Китайски капсули за отслабване - 11

• 165 980
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета, кандидатки за фиданки ! Laughing
Аз вчера получих капсулите си и днес съм на първата. Залагам доста надежди, та да видим ! Ще напиша резултат, но очаквам и вие да пишете.

# 541
Здравейте момичета! Аз вече трети ден пия новата лида и при мен има голям ефект почти нищо не ми се яде, но ми се пие много вода и вечер почти не мога да спя. Моля споделяйте как действа при вас! Със съня някак ще се справя само дано да си загубя апетита занапред. Притеснявам се, че може да привикна към тях и да спре действието, но това ще покаже времето. Желая успех на всички в борбата с килограмите!

# 542
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
абсолютно съм съгласна с теб-добавките са си до-бавки,като подправките на яденето.когато човек си изгради един хранителен режим и малко поспортува,те са в полза.но ако се чака само на тях.....няма как да е постоянен резултатът.

Аз все по теориите - но ми се иска наистина да повярвате, че е добре тези средства - Лида, Мейзитанг, каквито и да било - „да се използват като спомагателни средства за ограничаване на апетита, а не за пълното му подтискане. Дори и да е най-голямото удоволствие да се свалят 10 килограма за един месец
(вярвам, че за всички борещи се с излишни килограми е), безспорен факт е, че ако приемът на храна през това време е бил сведен до минимум, в момента в който се спрат хапчетета и желанието за похапване се върне - дори и сравнително нелакомо ядене ще доведе до бързо връщане, че и надвишаване на килограмите.... Просто механизмите за самосъхранение на организма действат по този начин.
Правилното е да се използват хапчетата като регулатор, колкото и да е голямо изкушението да не ядеш нищо, след като така или иначе не ти се яде.
Надявам се, че не го приемате като порицание - просто съвет на човек, който се наслади на резултатите
от приема на сибутрамин (а съм почти сигурна, че действащите съдържат) и ги пропиля набързо точно заради тази грешка.
И още нещо - не вярвам, че спряха Редуктила и Линдаксата (лекарствени средства, съдържащи сибутрамин, но все пак контролирани по някакъв начин, защото се продават в аптека и изписват от лекари) от грижа към човека. Нечии бизнеси се засегнаха просто, защото е ясно, че хората в нужда винаги ще търсят тези неща и дори това, че не знаят откъде идват и какво точно има в тях няма да ги спре.

# 543
Момичета, включвам се с малко инфо как на мен ми се отразява приема на Лида (шишенце).  Както писах по-горе започнах го на 01.12. и пиех всеки ден по едно хапче сутрин на гладно.
На лице бяха: жажда, сухота в устата, подтиснат апетит, главоболие, виене на свят (но не от глад, защото въпреки подтиснатия ми апетит задължително хапвах по 3 пъти на ден, леки и здравословно неща - плод, салатка, мляко- за да не ми мине организмът ми после в период на запасяване и да се получи така любимия йо-йо ефект) и най-сериозния страничен ефект - безсънието. На 10 и 11.12. реших да направя почивка от два дни с идеята да се наспя поне малко и за щастие успях. Реших да пия Лида през седмицата, а събота и неделя да почивам. През периода 12-16.12. по едно хапче сутрин, а събота и неделя отново направих почивка. Днес обаче реших отново да го пропусна и то поради следните няколко причини:
- С главоболието свикнах, от време на време е и минава, но в периода от 01-19.12 три пъти ми тече кръв от носа и то след доста силно главоболие ( за справка, не съм от хората със слаби капиляри, при които това не е нищо стряскащо. Най- много един път на две години да ми текне кръв през носа и то ако съм била на 40 градуса жега...)
- постоянно виене на свят, едно усещане все едно съм надрусана, което не ми позволява да правя по резки движения, да се брътна или т.н защото веднага губя равновесие
- липса на цикъл. По принцип цикълът  ми е много точен всеки месец, но този вече ми закъснява с повече от 8 дни, което значи, че хапчетата най-вероятно доста са объркали тялото ми и определено това не е добре.
За момента реших, че поне докато не ми дойде няма да пия Лида. За след това се замислям евентуално просто останалите хапчета да ги изпия през 1 или 2 дни и да не си купувам повече.
Да, определено действа, за килограми не знам, защото не робувам на кантари, но по дрехите си усещам, че ефект има и той е предимно от голямото кол-во вода на ден и намалелият прием на калорична храна. Но не мисля, че всички неща, които споменах по-горе си заслужават, защото постоянно главоболие и кръвта от носа могат да доведат до инсулт или някакви други увреждания...
Така или иначе моята идея беше да си купя само една опаковка, с която да си подпомогна и да се стимулирам по-скоро психически с отслабването ми и то със значително по-здравословен начин - режим и тренировки, но споделям всички тези неща, защото е добре да се им в предвид как дейста хапчето на различните организми. Да, най-лесно ще ми е да напиша отслабнах за 20 дни с 2 номера дънки, но на цената на какво...
Това е за сега от мен Simple Smile))) Дано да съм помогнала с този така подробен коментар!

# 544
Аз съм вече с втора опаковка заредена за празниците.
Доволна съм много, и аз имам тези (д)ефекти но свикнах.
 Peace

Успех и на вас.

# 545
  • Sofiq
Аз съм вече с втора опаковка заредена за празниците.
Доволна съм много, и аз имам тези (д)ефекти но свикнах.
 Peace

Успех и на вас.

