Аблация на сърцето - 5

• 72 900
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София - Бургас
Привет и от мен в днешния ден Hug
Днес имам писмо от д-р Трайков, който ми е писал, че може да ме прегледа в понеделник, но след 18 часа и ме предупреждава, че може да се наложи изчакване. Веднага приех, потвърдих му, че понеделник 18 часа съм при него! Heart Eyes
И така, стискайте палци живи и здрави всичко да е наред! Heart Eyes

Бих искала да питам ходилите на преглед - носят ли талони по здравна каса?Т.е да взема ли в този случай талон за преглед или се минава като частно? newsm78 Нещо не мога да го преценя newsm78

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 10:05 от kaleia

# 61
Калея, ако можеш, вземи си направление.
Ако не, прегледът е 40 лв.
Аз се записах с направление.

# 62
  • София
Калея,аз минах на преглед с направление.И моя час беше за 18ч,но д-р Трайков дойде в 19:30,така че се въоръжи с търпение Mr. Green

# 63
  • София - Бургас
А там къде отивам? На регистратура дали ще има някой в 18 ч да ме упъти кой номер кабинет и къде да чакам? Д-р Трайков не ми е написал тези подробности newsm78

# 64
  • София
Калея,на регистратурата ще те упътят да тръгнеш към кардиология и там вече има момиче,на което ще си дадеш направлението и ще чакаш да те извикат за ЕКГ и после за прегледа при д-р Трайков

# 65
  • София - Бургас
ВегаСтаp  bouquet

# 66
Калея, долу на първия етаж са кабинетите за прегледи на Кардиологията, ще те упътят. Peace

# 67
Здравейте, бързам още преди да съм се прибрала да ви пиша. Чаках 2 часа  за д Марчов, както и предположих . Правиха ми ЕКГ и той ми премери кръвното и ме преслуша . И на мен , като на Стоян  ми каза, че предпочита техните холтери . Видяхме се и с д Трайков за кратко . И двамата се интересуваха само излизала ли съм от ритъм . Разни мрънкания като прескача, пристяга - не ги отразиха изобщо .. Та така , спирам Ритмонорма и антикоагулантната терапия . Ако имам пристъп , я възстановявам и се явявам на поправителен . Обясни ми , че до третия месец не е проблем ако има епизод , но след третия месец означавало възстановена връзка и се налагало втора аблация . На 9 март съм при тях за холтер, на 10- ти ще го разчетат и преглед .

# 68
Странна работа... Crazy
Значи задължително при тях на холтер. Crossing Arms
Не ми харесва на мен това, ама ще видим.

Танче, мислех, че теб ще те гледат на ехо. Wink

# 69
Не , сърцето и при мен е здраво . Все пак по- малко от година след първия пристъп съм .
Д Марчов се притесни, че холтера не е от България . Не успях да му преведа цялото заключение , защото беше написано на ръка с лекарски почерк . Основните неща ги видя .
Впрочем док цитира  статистика-70% успешни аблации при предсърдно мъждене. Сега се  надявам да не съм в 30- те. Ако трябва да обобщя - спирам лекарствата и ако има нещо  да става, да става , докато не е дошло лятото , че ми писна да ме дундуркат домашните, а и на тях сигурно .
В пр . Дева , вторият преглед се налага не заради холтера, а за това, че ми спират лекарствата . Не мисля, че няма да харесат твоя . Още повече док Трайков ме посъветва да го направя предварително.

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 20:18 от Tanya Radeva

# 70
Още веднъж се включвам .
Приятелчета скъпи, реших да не чета и пиша във форума поне три месеца , заради психологическия момент. Ще ви търся във фейсбук , колкото и да не го обичам , но нали вас обичам ...
Целувки деца!

# 71
Благодаря, Танче! Hug
Спирай смело ритмонорма и не го мисли повече!
В 70-те % си! Peace

Да ви се оплача от моята ЛЛ. Sunglasses
Питам я, ако взема направление за кардиолог сега, после след колко време имам право на друго, пак за кардиолог.
След 1 година.
ОК, аз имам доп. здравно осигуряване, ще действам с него.
Обаче ме пита за какво ми е друго, аз ѝ обяснявам, че едното ми за холтера, а другото - за д-р Трайков. Тя пак продължава да ме пита, ама защо ще ходя в София, те и тук кардиолозите могат да ми кажат какво ми има.
Обяснявам, че съм след аблация, (тя не помни), и че тук повечето кардиолози дори не са чували за аблация, не че и тя знае за какво става дума, де Mr. Green.
Тя пак се опитва да ме убеждава, че няма смисъл да ходя, даже ме пита ама защо ти е този холтер?  Crazy
С две думи, изгубих си времето! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Танче, моля те, пиши си тук! Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 06:47 от DeVa®

# 72
DeVa наистина повечето кардиолози си нямат и понятие какво е "аблация"  #Crazy
Танче не разбирам, нали връзка не можело да се възстанови, а само евентуално да се изпусне някоя дето не са я видяли ?  newsm78

# 73
Все още е днес и отговарям на Жорко " в 30 % от случаите се възстановява връзка " .-Цитат

# 74
Добро утро!  bouquet

Имаме си рожденичка, Лейди! Heart Eyes
Да си жива и здрава, мила Лейди! smile3510 Kissing Heart bdbaloni
Желая ти много любов, която да промени живота ти и да те накара да се усмихваш, много късмет и само хубави емоции! newsm51 newsm51 newsm51

Танче, какви са тези черни мисли? 30%? Rolling Eyes
Ти си толкова позитивна, какво ти стана сега? Rolling Eyes

Извинявам се, че нещо се разсеях и не съм запомнила, че вчера ти беше прегледа. doh
Заблудила съм се,че с Калея сте на близки дати. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт