Аблация на сърцето - 5

• 72 894
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Браво Калея !
Мисля, че ритмонорм е разрешен  в цяла Европа , само търговското наименование вероятно е друго . Така че Лейди , виж на листовката активното вещество и количество .
Хубаво си съветваме ние- вземи това, спри онова лекарство , което си е безотговорно и самонадеяно поведение.
Лейди , намери начин да се прибереш . В самолета за три часа няма да си по-зле , отколкото вкъщи. Разбери , че само от тебе зависи да получиш адекватна помощ . Идеята на форумите е споделяне и съчувствие. Имаш ги, но все още си зле, нали ? Ами ако след време се почустваш отпаднала , но поискаш да пътуваш? Не губи надежда, мила ! Хайде още едно усилие и в България ! Не губи време !
Обадиха ми се от Токуда , смениха ми часа.Д- р Марчов на 10- ти няма да преглежда , утре в 4 . Само да не забравя епикризата и записа от холтер . Сега ще ги метна в колата .

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 13:08 от Tanya Radeva

# 46
Много Ви Благодаря Разплаках се Нека изчакаме холтера Февруари аз имам малко детенце няма на кой хей така да го оставя и да си дойда наистина страховете и депресията май ми идат в повечко защото много хора живеят в аримтия и Живеят аз получавам и атаки на паника и изобщо голям омагиосан кръг Много се радвам че Ви има Чета книжката другата седмица имам пак час с психолога ...имам приятели ако кажа ще ми изпратят Ритмонорм ...но нали тук ми дават Атенолол и Алпразолам знам ли мога ли на моя глава без да имам диагноза да пия друго

# 47
Към ходилите на контрола: колко време е прегледа? Правят ли се там някакви изследвания?
Не ми се остава в София, мисля да се приберем същата вечер.

# 48
Моят преглед беше едно ЕКГ, после мерене на кръвно и преслушване.
Обаче чаках доста, Вега знае. Grinning

Ти в колко часа си, Танче?

# 49
В 4 . Започвам да се чудя има ли смисъл . Ако е формален прегледа ще ме е яд , че съм пътувала . Още повече, едва ли док ще има време . Записаните на десети ни разхвърлят на други дати , значи графикът ще е наблъскан ... Впрочем няма как . Поне ще ми кажат какво да правя с ритмонорма.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 17:01 от Tanya Radeva

# 50
  • София - Бургас
Танче - отиди. Аз се чувствах добре след моята аблация, холтерът даде добри резултата и тъй като живея в Бургас и реших да се спестя тази "контрола", за което обаче към днешна дата съжалявам... Peace

# 51
Моята контрола не беше повече от 20-30 мин. предварително ми направиха ЕКГ и ехограф и ако не ми слагаха холтер щях да се прибера същата вечер.

# 52
Никакъв ехограф нямах. Crossing Arms
Направо се разочаровах, че за едно мерене на кръвно и една слушалка се разходих до София. Mr. Green
Обаче като гледам ехографите май ги правят при по-сложните случаи.
Ето, Стоян е имал? Thinking
Онова момче след мен и то каза, че са го гледали.
Но неговата аблация беше 4 часа. Crazy

# 53
Благодаря за отговорите и съветите . Реагирах малко емоционално , но няма как да се откажа . Спомних си един друг контролен преглед в пловдивска частна болница , където ясно ми показаха , че вече съм клиент, от когото не се нуждаят , а не пациент. До момента съм във възторг от Токуда и сега като се замислих , едва ли ще изпадна в същото унизително положение.

# 54
Танче, аз от Токуда съм възхитена все още.  bouquet

Моето разочарование дойде от това, че се заблудих, че на контрл. преглед ще са д-р Трайков и д-р Марчов. Така ми каза онова момче, ако не ме е излъгало, че нещо ме съмнява да са били двамата.
Иначе д-р Кънински беше много внимателен, нямам забележки.
А ехографите може би са по показания.
Аз попитах, той погледна в листа и каза, че нямам назначен ехограф.

# 55
важно е да ни изслушат . Сигурно ехограф правят, когато има съмнения за органични промени , т. Е . на хора с моята диагноза. Смятам да си нахвърлям въпроси и да ги задам .
Да , права си, че едва ли е нужно да са двама . А за док Трайков реших да не настоявам . Пази Боже да се наложи , тогава ще търся пътища към него . Дева, по- малко внимание , по- здраво сърчице. Радвай се , толкова си го заслужи !💝

# 56
  • София
Здравейте!Чудя се 2-3 дни къде сте,а аз съм изгубила темата Simple Smile Хубава вечер  и успех на прегледите на Таня и Калея.Чакаме да пишете как сте

# 57
На моя преглед в НКБ на 1-вият месец след аблацията ме бяха накарали да си направя холтер. Направих си го тука в Пловдив и им го занесох. Само го погледнаха, казаха че е ОК, питаха ме дали имам някакви оплаквания и ми казаха да спра Аспирина и това е. За 10 мин. работа пътувах 3 часа с влак на отиване и после на връщане  #Crazy

# 58
Добро утро!   food010

Вега, радвам се, че се появи и си добре! Hug Предположих, че си изгубила темата, защото ви изчезнаха постовете. Вчера дори си мислех да ти звънна. Grinning

Жорко, и аз като теб, бях станала в 4:00 сутринта, защото пътувах с автобуса в 6. Mr. Green
Но пък се радвам, че се запознахме  с Вега Heart Eyes и  имахме време да си поговорим! Hug

# 59
  • в джунглата
ООООООООО и аз май съм изгубила темата newsm78, но вече съм тук.

Общи условия

Активация на акаунт