Нашите кухни-57

• 74 542
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
antonina69, би ли обяснила по- подробно къде е точно магазина за плочките в Казанлък?
Харесаха ми доста модели на този производител.

Rallichka, а твоите плочки на кой производител бяха? Четох те в темата за баните, но не запомних, а ми бяха харесали...

# 226
  • Казанлък
Rallichka правилно си разбрала, такова ще ми е отварянето и на двата реда. За горния нямам притеснение, защото там размера ще е по стандарт, но долу.... всяко от крилата ми е по 20см и не знам, дали ще е практично. Питах мебелиста дали е възможно, а той ми отговори, че колкото е по малка вратичката, толкова по-добре, защото не провисвали. Трудно ми е да си го представя, но дано стане добре, все пак такъв шкаф е заложен в програмата за проектиране на Ално.
 ehopepi , според мен ще се получи. Виждала съм нещо подобно по мебелните магазини с различен размер на вратичките. newsm78

# 227

Rallichka, а твоите плочки на кой производител бяха? Четох те в темата за баните, но не запомних, а ми бяха харесали...

Ето ги, на Реалонда Испания (ако имаш предвид тези шарените, че имам и едни по-семпли, пак испански):

Скрит текст:

# 228
Трябва да попитам- за сега съм само на ниво проект (или по-точно сама ги замислям нещата как ще бъдат). Става въпрос за една стара къща, която в момента разриваме. Има налично помещение за кухня, но ще го обединяваме с т. нар. хол. ще бутаме стената, за да се направи портал. Та съм далеч от шкафове, плотове, но си мечтая...

# 229
  • Казанлък
maiolinda ето ти координати на магазина http://www.fayans.bg/file.contacts.file/contacts.18/ Това е в началото на града, когато идваш от Стара Загора. Пада се от ляво, минаваш през една газ станция и бариера и влизаш в голям двор с много халета. Магазина е в едно от тях.

# 230
Rallichka, antonina69 благодаря ви много!   bouquet

Rallichka, твоите като цена бяха нещо подобно на турските, нали? Ще стане страхотна баня!
Извинете за спама, не можах да се сдържа...

antonina69, много ми харесва това, което си показала като материали за кухнята си! За нещо подобно си мечтая и аз, ще следя за разликата в цената на Морато и Модекс. И мен ме чакат подобни дилеми, но все още има много груба работа и довършителни по къщата. Но пък ви следя и ви се радвам, че с вас двете май имаме сходни вкусове.

# 231
Rallichka, твоите като цена бяха нещо подобно на турските, нали? Ще стане страхотна баня!
Извинете за спама, не можах да се сдържа...

Благодаря ти  Hug
Скрит текст:
Да, стана страхотна, но не я показвам още, че няма нито шкафче, ни слесители и мивки монтирани. Цената беш 28лв/кв.
Модексите са значително по-евтини, предполагам за сметка на качеството  Confused

# 232
Случайно попаднах на кухня с такъв подобен параван, какъвто иска да си сложи и РоЗи, ето как стои.

# 233
  • На брега
Колева, благодаря!

# 234
  • София/Варна
antonina69 много ми харесаха плочките,които си сложила на пода. Случайно да имаш спомен колко са ти стрували. Намерих ги за 57лв и за 71, та ми стана интересно.

# 235
  • Казанлък
 Gerundiq с тези плочки беше интересна историята. Харесах ги в един шоорум, на цена 90лв на кв.м., но цената естествено ми беше твърде солена. Половин година по-късно отивам пак там и намалени на 30лв, защото им останали 9кв. м. в склада, а за моя бокс ми трябваха 6 и това ме устрои идеално. Като ги залепихме, толкова много ги харесах и се разприказвахме с майстора, че искам такива и в коридора, ама нормалната цена е много висока и той ми вика... Ти луда ли си...?В същия този магазин, (на който дадох координати) са 33-34лв на нормална цена. Първоначално си помислих, че е имитация някаква, заради разликата в цената, но кашоните и серийните номера по тях, бяха 1 към 1, а след като ги залепихме заедно с остатъка от бокса, видях, че няма абсолютно никаква разлика.. Представяте ли си с какви надценки работят някои търговци?

# 236
  • София
Търся механизъм за изтегляща се колона-килер с макс. височина 210см, но да е качествена, да не е от италиански или турски производител по 200+ лева (пробвала съм ги, скърцат и не се отварят плавно).  Ако някой има информация за фирма, много ще съм благодарна, може и на лични.
За четвърта година започвам проекта за поръчка на кухня, дано тази година не ми мине котка път, че вече ми омръзна всяка година проект да правя, след което да я отлагам.

# 237
  • Раковски
Търся механизъм за изтегляща се колона-килер с макс. височина 210см, но да е качествена, да не е от италиански или турски производител по 200+ лева (пробвала съм ги, скърцат и не се отварят плавно).  Ако някой има информация за фирма, много ще съм благодарна, може и на лични.
За четвърта година започвам проекта за поръчка на кухня, дано тази година не ми мине котка път, че вече ми омръзна всяка година проект да правя, след което да я отлагам.

Ако се вземе истински италиански едва ли ще е 200 пари, в роси има виоле на които само името им е италиански.

първи вариант

втори вариант, идете на седма страница

трети вариант, това е полско изпълнение, водачите са друга марка, което е важното тук

Тези на първо четене, други може да се намерят и при представителите на хефиле, в каме (фирма за мебелен обков)...

# 238
  • София
Ако се вземе истински италиански едва ли ще е 200 пари, в роси има виоле на които само името им е италиански.

първи вариант

втори вариант, идете на седма страница

трети вариант, това е полско изпълнение, водачите са друга марка, което е важното тук

Тези на първо четене, други може да се намерят и при представителите на хефиле, в каме (фирма за мебелен обков)...

[/quote]

Благодаря Шадоу, както винаги много полезен, в Салекс имат с височина 148см, а на мен ми трябва най-високия шкаф, за полския механизъм, то и по цената се личи, че е качествен, а немския каталог(на SCH) го гледах преди време, но нямат цени. Абе друго си е информация от специалист. Ще ходя на място да ги пробвам. Жив и здрав, Шадоу!

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 19:14 от ginger tea

# 239
  • Раковски
Сигурен съм, че в Салекс имат и на търсения от вас размер. Механизма от рали м  е около 650-700лв (пиша по спомен и може да бъркам).

Общи условия

Активация на акаунт