Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 036
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте.Моля помагайте, защото не мога да взема окончателно решение. До вчера исках да си купя Липовон, но след прочетените днес коментари в тази тема се разколебах и сега се чудя  Thinking Лида или Мейзитанг.
Моля насочете ме.Вие от кое сте доволни.
П.П Аз малко взех да клоня към Мейзитанг, но не съм сигурна.Помагайте Praynig
Между другото те са по няколко варианта-нова,стара, силна версия. Коя да избера  ooooh!

Зависи колко кг имаш да сваляш и колко бързо искаш да свалиш. Мейзитанг напоследък е по-слабичък според мен. Липовона също е по-слаб. За повечко килограми определено лида. Тази в шишето е по-силничка и определено работи.
В порядъка 6-7 кг , а период незнам. До сега не съм пила таблетки за отслабване и си нямам идея

# 481
  • Sofiq
Еми опитай нещо, ако си решила да прибегнеш до хапчета, пък то ще стане ясно  Laughing
Аз навремето за първи път като пих лида просто попаднах на неизпити блистери от майка ми и тя пък се оказа, че върши работа и така.

# 482
От къде точно мога да си поръчам Lida Slim Strong (тази която е в шишето) или по точно от кой сайт за да не си поръчам някоя фалшива.
Вие от къде поръчвате val_s

# 483
Заповядай

И аз смятам след седмица две да поръчам, при мен става въпрос в поддържането на кг и свалянето на 2-3 .

# 484
Заповядай

И аз смятам след седмица две да поръчам, при мен става въпрос в поддържането на кг и свалянето на 2-3 .

Благодаря  bouquet

# 485
Здравейте на всички Simple Smile,
Преди може би около 5/6 години пих Лида, дори вече нямам спомен коя точно /мисля, че беше тази с хапчета във фолиото/, но имаше ефект. Свалих около 5-6 килограма, разбира се гледах и да се ограничавам какво хапвам. За съжаление като страничен ефект имах страхотно и постоянно главоболие и ги спрях, защото леко се поуплаших.

Сега отново мисля да рискувам и да си купя Лида, за съжалени последната година понатрупах 7-8 килограма след хормонални проблеми и сега ми се иска нещо, което да ми подпомогне отслабването....а и догодина ще съм булка и трябва да влезна във форма  Joy Blush

Моля посъветвайте ме кой продукт да си взема. Видях, че напоследък има много позитивни отзиви за Лида шишенце?!
Благодаря момичета  Heart Eyes

# 486
Аз както написах,  смятам да пробвам Лида Стронг. 

# 487
  • Sofiq
От къде точно мога да си поръчам Lida Slim Strong (тази която е в шишето) или по точно от кой сайт за да не си поръчам някоя фалшива.
Вие от къде поръчвате val_s

Съжалявам, че чак сега се включвам. От същото като мято като Libertad

Добра е тази лида и с по-малко странични ефекти в сравнение с едновремешната.

# 488
Желателно ли е да се пият две опаковки последователно за да се избегне вероятността от йо-йо ефект (поне аз така прочетох от листовката на лида: След първия месец от приема с цел да се избегне така нареченият йо-йо ефект се препоръчва да продължите приема общо до три месеца )
При вас как беше

# 489
  • Sofiq
Аз лично преди със старата лида и мейзитанга пиех по едно на ден за един месец и после втора опаковка за още два месеца като взимах по едно през ден. Общо три месеца. После трябва почивка поне един месец и после примерно за задържане може пак периодично по едно през ден. Ако някой има нужда от повечко кг да сваля може и три месеца на ден по едно и после след почивката разреден прием за поддържане на кг. Всичко си е индивидуално според метаболизма, кг и тнт. Преди години много по-лесно задържах тегло с малко спорт, докато сега с напредването на годинките става по-трудничко. 

# 490
Аз лично преди със старата лида и мейзитанга пиех по едно на ден за един месец и после втора опаковка за още два месеца като взимах по едно през ден. Общо три месеца. После трябва почивка поне един месец и после примерно за задържане може пак периодично по едно през ден. Ако някой има нужда от повечко кг да сваля може и три месеца на ден по едно и после след почивката разреден прием за поддържане на кг. Всичко си е индивидуално според метаболизма, кг и тнт. Преди години много по-лесно задържах тегло с малко спорт, докато сега с напредването на годинките става по-трудничко. 

Подкрепям варианта  Peace И аз пия месец/два и после разреждам през ден, през два и така до края на света  #Crazy

След дълго отсъствие, понеже чаках от хубавата лида, която се продаваше първата половона на тази година и изчезна, сега явно се е появила пак хубава ( все покрай коледа стават чудеса) и ми се обадиха от безглад да ми я промотират. От понеделник я пия и потвърждавам всички коментари до тук - работи  Hug Само че защо е толкова скъпа ?  #Cussing out

# 491

Подкрепям варианта  Peace И аз пия месец/два и после разреждам през ден, през два и така до края на света  #Crazy

След дълго отсъствие, понеже чаках от хубавата лида, която се продаваше първата половона на тази година и изчезна, сега явно се е появила пак хубава ( все покрай коледа стават чудеса) и ми се обадиха от безглад да ми я промотират. От понеделник я пия и потвърждавам всички коментари до тук - работи  Hug Само че защо е толкова скъпа ?  #Cussing out

Здравей BeBoLiNkATa,
Може ли да кажеш коя точно Лида си си купила. За да не се счита за реклама може и на лични да ми я изпратиш Simple Smile
Благодаря много предварително!

# 492
Здравейте!
Момичета, не взимате ли от тази в шишенце на която пише супер стронг и има страница във фейсбук? Пращаха мостри, аз от едва 6 хачета мостра успях да сваля близо 4 килограма, като имах проблем със задържането на вода, който почти изчезна след тези 6 хапчета! Въпреки, че сега ям всичко пак положението ми с водата не е тежко, като преди! Знам, че звучи ацки странно, но наистина ми помогна и мисля да поръчам цяла опаковка. Ако някой друг скоро си е взел същата да пише отзиви, а и апетита ми беше на 0!

# 493
Аз ги взех и наистина нямам никакъв апетит. Много съм доволна.

# 494
  • Sofiq
Здравейте!
Момичета, не взимате ли от тази в шишенце на която пише супер стронг и има страница във фейсбук? Пращаха мостри, аз от едва 6 хачета мостра успях да сваля близо 4 килограма, като имах проблем със задържането на вода, който почти изчезна след тези 6 хапчета! Въпреки, че сега ям всичко пак положението ми с водата не е тежко, като преди! Знам, че звучи ацки странно, но наистина ми помогна и мисля да поръчам цяла опаковка. Ако някой друг скоро си е взел същата да пише отзиви, а и апетита ми беше на 0!

Точно от тази в шишенцата лида слим стронг пия и е точно като едновремешната на действие само, че не от без глад.

Общи условия

Активация на акаунт