Нашите кухни-57

• 74 474
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Привет! Някой да е "заложил" на винилова настилка за под в кухнята си? Моля за мнение,защото вече в чудо се виждам! За втори път се случва да се скъса мека връзка на мивката в кухнята и то не се знае кога точно е започнало да тече...Паркетът е сменян след първия теч,сега/след има-няма 2 г./ пак е в ужасно състояние!Вече се чудя за алтернативи.Плочките,които са под паркета са напукани,захабени...Не ми се мисли да къртим и лепим нови. Надявам се някой да се включи с мнение,съвети,снимки!

Съседите ми лепиха новите плочки в банята върху старите. Ако нямаш проблем с повдигането на пода и това е решение...

В това е проблемът-кухнята и без това е по-висока от останалата част от жилището!Около 2-3 см може би...Направен е наклон към коридора и съседната стая и не мога да преценя колко точно

# 286
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пепински възможно ли е следното разпределение - хладилник и колона с фурна да дойдат на стената в дясно, а стената в ляво остава така, само с плот и без горни шкафове?

# 287
  • Под Сините камъни
Пепински възможно ли е следното разпределение - хладилник и колона с фурна да дойдат на стената в дясно, а стената в ляво остава така, само с плот и без горни шкафове?
И ние това умувахме с мъжо.Стената е 1,80 и не знам дали ще се побере хладилник и колона.А в ляво да остане съдомиялната и мивката  newsm78 ,но и шкафове трябва да има откоре,за да има къде да си прибирам циганията

# 288
  • Отвъд алеята зад шкафа
И ние това умувахме с мъжо.Стената е 1,80 и не знам дали ще се побере хладилник и колона.А в ляво да остане съдомиялната и мивката  newsm78 ,но и шкафове трябва да има откоре,за да има къде да си прибирам циганията

Колко е широк хладилника ви? При мен хладилник (вграден) и колона с фурна заемат на широчина 1.20 м. Това разпределение ще е по-добре, защото ще имаш повече работна площ около мивката. Освен това съдомиялната е хубаво да е до мивката.

# 289
  • Под Сините камъни
Ами нашият е свободно стоящ 60см е широк.А ще може ли да ми покажеш снимка за да го видя нагледно.Май ще стане номера,все повече започва да ми харесва идеята  Peace

# 290
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами нашият е свободно стоящ 60см е широк.А ще може ли да ми покажеш снимка за да го видя нагледно.Май ще стане номера,все повече започва да ми харесва идеята  Peace

В ляво е вградения хладилник, в дясно е колоната с фурната:

Скрит текст:

Ето така изглежда на проекта, макар че направихме стъклата по-тесни и добавихме колона за продукти от ляво на хладилника:

Скрит текст:

Моят хладилник е 60 см, фурната също е 60 см. Избрахме едната стена да е с заета с колони изцяло, а другата стена да е цялата с плот. В дясно от мивката е съдомиялната, вградена - https://plus.google.com/u/0/photos/106885917787190327014/albums/ … 85917787190327014

# 291
  • Под Сините камъни
Благодаря за снимките  Hug Не знам дали ще стане това в дясно,защото на проекта я няма една колона.При нас кухня ще ни става сегашната баня а в дясно е канализационната тръба,която искаме да изместим малко,но докато не вземем да къртим не мога да знам със сигурност.А за ляво не ми се иска защото ще се закрие и малкото светлина която идва от малкият прозорец

# 292
  • Отвъд алеята зад шкафа
А за къща ли става дума или апартамент? Прозорецът може ли да бъде по-голям?

Ето една П-обрана кухня с почти същото разпределене като при теб, в дясно са сложили всички колони, в средата котлони и абсорбатор, в ляво мивка:

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 19:43 от gadamer

# 293
  • Под Сините камъни
Апартамент, душицо.И аз си мислех да го разширим прозореца надолу,ама всичко е свързано с финанси.Преди няколко години сменяхме дограмата на цялото жилище и не ми се дават нови пари за прозорец.А тая кухня е разкошна  Heart Eyes.Ние си мислехме точно такава комбинация вместо светлият цвят навсякъде  Peace

# 294
  • София
Апартамент, душицо.И аз си мислех да го разширим прозореца надолу,ама всичко е свързано с финанси.Преди няколко години сменяхме дограмата на цялото жилище и не ми се дават нови пари за прозорец.А тая кухня е разкошна  Heart Eyes.Ние си мислехме точно такава комбинация вместо светлият цвят навсякъде  Peace

А защо не вдигнете шкафовете до тавана за повече място? На мен ми е прекалено бледо цветовото съчетание на шкафове,с тени, плот гръб. Липсва ми някакъв акцент.

# 295
  • Под Сините камъни

А защо не вдигнете шкафовете до тавана за повече място? На мен ми е прекалено бледо цветовото съчетание на шкафове,с тени, плот гръб. Липсва ми някакъв акцент.
Ами да ти кажа честно реално от прозорчето до тавана има няма 20см.Шкафчетата ще са на едно ниво с прозореца.За цветовете и ние за това взехме да се разколебаваме.Сякаш ни се иска да има и малко по тъмен цвят  Peace

# 296
  • София
   И според мен до тавана е много по - добре, защото това хем издължава, хем не събира прах отгоре; хем и пространството вътре е повече. Моята е така и съм много доволна. Също много повече ще се отвори с хладилника от дясно и не е необходимо да е много шарена защото е малка (аз дори бих я направила бяла) но с контрастни плот и гръб  - например дърво или имитация на дървени дъски или черно дори.

# 297
  • Под Сините камъни
Катри бяло в никакъв случай . Мебелите в спалнята ми са бели  Peace Искам всяка стая да си е индивидуална.Кухнята която е показала gadamer  много ми хареса цветово.До тавана няма как да стане,както писах по рано кухнята ще е сегашната ни баня,трябва да скрием с гипсокартон тръбата от  сифона на комшиите отгоре.Така че нищо чудно да станат и до тавана горните шкафчета  Peace

# 298
Пепински, мислила ли си хладилникът да мине отдясно ,а фурната да я поставиш отляво ,но не в колона ами под плот.

# 299
  • Варна
И аз щях да предложа нещо подобно. Просто, според мен, мястото е твърде малко, за да понесе 2 колони на различни места.
За моята кухня, макар и по-голяма, дори не спазих препоръчителната подредба, само и само 2-те колони (хладилник и фурна), да са на едно място. По-просторно изглежда, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт