Нашите кухни-57

• 74 539
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря за инфото. Жалко, че го няма вече, такива мебели са много полезни, ако човек не разполага с много пространство. Освен това специално тази масичка е с доста изчистен дизайн без големи ангажименти към останалата част от интериора.
Не съжалявай. Тази маса е крайно неудобна. Като седнеш и ти се забива в корема. Пробвано. Всяка нормална маса като и` прибереш столовете и пести същото място.

# 241
Да споделя за Морато-ходих в шоу-рума в Бургас.Поискаха ми размерите на кухнята,моите са 2,65 /2,90/1,40 .Щракаха,щракаха на калкулатора ....и ми казаха 7500 или 7800 лева-не помня точно щот така се шашнах,че....И това без да сме уточнили шкафове,чекмеджета,механизми...Само за сравнение друга фирма ми даде цена от близо 6000 лева.

# 242
  • Русе
Божеееееее, какви са тези цени. Че то с масив е по-евтино.

# 243
  • София/Варна
antonina69 благодаря за отговора. Мисля,че ще се пътува до Вас да се пазаруват плочки.

# 244
Божеееееее, какви са тези цени. Че то с масив е по-евтино.

А де? И аз това се чудя, откакто се подвизавам тук, но явно за всеки влак си има пътници, респ. за всяка кухня - купувач  Laughing

# 245
  • Русе
Ами ужасно много са за такъв размер кухня. Със игурност, щом продават, си имат клиенти. Но ако и казват такива цени, огледайте се и за масив.

# 246
Истината е, че надценките в този бранш явно са огромни и повечето хора вярват все още, че колкото е по-скъпо, толкова по-качествено е  Confused Което, ест., не е изключено да е вярно, но не при всички случаи. А и тук странното ми е, че просто е подхвърлена някаква  цена, без да е уточнено какви механизми и обков ще се ползват - ако това е базова цена и за всяка бутилиерка и механизъм с пл. затваряне трябва да се доплаща, става страшно  Laughing

# 247
Добро утро, момичета!

Понеже сте на тема гръб/плочки, да споделя и аз моят опит. Ние сложихме частично от тези плочки, тип мозайка  зад самата печка. Когато останат малко като количество се намират на изключително ниски цени! А откъм почистване няма никакъв проблем!

http://ivanova222.snimka.bg/other/home.812203.34824660

# 248
  • Русе
Истината е, че надценките в този бранш явно са огромни и повечето хора вярват все още, че колкото е по-скъпо, толкова по-качествено е  Confused Което, ест., не е изключено да е вярно, но не при всички случаи. А и тук странното ми е, че просто е подхвърлена някаква  цена, без да е уточнено какви механизми и обков ще се ползват - ако това е базова цена и за всяка бутилиерка и механизъм с пл. затваряне трябва да се доплаща, става страшно  Laughing

Това исках да пиша, но ме мързеше от телефона. Simple Smile Simple Smile. Но толкова се възмутих от цената, ей така направена, че не се стърпях.

# 249
  • София
Прави сте, че е много, но не виждам нищо възмутително. Даже евала, че са дали някаква цена, за да може да се ориентира човек в ситуацията. Ние като търсихме варианти за при нас точно липсата на обратна връзка като средна цена наклони везните към ИКЕА. На няколко места ходихме "Ами дайте да направим проект, тогава ще говорим за цени". Това на моя молба да кажат някакви средни цени на линеен метър, за да се ориентираме, а не да изчисляват с точност.

# 250
При цялото това разнообразие от цени, за което чета тук, не се учудвам, че са отказвали да ти дадат някаква усреднена цена на л. метър, Ваня  Crazy Не е приятно, да, но най-малкото има значение (голямо при това) какви ще са гърбът и плота. Оттам нататък още колко варианти за другите неща има, та....
Ето, моята кухня ще струва 2530 лв (корпус и врати ПДЧ Castamonu, панти с пл. затваряне, 5 чекмеджета с пл. затваряне, 5 врати с амортисьори, 2 бутилиери, плот на Геталит, лайсни, осв. пура над мивката, доставка и монтаж. Същото, с вратички Модекс щеше да е 3070лв. Размери - 2.08х3.30м, височина до горе (таванът ни е на 2.70м). Така л.м. на моята клухня излиза 470 лв. В цената няма включен гръб, защото са плочки и вече са налепени, както и мивка  Peace.
Мисля, че ще е полезно, ако и вие се включите с подобна разценка на вашите кухни, както вече реализирани, така и в проект и на оферта. Определено ще е полезно за всички четящи и пишещи тук   bouquet

# 251
  • Под Сините камъни
Момичета и момче  Grinning търся отзиви за ПДЧ на Орма  newsm78

# 252
  • София
Раличка, предишната кухня, която правих през 2008 момчето ми каза някакви средни цени за това, което му казах като размер и основни желания. Показа ми снимки и ми каза коя кухня от тях колко е излязла. Говорим за порядък. Имаше само една фирма, в която веднага ми казаха, че кухня при тях в зависимост от покритието на вратичките излиза между 700 и 1000 лева на линеен метър с включен и монтаж. Извадиха ми и няколко вида мостри. На мен това ми е достатъчно и аз мога да си направя сметка вече от какво ще спестя. На повечето места без изобщо да ми кажат каквото и да било отговаряха отегчено без дори да питат спряли ли сме се на нещо, без да покажат каталог. Защото все пак поне най-малкото могат да се опитат да ме привлекат като клиент. Много се бях разочаровала. Имаше на едно място една леля без да се обърне посочи с пръст "Ами ей там са мострите, гледайте ги", което преля чашата.

Аз затова поздравявам тук пишещите за съветите и информацията, която дават. Няма да казвам имена някой да не го сметне за реклама.

# 253
  • Казанлък
antonina69 благодаря за отговора. Мисля,че ще се пътува до Вас да се пазаруват плочки.
Gerundiq , звъннете в магазина да питате каквото ви интересува (ако сте си набелязали) преди да пропътувате 200км., че да не се окаже, че сте си харесали нещо, което няма как да ви поръчат. Аз питах конкретно за тези модели, които ми харесаха. На тази турска фирма имаха много видове, голямо разлистващо се табло, но не всичко от сайта и не съм много сигурна дали всичко от там се доставя.

# 254
Днес вече окончателно одобрих проекта на дизайнерката с която работя, наистина е много хубав, когато ми го прати може да го пусна тук.
Сега единственана ми чуденка е дали да сложа гръб или плочки, дизайнерката ми клони към плочки, а тя винаги ми дава много добри идеи казва че сега има страхотни плочки и ще стане много хубаво, аз пък някак си се плаша от тези плочки с фуги /голямото чистене и триене, стига ми банята/, пък и ме е шубе да не вземат да падат понякое време. На всичкото отгоре имаме един комин в ъгъла на кухнята ,която ще е на Г и тя казва и него да налепим с плочки. И незнам какво да направя, вие какво бихте ме посъветвали,мацки.

Общи условия

Активация на акаунт