Отговори
# 540
  • Монтана
kikimora86   а мажеш ли ги с нещо,по-бързо да се махат или не,аз си взех един гел против пъпки и ги мажа от време на време,че като ги гледам и ми иде да се одера  Laughing Laughing

# 541
Sabityy, правих си една маска с белтък и лимон,понеже четох,че е за акне.Резултата е гладка кожа,ама пъпките си стоят.Мазах се и аз с гел един за пъпки-ефект нулев.Почиствам си редовно лицето с мицеларна вода,мия се с един гел на виши. Все тая  #Cussing out

# 542
  • Варна
При положение, че състоянието на кожата се е влошило по време на бременността, ясно е, че става въпрос за промяна на хормоналните нива. А подобни вътрешни процеси и промени няма как да бъдат сериозно повлияни от външно прилагане на козметика - тя може леко да подобри положението, да замаскира проблема, но едва ли ще има генерална разлика.

# 543
  • Монтана
Май май ще си ги нося до края  Grinning тогава няма смисъл да се мажа,щом резултата е нулев,ще ги изтърпим до май месец живот и здраве и това е пък после вече ще се махнат предполагам като всичко се нормализира Simple Smile

# 544
  • burgas
Тайга , честит 7-ми месец  Hug

# 545
Тайга и аз така си помислих,но в отчаянието си какво ли не прави човек Simple Smile Като се погледна в огледалото и лошо ми става.Как така не съм от секси мамите ? Не стига,че приличам на варел ами съм и пъпчив варел. В крайна сметка си струва всичко Simple Smile

# 546
  • Варна
Тайга , честит 7-ми месец  Hug

Благодаря ти! Уж имаше много време, а напоследък взеха прекалено бързо да се изнизват дните Simple Smile

# 547
И аз вече съм в 7 месец и ме хваща шубето. Нормално ли е? В понеделник съм на преглед и нямам търпение.

# 548
  • Варна
Май е нормално. Все по-реалистично започва да изглежда всичко, срещата с бебето се приближава и човек осъзнава колко ще се промени животът му.

# 549
  Моята кожа винаги е била много суха, но сега положението стана ужасно - появиха ми се направо цели сухи петна. Не знам как точно да го обясня. Пръскам се с термална вода, мажа с кремове, масажи правя и няма оправия. Косата ми е в същото положение - като метла. Хахах и сега си представете на какво приличам Simple Smile Стига съм се оплаквала. С бебо сме добре, това е най  - важното, нали Simple Smile

# 550
borovinca и аз все това си повтарям.Важното е да родим здрави бебчета.Всичко друго е поправимо.Килограми,пъпки и т.н

# 551
Kikimora 86  Laughing  Е варел по-мила бъди към себе си Wink
И аз пъпчасвам главно по-лицето.
Спрямо бабите няма да идват на помощ. Не смятам да ги мъча. Така ще ми е по-спокойно.Въпреки ,че майка ми е луднала на темата и ме мисли как ще се оправям сама. Казах й да не се шашка , че все пак ни е 2 дете.
Относно къпането. С баткото майка идваше до към 10 ден само за къпане. Една вечер валеше и ни каза време е да се оправяте. Simple Smile от там го метна да го къпе мм и така докато стана на 2 мес. Някоя мама беше постнала един шезлонг. Удобен е , сега пак си купих от него.
Относно забелването мм се справи перфектно. Слава Богу не се е налагало да ходим по-лекари. Сега смятам също да се оправи и с бебето.

# 552
titi888,аз съм мила,ако знаеш какви други епитети ми идват наум  Grinning Да ви се  оплача:събуждам се преди малко и мъжа ми го няма.Легнал в другата стая.Вчера се оплака,че много хъркам,а спи с тапи за уши.И това вече не помага.Ами разбирам го-напоследък се чувам,че хъркам докато спя.Ужааас! Някой да има този проблем?

# 553
Лелее и аз много се развълнувах, честито бебче и от мен, да е живо  и здраво и да расте много щастливо   bouquet Hug
Гледам,че някои мами си бяха писали сантиметрите на матката,как разбирате дали ще преносите или не  newsm78

# 554
  • Бургас
Надявам се бебе Билян и майка му да са добре   bouquet

vaninani разкажи ни подробности около раждането? Много се вълнувам и чакам с нетърпение подробности за бебе и мама.

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 10:15 от Никки

Общи условия

Активация на акаунт