Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е разстоянието от трапезната маса до стената? Има ли стандарт за това?
Как мога да инсталирам шкафове в кухнята си, без да използвам ъглови шкафове и как да ги подредя ефективно?
Как да организирам ефективно тиганите в кухнята?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е разстоянието от трапезната маса до стената? Има ли стандарт за това?
-
Как мога да инсталирам шкафове в кухнята си, без да използвам ъглови шкафове и как да ги подредя ефективно?
За да инсталирате шкаф в кухня без използване на ъглови шкафове, можете да изберете опции с плъзгащи се врати или чекмеджета. Освен това помислете за плитки шкафове за бутилки с подправки или етажерки за малки предмети като тенджери и тигани, които не заемат много място. При подреждането на шкафовете в кухня е важно да се вземе предвид както удобството, така и функционалността. Горните шкафове с една цяла врата обикновено са по-удобни и прегледни. За долните шкафове разпределението вътре също е от решаващо значение; препоръчва се предварително да прецените от какво чекмедже има нужда всеки шкаф.
-
Как да организирам ефективно тиганите в кухнята?
-
Как да изберем подходящ аспиратор за кухня?
-
Къде мога да намеря готови проекти за малка кухня с шкафове?
. Чисто бяла не исках, защото ми се струва прекалено с останалите бели мебели. Чудех се за комбинация, но щом и вие мислите така да остане няма да си създавам излишни главоболия.

... Имам време! Започвам да звъня по фабрики да искам оферти. Тъкмо сега разглеждам една, която ми изпратиха. Любимият форумски модел (на Гадамер) вратичка, размер 60Х80см примерно е 55-61лв вратичката (в зависимост от релефа на "дървото")...