ми дойдат, но ще се справим все някак.
Снощи избухнах малко и си поревах, не знам от напрежение ли от какво ли  Simple Smile
Много на куп дойдоха нещата  Simple Smile

# 589
  • София
Качих в албулчето нашите покани. Тази за кумовете вече я подарихме, за родителите ще поръчам същите, исках и тези за гостите да са с тази тема ама много скъпи..., та се спряхме на тези забавните, и текста ще е забавен, от тях си поръчах само мостра да ги видя и много ми харесват, скоро ще поръчам всички. Мислех си че поканите са много различни, ама пък какво от това, мисля че не задължително да са в темата на сватбата

# 590
А къде е това албумче ???? Crazy Rolling Eyes Че нещо не мога да се ориентирам  newsm78

# 591
lili737 добре дошла мила!
Пожелавам ти лека и спокойна организация и прекрасен сватбен ден.
Онтосно Неделята-не се притеснявайте, че е тогава, който иска да ви уважи и има желаие ще дойде.
Моята сватба е в Неделя, имаше малко чуденки и притеснения именно заради работния Понделник, разстоянието/женим се на 400 км от София, а живеем там/, в крайна сметка това беше решението ни и толкова. Това са нашите сватби и ние си рашеваме. Simple Smile
Идеята за рокля с розова панделка звучи много добре!
ЗАЯ и аз искам слънчице вече и обиколки щото много неща, ме чакат да върша, ама навън е нечовешки студ.
Магнитите са много добра идея.
За поканите-още дори не са започнати, само концепцията е горе-долу ясна, във формата на булчинска рокля ще бъдат, ще има перли и дантела.  Ще ги правим началото на април и ще ги раздадем края на април, началото на май ако станат готови. Мисля поне два месеца да има време.
Повечето хора вече  им казахме, да си плануват нещата отсега.
Днес ще звъня на агента ни, ще искам да ми изпрати мостра на плата по еконт или на сника поне, че трябва да шием рокли на шаферките. Simple Smile
И да ви кажа-нас снощи ни поканиха за кумове  Shocked Shocked Shocked
Сватбата е на 21 юни, малко съм в шок, притеснявам се, че много неща ще ми дойдат, но ще се справим все някак.
Снощи избухнах малко и си поревах, не знам от напрежение ли от какво ли  Simple Smile
Много на куп дойдоха нещата  Simple Smile
Благодаря ти Simple Smile
Относно избухването ,спокойно на всички ни се случва,все пак сме жени ,а и aко си по-емоционална ,като мен ти гарантирам още няколко избухвания Laughing
Но накрая съм сигурна ,че всичко ще е повече от прекрасно.Плюс това ще имате генерална репетиция ,преди вашта сватба Party

# 592
И аз от време на време избухвам за глупости и напразни тревоги.
Последният случай беше, когато поръчах сватбените ни чаши по интернет, отварям ги и изненада - друг модел. Такъв рев му дръпнах за глупости, ама го осъзнах по-късно  Mr. Green

# 593
Момичета, много пишете, едвам ви следя  Heart Eyes

Тази седмица имам много работа. Командировката в Дубай ми излиза през носа... Като имам време ще кача някоя снимка в албума.

Сватбата е малко на стоп за сега. Основните неща са ми готови, с дреболии не ми се занимава. А, пристигна ми булото, много е хубаво само трябва да го поизгладя.
Намерих си гримьорка, ще ходя през март на пробен.
Довечера сме на вечеря да запознаем кума и кумата  Laughing. Питат ни какво да ни подарят... идея нямам никаква...

Ще помоля отново новите момичета да ми изпращат датите си на лично, ако искат да ги добавям в списъчето на първа страница. Нямам възможност да следя темата внимателно.

# 594
Ох, да аз съм не много, а свърхемоционална.
колкото до комуването-за втори път ще ми е.
Kisses{P} случват се такива неща,но те са дреболии наистина.
Хрумна ми още една идея-таблото за гостите да е във формата на замък с разположението на гостите.

# 595
Добре дошли на новите булки не се притеснявайте имали желани и за кратко време всичко може да се организира.Ех,момичета много хубави идеи имате ,човек може да черпи вдъхновение от вас,аз за такива неща изобщо не мисля  Confused И аз искам да стане вече топличко и слънчево заради малката много неща не мога да свърша и все отлагам,а всичко е набелязано от една седмица искам да направя списък с песни и все време нямам някой направили вече списък .

# 596
  • София
Добре дошли на новите булки не се притеснявайте имали желани и за кратко време всичко може да се организира.Ех,момичета много хубави идеи имате ,човек може да черпи вдъхновение от вас,аз за такива неща изобщо не мисля  Confused И аз искам да стане вече топличко и слънчево заради малката много неща не мога да свърша и все отлагам,а всичко е набелязано от една седмица искам да направя списък с песни и все време нямам някой направили вече списък .

Ами аз си изготвих нещо като сватбен сценарий,който смятам да дам на дж като се видим и ще обсъдим нещата.Вътре са песните,ритуали,игри,които искам да има.Защото 1 път като се видяхме,едно от нещата,които каза той и не ми харесаха беше,че обикновено рязането на тортата при него е преди хвърлянето на букета,а тортата нали се раздавала на гостите малко по-късно,а аз искам рязането на тортата да е последният ритуал,така да се каже  Laughing

# 597
Цитат
някой направили вече списък .
аз съм до под кривата круша със списъка, имам около 30 песни-най-важните така да се каже,
нещата с водещия ги объсдихме доста подбробно, но още ще мисля какво искам-какво не.
seangelova много добре си направила ти, разрязването на тортата традиционно е последно, преди това е хвърлянето на букета  Simple Smile

# 598
По отношение на рязането на тортата, аз също клоня като този DJ да е преди букета и жартиера. Съображението ми е основно заради по-възрастните хора, а и заради това, че на ресторанта му е необходимо време, за да може да нареже и сервира тортата. Това автоматично означава, че докато бъде сервирана могат да минат другите ритуали. Честно казано не виждам символика в това тортата да е последна. Ако говорим за приключване на видеото по-скоро клоня не да снима до разрязване на тортата, а до "финален танц" - мисля си DJ да покани първо нас на дансинга на бавна песен и съвсем малко след нас и всички двойки, които желаят и така да свърши видеото.

# 599
Kisses{P} това с общия танц е идейно  Wink
за мен няма голямо значение кое ще е първо, но като се замисля може би наистина ще е по-добре да е тората  Simple Smile
ровя за макет на замък, но не намирам,помагайте
и изобщо откъде мога да намеря такова нещо, голям картонен замък като табло за разпределяне
оххх  Crazy свят ще ми се завие
нещо скица или чертеж, което да го копираме ли, на голям картон, в голям формат, идея нямам как може да стане  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт