Аблация на сърцето - 5

• 72 932
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София - Бургас
Привет!  Heart Eyes
Лейди nbirthday newsm67  cook Gift

Дева И аз останах с впечатление, че Танчето е на дата 10.02 или аз бъркам, аме имаше някой на 10.2.2015 г. просто може би не помня кой точна тогава е на преглед newsm78
Той ще се вклучи, да си каже Wink

Айде, муцунки - хубав ден!:) Heart Eyes

# 76
Да, за 10.02. е била, но са ѝ сменили часа за 04.02.
Този момент ми е убягнал на мен. Blush

Калейче, ти как си? Hug
Ритмонорма постоянно ли го пиеш, или само за тогава беше?

# 77
Благодаря на Всички Обичам Ви бъдете Благословени Радвам се че Ви има Идея си нямате колко светлина внасяте в живота ми

# 78
Лейдиии! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Празнувай и не мисли за лоши неща!  bouquet

# 79
  • София - Бургас
 DeVa® Ритмонорма го пх в деня на тахикардия 2 пъти по 300 мл, успокои ми се ритъма още същата вечер, а на другия ден пих 3 х 150 мл и го спрях, защото вече си бях в ритъм. Реално го пих 2 дни и спрях. Оттогава съм добре, слава на Бог!:)
Дано не ми се налага чест прием на ритмонорм, защото не мога да го понасям, много ми пада кръвното от него, не се чувствам добре като го пия, лошо ми , езика ми изтръпва и куп бели с това хапче...не го ща Laughing

# 80
И на мен ми е много гаден Ритмонорма, много малко съм пила.

# 81
  • София - Бургас
Нещо ми е некомфортно пак на сърцето, не е извън ритъм, но мерих пулса - завишен е - около 90:(
уфф Crossing Arms

# 82
Честит Рожден Ден на Lady75 и от мен ! Бъди жива и здрава и не губи кураж, всичко ще си дойде на мястото с твоята вяра и нашата помощ  Wink newsm59   bigdance2

# 83
Добър ден! Hug

Как сте, сладури? Heart Eyes
Калейче, добре ли си вече? Hug
Моят пулс си е ускорен, но аз не го усещам.
В смисъл 90 за мен си е нормално. Wink

# 84
  • София - Бургас
Da, dnes sam po dobre. Ne useshtam pulsa, dnes e normalen. Ponedelnik sam pri d- r Traikov, dano da mine barzo, leko i vsichko da e nared:)

# 85
Всичко ще е наред! Hug

# 86
Здравейте!искам и аз да ви се оплача,на 29 год. съм и преди година за първи път получих криза -пулс 160 и 150/75 кръвно.обиколих кардиолозте в Стара Загора и нищо.Пих Пропранолол ,после го спрях,защото ми било от нерви. имам кризи  до 110-115 , но понякога продължават 2-3 дни и много ме измъчват. Най-странно ми е ,след като карам малко крос тренажора ,няколко часа след това пулсът ми е около110  и постепенно се нормализира

# 87
Това с кръвното не е добре.
Ти не писа ли в темата за аритмията, че имаш проблем с холестерола?

# 88
  • София - Бургас
Василенка, събирай си кардиограмите и се накани за един по сериозен преглед в София, при д- р Трайков! Само като ти погледнат кардиограмите и ще ти кажат с точност какво ти е! 

# 89
да,De Va! По наследство ми е. С кръвното слава богу нямам проблем ,но този пулс.... Сигурно много се чака за д-р Трайков.а за цена на преглед може ли да ме ориентирате? В моя случай дали е излизане от ритъм Thinking

Общи условия

Активация на акаунт