При мен някъде на втората седмица изчезнаха, но аз имам доста опит с лида през годините и ми понася по-леко като цяло.

# 546
Най-много ме притесни кървенето от носа и липсата на цикъл. И при Вас ли има тези странични ефекти?
За главоболието и прилошаването, да свиква се, а и отшумяват от време на време.

# 547
Това звучи притеснително  Tired

Аз мога да споделя моите впечатления. За първи път се докосвам до подобни хапчета. Имам за сваляне малко 5-6 кг., но са ми много трудни.  Cry

Започнах Лида слим стронг на 2.12. Първият ден се чувствах ужасно. Чак възбите ми бяха изтръпнали  Mr. Green
Иначе стандартните неща- жажда, липса на апетит, от време на време главоболие.
Първите нощи се наспивах много бързо и това ми хареса  Mr. Green че все не ми стига времето.
Всичко отмина на 5-6 ден. Остана само жаждата, при това ми се пие топла вода  Laughing. Спя си като бебе, понякога усещам сърцебиене, лек световтртеж от време на време. Но аз него си го имам от много години.
Килограмите ми варираха и не можех да преценя отслабвам ли. Храня се, но без боклуци. Не ми се прияждат вафли, теста, шоколади (то там ми е слабото място+липсата на движение)
На 10-ти ден няма разлика в килограмите и бях на път да ги спра.
Днес се мерих сутринта- свалила съм почти 3кг.  Laughing
Цикъл очаквам до края на месеца и ще споделя има ли нещо необичайно.

Не знам дали ще купя втора опаковка за да ги пия през ден. Мисля още какво да правя.

# 548
  • ...на безопасно
Mен ме интересува безсънието...
Спи ти се, изморен си, каталясал си ....ама НЕ МОЖЕШ да заспиш?
Или просто не ти се спи, чувстваш се бодър, без необходимост от сън?

# 549
Mен ме интересува безсънието...
Спи ти се, изморен си, каталясал си ....ама НЕ МОЖЕШ да заспиш?
Или просто не ти се спи, чувстваш се бодър, без необходимост от сън?
Лично при мен се получи така, че да не ми се спи. Просто се наспивах много бързо  Laughing Не чувствах умора.
А сега си спя като преди, все така бързо заспивам вечер, и все така трудно ставам сутрин.

# 550
Момичета, преди малко на работа отново ми шурна кръв от носа. И през носа, и едновременно ми се стичаше и в гърлото, и така около 10 минути.   Cry Shocked Не съм пила хапче от Петък сутрин....
Вече почвам сериозно да се притеснявам. Имате ли представа колко дни отнема на организма напълно да се изчисти от хапчетата?!

# 551
  • София
Момичета, преди малко на работа отново ми шурна кръв от носа. И през носа, и едновременно ми се стичаше и в гърлото, и така около 10 минути.   Cry Shocked Не съм пила хапче от Петък сутрин....
Вече почвам сериозно да се притеснявам. Имате ли представа колко дни отнема на организма напълно да се изчисти от хапчетата?!
Аз чаках 5-6 дни да ми се нормализира пулсът..
Не бих ги пипала повече тези хапчета.

# 552
Аз чаках 5-6 дни да ми се нормализира пулсът..
Не бих ги пипала повече тези хапчета.

Ужас, а сега вече добре ли се чувстваш?
Аз също повече няма да ги пипна, още сега заминават в кофата. За 20 дни съм пила 14 хапчета и такива последици... представям си ако ги пия 2 месеца. После ще съм слаба, но най-вероятно и без пулс... bishop newsm34

# 553
  • София
Ужас, а сега вече добре ли се чувстваш?
Аз също повече няма да ги пипна, още сега заминават в кофата. За 20 дни съм пила 14 хапчета и такива последици... представям си ако ги пия 2 месеца. После ще съм слаба, но най-вероятно и без пулс... bishop newsm34
Да, сега вече ми се нормализира, но смятам да ходя да си пусна едни изследвания скоро, за да съм сигурна, че всичко е наред..

# 554
Незнам момичетя защо се чувствате  така.Ако не съм ви чела предните постове щях да си мисля ,че сте внедрени съботьорки....Аз се чувствам прекрасно и ги понасям чудесно.Радвам се,че ги има.И съм с тонус и жива.Нито свят ми се вие ,нито сърце ми бие...Да не би да имате предпоставка за подобни проблеми и хапчето да ви ги отключва,Недейте така да плюете директно-изследайте се.Толкова години пищяхме,че ни продават ментета,а сега пак кофти! Явно не са за всеки..Съвсем с добро пиша.Обикновен чоек съм и ми е криво даже,че не ви е добре.Аз много се радвам на тази Лида.Бях сигурна,че някога пак ще се появи.Чаках я с носталгия,,,И между другото е в пъти по слаба от първата,но са психическа нагласа за успех и дисциплина действа и то много добре! Аз от 8.12.до днес съм свалила реални 2 килограма.Не бързам за никъде.Просто тези хапчета ми стопираха тъпия апетит за всичко.Все почвах от утре и днес се наяждах уж за последно.Сега няма такова нещо.Не ме плаши Коледа нито Нова Година/Разумна съм с тях и не се тъпча като провал...Не знам...Аз лично се чувствам чудесно . Усещам как ми се свива стомаха от помалкото ядене ....А това е най -важно всъщност/,,,

Общи условия

Активация на акаунт