Интериорен стил по аматьорски - 30

• 48 854
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Моите са реплика. Полски са.
Дълго мислех какви да са телата в хола и като ги видях на една витрина, въпросът се реши на секундата.
Нямам проблем с това, че са реплика.
Би ли споделила къде ги има в Бг?
Гледах ги в  aliexpress, но нещо ме е страх да поръчвам оттам - имам лош опит, не се знае кога ще дойдат и сигурно и мито ще има...

# 76

Много ми харесва това колекционерско жилище, много артистично! Мебелите са прекрасни- всичките Heart Eyes Цветовете също са страхотни и се вписват идеално. От колекциите най-много ми харесаха клоуните Heart Eyes

# 77
  • Пловдив
Имам питане към тези от вас, които имат гардеробна стая. С врати или без е по-удобно и практично да са самите гардероби? На приятелка и предстои и е в чудене. Най-вече се опасява от прах и избеляване при вариант без врати. Помещението и е с голям прозорец.
Тъй като се опасявах точно от това и аз си мислих да сложа плъзгаща врата на дрешника, но после се отказах. При нас ситуацията е различна, защото не е стая дрешник, а родителска спалня с изграден такъв на мястото на бокса. Ние също сме с френски прозорци и влиза много светлина, но мисля че така както е изграден не би трябвало да има проблем.Според мен твоята приятелка ще има проблем с праха, особено ако живее в голям град на натоварена улица. Струва ми се, че няма да е уместно гардеробите да са без врати. Ето го моя дрешник http://prikachi.com/images/439/7893439X.jpg ще е готов след няколко седмици и ще ви го покажа.

# 78
  • Варна
Моите са реплика. Полски са.
Дълго мислех какви да са телата в хола и като ги видях на една витрина, въпросът се реши на секундата.
Нямам проблем с това, че са реплика.
Би ли споделила къде ги има в Бг?
Гледах ги в  aliexpress, но нещо ме е страх да поръчвам оттам - имам лош опит, не се знае кога ще дойдат и сигурно и мито ще има...
Взех ги от Призма. Нямат ги в редовно зареждане, а ги поръчали за едно заведение на плажа. Добре, че имах късмет да посъбера останалите бройки в бонус.

По повод гардеробната. Аз както казах, съм мързелива  Mr. Green - обичам всичко да ми е лесно. Затова моите са без допълнителни вратички. Само на най-горния ред, където смятам да прибирам завивки, одеала, възглавници. В личната ми гардеробна има и прозорец /вярно, гледа към вътрешния двор, но все пак сме в центъра/, плотовете са тъмни. Това е единствената стая в момента, която е гладко изблизана и изчистена, защото започнах да си пренасям част от ... оборудването  Mr. Green
Миналата седмица специално проверих - няма прах по лафтовете. А съм заредила от пред 3 месеца.

Барб, дълго време го мислих този твой Атомиум. Гледах го и го мислих, и после пак го гледах. Сега вече знам - харесва ми. Малко ми е странен, но ми харесва. Жалко, че няма къде да си го бодна.

В ергенския апартамент се размечтах около бидона с Шанел. Отивам да гледам още.
Като го доразгледах, ми е ясно защо е ерген. Въпреки, че е много сладък. И има коте Wink

# 79
  • София
Отговарям за дрешника:

Моят също е с голям френски прозорец, с външни ролетни щори, които се вдигат само 2 пъти седмично, когато се прави основното почистване вкъщи - толкова по въпроса за слънцето  Simple Smile; и не, не са ми избеляли дрехите. Открити са ми гардеробите, това ми беше и целта на дрешника - да виждам всичко още с влизането в стаята. Обяснявам защо: много съм разсеяна, купувам нещо, което ми е харесало, изпирам го, прибирам го в гардероба, и ако са много гардероби в много стаи, забравям кое къде е...и след няколко месеца или година съм в състояние да си купя същото, защото явно вкуса ми не се променя. Не се праши но това вероятно зависи колко често се минава с прахосмукачка и моп. Забелязала съм и друго нещо по отношение на праха - много зависи от състоянието на площите и улиците около, при нас са поддържани моравки плюс ежедневно почистване на асфалта; лятно време надвечер редовно можеш да срещнеш босоноги разхождащи се възрастни, босите деца са целодневно //признавам си, пробвах, голям кеф е боса по асфалта, няма ситни камъчета и мръсотия//.

# 80
Имам питане към тези от вас, които имат гардеробна стая. С врати или без е по-удобно и практично да са самите гардероби? На приятелка и предстои и е в чудене. Най-вече се опасява от прах и избеляване при вариант без врати. Помещението и е с голям прозорец.
Тъй като се опасявах точно от това и аз си мислих да сложа плъзгаща врата на дрешника, но после се отказах. При нас ситуацията е различна, защото не е стая дрешник, а родителска спалня с изграден такъв на мястото на бокса. Ние също сме с френски прозорци и влиза много светлина, но мисля че така както е изграден не би трябвало да има проблем.Според мен твоята приятелка ще има проблем с праха, особено ако живее в голям град на натоварена улица. Струва ми се, че няма да е уместно гардеробите да са без врати. Ето го моя дрешник http://prikachi.com/images/439/7893439X.jpg ще е готов след няколко седмици и ще ви го покажа.

