Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 040
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Реших аз да пробвам червения пипер - ужас - даже съм отгоре с кг. Това вече е супер отчайващо.
В момента съм в озонова дупка- виждам се само в черни цветове- грозна, дебела, сбръчкана .......и всички такива. Ще събера ли повече надежди около новата Лида - като за бабичка - вече в менопауза и забавен метаболизъм и какви ли не такива. Малиииииииииии пиеш вода и лепиш - изцяло безконтролно. Вече си мислех, че освен трябва да спра изобщо да се храня - да не смея да погледна към нищо.

Малко по-ведро и с повече оптимизъм Simple Smile

# 436
  • Sofia, Bulgaria
Вече съм 59.400 .. от 2 годинии сигурно не съм стигала дж тук... а най-хубавото е, че понякога си позволявам и боклуци ;д

# 437
Здравейте. Аз съм нова тук, но четох доста. Пила съм мейзитанг преди 1 година и резултата беше -12кг , пила съм отново след това, но по 1 таблетка и когато се сетя и пак имаше ефект. Наскоро изпих последната и пак имаше ефект, затова поръчах нови, които не приличаха на истинските,нямаха гел отгоре както всички останали, а и нямат ефект. До сега бях поръчвала от някакъв човек и реших да пробвам от сайт. След това се чудех кои от хапчетата са по-фалшиви. Нито едните, нито другите вършеха работа. Хапчетата и в 2те опаковки не бяха гланцирани, не усещах по никакъв начин действието им..на всичко отгоре тези от сайта направо падаха от единия блистер. Затова сега се спрях на лида или мейзитанг а1, но наистина не знам и нямам идея от къде да поръчам. Някакви съвети можете ли да ми дадете.

# 438
Здравейте. Аз съм нова тук, но четох доста. Пила съм мейзитанг преди 1 година и резултата беше -12кг , пила съм отново след това, но по 1 таблетка и когато се сетя и пак имаше ефект. Наскоро изпих последната и пак имаше ефект, затова поръчах нови, които не приличаха на истинските,нямаха гел отгоре както всички останали, а и нямат ефект. До сега бях поръчвала от някакъв човек и реших да пробвам от сайт. След това се чудех кои от хапчетата са по-фалшиви. Нито едните, нито другите вършеха работа. Хапчетата и в 2те опаковки не бяха гланцирани, не усещах по никакъв начин действието им..на всичко отгоре тези от сайта направо падаха от единия блистер. Затова сега се спрях на лида или мейзитанг а1, но наистина не знам и нямам идея от къде да поръчам. Някакви съвети можете ли да ми дадете.
Здравей, видях,че търсиш меизитанг ,пробвай в ioffer, отнема малко по-дълго доставката,но е защото идват от китай има различни търговци,провери рейтинг и прецени от кого д поръчаш.този от когото аз поръчвах преди няма в момента и  сега си чакам нова доставка като дойде ще пиша ...
надявам се да съм помогнала

Последна редакция: вт, 03 май 2016, 16:36 от AnMary

# 439
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета, до сега пих лида и съм доволна за 2 месеца -6кг,  но визуално разликата е голяма. Искам да сменя с мейзитанг, за да не привикна с тези само. От къде си поръчвате мейзитанг истинските ?

# 440
  • Пловдив
мейзитанг
http://www.ebay.com/itm/1-BOTTLE-Daily-GARCINIA-CAMBOGIA-60-HCA- … :RjQAAOSwFNZWuWB8

по същество е гарциния камбоджа  и го има и в ибей

# 441
Момичета, имам останали опаковки Лида сивите блистери, който се интересува да пише.

# 442
Днес ми е трети ден. Апетит никакъв, храня се насила често и по-малко. Когато не се храня ми се вие свят и ми пада кръвното, но като се нахраня дори и малко, след това ми е по-добре.

От къде си ги купи,че напоследък има много ментата?

# 443
Споделете моля от къде да си взема новата формула на Лида.
Благодаря!

# 444
Споделете моля от къде да си взема новата формула на Лида.
Благодаря!

Поръчах ги днес от безглад, идват утре, ако имаш нерви изчакай ме малко, ще споделя най актуална информация. Иначе пише, че са някаква промоция. Аз имам 8-10 кг за сваляне. Пила съм и преди години от старата формула, за съжаление вече не ми действа нищо.

# 445
  • Sofiq
Искам да попитам в комбинация с лида/мейзитанг и други китайски хапове от този сорт някой приемал ли е нещо за изчистване на излишната вода и евентуално за отзиви?  Thinking Благодаря предварително!

# 446
  • София
Здравейте.
Тези които сте пили Лида Нова Формула, имали ли сте дни в които не ви е действала? Аз я пия почти от седмица, днес за първи ден все едно не съм пила нищо.. Голям глад ме гони. И то по-скоро не глад, ами просто самото действие "хранене" ми е долипсвало  Mr. Green
За сега съм -1кг, имам да сваля още 3. Дано успея.  Tired
Вие как вървите?
Нека съживим малко темата.

# 447
И аз искам да ви попитам от къде да си поръчам Лида...Преди години е пих,когато бях в Испания,там ми е продаде една рускиня.Просто уникално действие...тук в БГ незнам от къде да ги поръчам.Чета много за фалшиви и т.н. капсули.

# 448
Баркодът на опаковката на Лида от един доста популярен сайт не минава през четец. Което за мен означава, че е фалшив.

# 449
  • Sofiq
И на мен ми е правило впечатление това за бар кода. И то не само за лида ами и за мейзитанг и различни продукти. Незнам дали това значи, че продукта е фалшив де понеже си е работел при мен. Не разбирам много много от бар кодове, не трябва ли да са въведени предварително в някаква програма. Както примерно в супермаркета на касата като не ти разпознава баркод на нещо.

Общи условия

Активация на акаунт