Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 038
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, включвам се с бързо питане. Имате ли отзиви за лида слим в шишенце? За първи път ми попада май... За ето тази говоря
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 12:59 от AnMary

# 466
Това било най-новата стара лида...ха-ха! Дано да работи. И аз си я поръчах.

# 467
  • Sofiq
Стари лиди, нови лиди ужас, човек не може да се ориентира. Дано работи  #Crazy
Angel 2010 от къде си я поръча?

# 468
Това било най-новата стара лида...ха-ха! Дано да работи. И аз си я поръчах.

Здравей би ли споделил дали усещаш някакъв положителен ефект, че съм пред дилема от кой сайт какво да си поръчам ooooh!

# 469
Здравейте момичета, ще ви споделя моя опит. Пия разни китайски добавки от години. Винаги след голяма пауза (4-5 месеца) ми действат всички. Със много странични ефекти, без глад и разбира се със свалени килограми. За последно поръчах Лида Нова от "bezglad", загубих апетит, пиех вода като луда, главоболие, сухота в устата. Свалих доста килограми, но с втората опаковка - уви - нищо! И тогава ми просветне, че всъщност при мен винаги е било така. И с лютия пипер, и със слим, и с мейзитанга. Дам ли пауза - след това всичко ми действа, но привикна ли все едно нищо не съм пила. Ще запазя опаковката, която "не действа" в момента и ще имам коз за след празниците  Wink Но сега да я хабя - няма смисъл...просто ще се стремя да запазя постигнатия резултат от първата опаковка Simple Smile Прегръдки  Hug

# 470
Искам да попитам в комбинация с лида/мейзитанг и други китайски хапове от този сорт някой приемал ли е нещо за изчистване на излишната вода и евентуално за отзиви?  Thinking Благодаря предварително!
Аз пих Ликуид офф,действа!

# 471
  • Sofiq
Искам да попитам в комбинация с лида/мейзитанг и други китайски хапове от този сорт някой приемал ли е нещо за изчистване на излишната вода и евентуално за отзиви?  Thinking Благодаря предварително!

Благодаря за отговора! Точно в момента и аз пия тоя сироп Ликуид офф само, че фор фит дето се води с гарциния камбоджа и паралено с това от тази новата лида слим в шишенце. Искам да споделя, че действието на първо четене е точно като едновремешната лида. Сухота  в устата и никакъв апетит.  Peace

# 472

Благодаря за отговора! Точно в момента и аз пия тоя сироп Ликуид офф само, че фор фит дето се води с гарциния камбоджа и паралено с това от тази новата лида слим в шишенце. Искам да споделя, че действието на първо четене е точно като едновремешната лида. Сухота  в устата и никакъв апетит.  Peace

Аз съм меко казано изумена от тази лида слим стронг в шише. Нямам грам апетит и за 5 дни съм надолу с 4 килограма. Действа наистина точно като първата лида от преди години, с разликата, че нямам толкова тежки странични ефекти.

# 473
  • ...на безопасно
Пратете линк от къде е закупена, моля!

# 474
  • Sofiq

Аз моята я взех от тук https://www.originalnalida.com/produkt/lida-slim/
Като недостатък мога да кажа, че макар и с безплатна доставка идва скъпичка на фона на другите лиди, но пък поне работи.

# 475
Моите ги поръчах по телефона. Мернах ги през фейсбук, но така като гледам сайта е същия и телефона е същия. Шишенцето, което получих изглежда точно като на снимките.

# 476

Аз моята я взех от тук https://www.originalnalida.com/produkt/lida-slim/
Като недостатък мога да кажа, че макар и с безплатна доставка идва скъпичка на фона на другите лиди, но пък поне работи.
Здравейте,

Включвам се и аз за да кажа, че действа.
Преди 5 години пих оригиналната Лида и смъкнах над 10 кг, но с течение на обстоятелствата пак ги качих.
От вчера пия новата- в шишенце, и мога да кажа -действа!! Определено на усещане е като оригиналната - поне при мен. Не ми се яде, а принципно сутрин примирам от глад, направо ми причернява. Вчера съм изкарала на 1 айрян, 1 курабийка и 12 солети!! Като принципно ям- закуска, обяд, вечеря и нещо сладко... Сега и сладко не ми се яде.
За странични ефекти- малко съм хипер енергична, изпитвам жажда, ту ми е топло, ту студено!

Но така ми действаше и оригиналната!! Така че стискайте ми палци!  bouquet

# 477
Да се похваля. Адски съм доволна!!! Осми ден пия лидата в шишенца и кантара сочи 4 кг надолу. За сравнение с три пъти седмично фитнес и диета борих 2 кг почти месец... Странични ефекти имам единствено силна жажда и леко главоболие имах първите няколко дни.

# 478
Здравейте.Моля помагайте, защото не мога да взема окончателно решение. До вчера исках да си купя Липовон, но след прочетените днес коментари в тази тема се разколебах и сега се чудя  Thinking Лида или Мейзитанг.
Моля насочете ме.Вие от кое сте доволни.
П.П Аз малко взех да клоня към Мейзитанг, но не съм сигурна.Помагайте Praynig
Между другото те са по няколко варианта-нова,стара, силна версия. Коя да избера  ooooh!

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 15:05 от dani_part

# 479
  • Sofiq
Здравейте.Моля помагайте, защото не мога да взема окончателно решение. До вчера исках да си купя Липовон, но след прочетените днес коментари в тази тема се разколебах и сега се чудя  Thinking Лида или Мейзитанг.
Моля насочете ме.Вие от кое сте доволни.
П.П Аз малко взех да клоня към Мейзитанг, но не съм сигурна.Помагайте Praynig
Между другото те са по няколко варианта-нова,стара, силна версия. Коя да избера  ooooh!

Зависи колко кг имаш да сваляш и колко бързо искаш да свалиш. Мейзитанг напоследък е по-слабичък според мен. Липовона също е по-слаб. За повечко килограми определено лида. Тази в шишето е по-силничка и определено работи.

Общи условия

Активация на акаунт