Kleooo,  Hug    bouquet
ще чакам с нетърпение снимките ти! Моят дрешник е по абсолютно същия начин - и аз съм с френски прозорци,доста светлина има. Понеже има една чупка - Г -образно е помещението, там ще са пералнята и дрешника ми - едно върху друго.  Единствено засега има ламинат, гранитогрес и една стъклена матова врата.

# 81
Blu, развесели ме Grinning До корнизите ли стигна Simple Smile
Аз като една дева трябва да имам план за всичко  Mr. Green забележи кабела къде минава ще трябва да се внимава при дупченето.
За дрешника - в онзи хубав апартамент в центъра имаше два огромни гардероба до тавана с врати. Но няма такъв прахоляк вътре бършех всяка седмица. Мисля, че зависи по-скоро от това дали има трафик.
Sharky*, добра идея и аз искам такъв гардероб да виждам почти всичко. ММ понякога казва "каква е тази блуза? Ти някой дрехи сигурно случайно ги намираш"
Хубава семица!
Харесах ди джея

https://www.youtube.com/watch?v=B7a2hi9XHPk

# 82
  • Пловдив
Да, зависи предимно от трафика около жилището, ако е голям то определено ще има проблеми с праха около и върху дрехите. escarlata ще се радвам да споделиш снимки и от твоя, когато е готов  Hug

# 83
  • Варна

Дамммм и Том Диксън се оказва, че не е панацея  Mr. Green

# 84
  • Варна
Ъгълчето е прелестно.

А тирбушон у нас се ползва всеки ден  Mr. Green
То е ясно, че ще ми направят две чекмеджета, които ще покажа. Но явно ще е свързано с бой и нерви  Mr. Green

Хаха то е ясно ти си Принцесата на масите, в къщи много рядко се пие алкохол и я затрябва веднъж в месеца, може би тогава успяваме да направим нормална вечеря всички да сме в къщи и да имаме време.
Да ви кажа както нямам време за кулинарстване, макар да обичам, явно имам мания да купувам кухненски джунджурийки. То яйцерезачки, всякакви уредчета за декорации, лъжица за сладолед, лъжица за ориз, формички, фунийки, рингове, индивидуални съдчета за лимон на шайби, сосиерки... Embarassed Някои не съм ползвала с години!

Ето споделих: Здравейте,  аз съм Дорис и имам мания да събирам кухненски джунджурии!

# 85
В БГ жилището има доста нашенски класики - гипсокартонени фигури с лунички по тавана, разчупен "арт" с цветя от няколко части на стената и нещото, което най-много ме дразни- огрооооомен, масивен диван, затрупан от възглавници. Прилича на заспал хипопотам, който заема половината хол. 

Много ми харесват сините стени в апартамента на DJ-я и колекцията с грамофонни плочи. И тук има голям диван, но колко по-добре изглежда и седи на място.

# 86
Като гледах бг- жилището и аз се сетих за разпределението на Арчо.  Crazy

А ап. на колекционерът много ме изкефи, особено Шанел-а бих си го откраднала вкъщи.

Моят дрешник е без врати - прах няма, редовно прахосмуча и прозорци няма - мога да снимам.  Simple Smile

# 87
http://moderendom.net/stilen-i-udoben-interior-na-kuhnq-i-trapezariq/

Ето още едно дизайнерско вдъховение.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Най ме впечални микровълновата фурна тип "газобетонно блокче" на плота.  Joy

# 88
,Аз вече писах,че имам дрешник,открит и много се праши.Имаме прозорец,чистя,проветрявам,все тая.Спалнята ни много се праши,съседите ми също се оплакват.Живеем на тиха улица,без много трафик.След нас няма къщи,поле и гора в съседство.Прашно е,не знам защо.В апартамента имахме също открит дрешник,без врата към спалнята,без прозорец .Бяхме на булевард,натоварен и пак токкова прах се събираше.
  Ако правя пак дрешник ще е с врати.

# 89
  • Отвъд алеята зад шкафа
Blue_water ти си в самото начало, като гледах снимките си припомних, че и ние минахме през този етап. Сградата старо строителство ли е или ново? И ако не е тайна, в кой квартал е? Ако искаш ми пиши на лични.

Аз харесах ето този проект http://moderendom.net/unikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament/ . Archo може да вземе някоя идея. Много ми допадат големите дръжки на кухненските шкафове.

Общи условия

Активация на акаунт