Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 042
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Днес ми пристигна Лида - нова форумила с кутия. Почвам да я пия от 1ви, но това което ме притеснява е дали има проблем, ако я пия и заедно с нея пия противозачатъчни (пия ги като предпазно средство, нямам здравословни проблеми)?

# 406
Днес ми пристигна Лида - нова форумила с кутия. Почвам да я пия от 1ви, но това което ме притеснява е дали има проблем, ако я пия и заедно с нея пия противозачатъчни (пия ги като предпазно средство, нямам здравословни проблеми)?

Здравей!
Аз също приемам противозачатъчни заедно с Лидата. Не се бях замислила дали може да взаимно да си потенцират действията. Пила съм и други подобни хапчета заедно с противозачатъчните и не е имало проблем. Дано и сега да няма Simple Smile.
Все пак,ако е спряло действието на противозачатъчните,ще кръстя бебето ЛИДА Simple Smile

# 407
Мен точно това ме притеснява да не им спре действието. На кутията на Лида няма обяснено нищо почти.

# 408
Здравейте момичета , много съм разочарована от Лида - Старата формула ! Вече две седмици пия от нея и честно казано не съм впечатлена грам , имам разлика в килограмите , но това определено не е от нея , а от това , че се храня предимно със салати , плодове и леки супички .. В началото ми подтискаше апетита , но само за кратко . Мисля все пак да изпия цялата опаковка , но повече няма да поръчвам ще се справя и без нея 😊☺ Искам да попитам тези които са я пили , кога забелязахте разликата в килограмите .  newsm78

ralinna77, старата формула и моите впечатления са, че не работи много добре или поне не на всеки  Naughty Naughty

Alexaa1, противозачатъчните при всички случаи са по-силни от Лидата и освен да и блокират действието не виждам какво друго може да стане. Мисля, че няма да имаш проблем. bowuu В краен случай  baby_neutral Joy

# 409
От безглад ми отговориха, че по скоро противозачатъчните могат да намалят действието на Лидата. Преди малко изпих първото хапче. Ще пиша как ми се отразяват.

# 410
  • Sofia, Bulgaria
На 10.03 започнах да пия старата формула на Лида... до сега съм -5кг, като се има в предвид, че заради приятелят ми има дни, в които съм яла малко повече от попринцип...има дни, в които съм си хапвала и сладко...е..без да прекалявам, разбира се. Обмислям варианта за втора опаковка другият месец, ако успея да ги скрия от него, че не ми позволява. Висока съм 160см и тежа 60кг...целта ми е да стана 50кг.

# 411
Леле ще умра. Тази сутрин изпих първото хапче от "Лида" новата формула. Цял ден световъртеж, като надрусана съм. Глад нямам грам, но съм адски замаяна и отпаднала. Моля споделете опит, за това как се справяте със страничните ефекти. Благодаря Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 16:12 от klopi

# 412
Повече вода и чай.

# 413
Побърках се да пия вода (около 3 л.) Едва хапнах една супа към 19 часа вечерта. Спах много зле, пробуждах се на няколко пъти, но поне се събудих в 6 сутринта свежарка. Мисля да ги пия през ден. Стартирам 58 кг. цел 50 кг.

# 414
Побърках се да пия вода (около 3 л.) Едва хапнах една супа към 19 часа вечерта. Спах много зле, пробуждах се на няколко пъти, но поне се събудих в 6 сутринта свежарка. Мисля да ги пия през ден. Стартирам 58 кг. цел 50 кг.

Здравей!
Първите ден-два и аз почти не можах да спя,но след това отмина. Други странични ефекти нямам. Чувствам се добре. Стартирах на 57 и моята цел е 50. Ще си сверявам часовника с теб Simple Smile

# 415
Мисля и аз да си доизпия последните 9 хапчета , че много ми се" отвори хапката" напоследък. Пък и задуха ми поотмина и ми е спокойно.

# 416
И аз ги започнах отново от вчера.На мен ми притъпяват апетита на макс,но май пак се появява задуха Sad

# 417
Днес ми е трети ден. Апетит никакъв, храня се насила често и по-малко. Когато не се храня ми се вие свят и ми пада кръвното, но като се нахраня дори и малко, след това ми е по-добре.

# 418

klopi, за седмица отминават тези неудобства  Peace

# 419
Момичета почвам от утре Лида нова формула.Пратиха ми я с опаковка,но с нея и 6 броя някакви други розови. ooooh!.Почвам  58 кг.

Общи условия

Активация на акаунт