Нашите кухни-57

• 74 459
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • Под Сините камъни
mileneira  така съвсем се губи място.В самото начало беше замислено фурната да е под котлоните,но не ми остава място за чекмеджета  ooooh! Май ще се опитаме да съберем хладилника до колоната с фурната  Peace

# 301
Пепи, хубав проект, най-много ми харесва хрумката за печка над пералня, предполагам, че безопасността от гледна точка на минаващи ел. кабели в близост ди воден път, е извън съмнение, нали? Също бих сменила цветът - сам по себе си е приятен, но така погледнато всичко  се слива като че ли  Thinking Снимката на малката кухня, която е показала Гадамер (бяло+дървесно) е много красива комбинация, без да е натрапчиво  Peace

# 302
  • Под Сините камъни
Рали всичко ще се прави наново.И ВИК и Ел.Така че няма да има проблеми.И на мен много ми хареса цветовата комбинация на снимката която публикува Гадамер.При нас обаче има проблем,че си поръчахме мивката,която е цвят Арктик на Фат,/напръскано бяло/.И сега трябва да го съчетаваме. newsm78

# 303
Май ще се опитаме да съберем хладилника до колоната с фурната  Peace

Нашето "П" ще е така - вляво хладилник, колона шкаф, колона с фурна и под нея чекмеджета, и нататък вървят плот, котлони, плот, а на другата къса страна - мивката.

Контраст можеш да постигнеш със светли шкафове, които да не "захлупват" малкото помещение, но с тъмен работен плот/ или тъмен гръб. Аз също съм заложила на такъв цветови контраст - много тъмно шоколадов плот, по възможност, не че съм го избрала Mr. Green и поне ред тъмно шоколадови плочки на гърба на кухнята.

Обезопасяването на кабелите се постига като се натъкмят нивата - водата винаги под нивото на ел частта. В случай на авария, тя да се стича надолу.

# 304
Обезопасяването на кабелите се постига като се натъкмят нивата - водата винаги под нивото на ел частта. В случай на авария, тя да се стича надолу. [/color]

Peace Това е добре да се знае, благодаря   bouquet

Пепи, мивката не изглежда зле - лесно би се съчетала с доста цветове, аз обаче предпочитам едноцветни и имам по-различно отношение към шарените. Затова и мивката я оставих за накрая (майсторът каза, че тогава ще реже шкафа и мога да избера каквато искам, разбира сем съобразена с ширината на шкафа отдолу. Та аз ще заложа на едноцветна, но не виждам проблем да смените цвета на вратичките, а да запазите мивката (Ако не може да се промени поръчката  Wink). Нещо повече - цветът на вратичките така или иначе е с шарка, не съм убедена как ще се впише мивката в комбинация с дървесното  Thinking

# 305
  • На брега
Попадали ли сте на фирми, които предлагат вратички с такъв профил? Само отстрани имат скос... От масив ще се направи много лесно, но дали сте попадали на такъв модел не от масив?

# 306
  • Под Сините камъни
Поръчката още не е направена  Peace Проекта ми го направи приятелка която работи в мебелна фирма в София.Исках да го видя нагледно и да взема да умувам кое как да е.А и вие много ми помагате.Мивката я взехме защото беше на промоция с 16% надолу,а при нашият мащабен ремонт всеки лев ми е добре дошъл.
Моят мъж сега хареса цвят Кипарис на Орма в съчетание с Крем или Слонова кост лак  newsm78.Плота ще е нещо в бежовата гама и гърба си мисля да е като плота  newsm78.Мале снощи цяла вечер съм се въртяла и само цветове и размери са ми в главата  ooooh! И днес на работа съм като пребита,то не стига че и един вирус се опитва да ме събори

# 307
Пепи, разбирам те, самата аз много се колебаех, абсолютно през същия път минах   Hug Дай го тоз кипарис да го видим  Wink

п.с. Тема, виж 2006к на Модекс дали е това, което търсиш (не мога да дам изобр. на конкретния модел, ето това е страницата, на 2-ре отгоре надолу):
http://www.modeks.eu/gallery/default.htm 

# 308
  • Под Сините камъни
Пепи, разбирам те, самата аз много се колебаех, абсолютно през същия път минах   Hug Дай го тоз кипарис да го видим  Wink

Ето,Рали

# 309
Пепи, изглежда много красиво  Peace

# 310
  • Под Сините камъни
Пепи, изглежда много красиво  Peace
Ммм да и на мен взе да ми харесва все повече  Heart Eyes

# 311
Здравейте и от мен!
Преди 2 години правихме кухня и се обърнах тук за съвети.
Сега имам нужда пак от вашата помощ Praynig
Помещението изглежда така:
http://prikachi.com/images.php?images/598/7911598o.jpg

Това е кухнята, която сме поръчали по нашите размери:
http://prikachi.com/images.php?images/608/7911608E.jpg

Така ще изглеждат мебелите в останалата част от помещението:
http://prikachi.com/images.php?images/615/7911615P.jpg

Корпусите на кухненските шкафове са готови. Трудно, но бихме могли да поискаме вратите да са бели. Моля дайте ми съвет да оставим ли кухнята в този цвят или да сменим цвета на вратичките?

Или да ѝ добавим бели пиластри между шкафовете и да съчетаем с бял плот и бели плочки за гръб, което нещо не мога да си го представя Blush, но би било най-лесно.

Плота и фурната бели ли да бъдат или крем, защото искам много кремава фурна, но тогава ще стане грозно май с бял плот и бели плочки и ще трябва да минем на кремави? а и кремавото не знам как ще се върже с белите мебели в трапезарията.

Имам от преди купена черна мивка гранит на Schock с едно корито, която мисля да вградим под плота, но се чудя дали няма да е грозно или ще се вързва с черните котлони  newsm78

Мислех ако оставим така кухнята и не променяме цвета каква маса в трапезарията да вземем бяла или бяла основа с плот като на кухненските шкафове, за да има преход от едните към другите мебели

Харесала съм тази фурна, но не знам дали е бяла или кремава, някой може ли да предложи бяла фурна може и на друга марка?
http://www.gorenje.bg/desing-lines/gorenje-classico?c=423100

Извинете за дългия пост, но не мога да се оправя сама Blush

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 10:45 от drago_2008

# 312
  • Отвъд алеята зад шкафа
drago_2008, аз бих оставила кухнята да е с дървесен цвят, не е необходимо всички мебели в помещението да са в един цвят, даже да не казвам, че няма да е хубаво. На дървесната кухня сложи кремава фурна, светъл плот и гръб и си готова. Както виждам кухнята е леко отделена все пак от останалата част на помещението и ще стои много добре дървесна. След като другите мебели са бели, бих сложила една маса от масив за хранене.

# 313
  • Под Сините камъни
drago_2008 и аз бих заложила на тоя цвят като на снимката   Peace

# 314
Драго, аз бих избрала масата така - краката й  в цветът на краката на столовете ( ако са разл. от бели) , а плотът - бял   Wink
За кремавата фурна - на така избраният цвят вратички тя ще стои по-добре от бяла или инокс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт