Аблация на сърцето - 5

• 72 959
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Платеният е 40 лв. Може и с направление.
С направление записват за след 2 месеца.

# 91
благодаря Simple Smile

# 92
  • София
Здравейте!Да пораздвижа малко темата с днешното ми излизане от ритъм.На прегледа д-р Трайков ми каза докато не се подложа на аблация при пристъп да взема Ритмонорм 2табл от 150 мгр.Така направих и ми трабваха около 50 мин докато се оправя.Дева,и на теб ли таблетките преди ти действаха толкова бавно?

# 93
О, Вега... Tired
Много неприятно... Съжалявам, че ти се е случило...
Ами аз не съм пила Ритмонорм когато съм с пристъп.
Нали ходех в спешното и ми го вливаха венозно.
А при кратките пристъпи, преди, нищо не пиех, само валидол.

# 94
Вегa,по принцип действaт по-бързо,но се случвa и тaкa.Не сa ли ти кaзвaли освен ритмонормa дa пиеш и по половинкa бетa-блокер?

# 95
  • София
Здравейте отново!Добре съм вече.
Валевска,една лекарка преди време ми беше казала да пия първо Конкор 1табл,за да забавя пулса и след около 15-20мин да изпия една таблетка Ритмонорм от 150.И досега така правех,но пристъпите ми въпреки всичко си бяха по около 2 часа.А за двете таблетки Ритмонорм ми каза д-р Трайков,но без бета-блокер.И днес пробвах този вариант.Пристъпът беше около 50мин.Излязох и влязох в ритъм с екстрасистола.

# 96
Привет! Hug

Как сте, младежи и девойки? Heart Eyes

# 97
ПРЕКРАСНООО!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 98
Хубава Спокойна и Топла седмица на всички

# 99
Неспокойно майчино сърце не изтрая далече от вас . Радвам се, че (поне за момента някои от вас) сте добре .
Аз реших да намалявам дозите на лекарствата , не посмях от раз . Но от днес вече съм без химия и започнах да помня като злобна отмъстителна котка . Най - после се появиха някакви проблясъци на интелект . На листовките на антиаритмиците  трябва да пише : " затъпява се вследствие на употребата им " . Надявам се с времето да се изчистя напълно . Аблацията си е по- доброто решение във всякакъв аспект.

# 100
О, Танче, ти се завърна! Hug
Радвам се, че си добре! Heart Eyes

# 101
Дева, благодаря . След прегледа просто бях много смутена. От Токуда ме посъветваха да спра всички лекарства, кардиологът тук настояваше да ги продължа . Мислех, че ще ми е нужно повече време да намеря душевно спокойствие и да не ви обременявам с моите терзания. Но намерих среден път , излязох от дупката и сега мога да се включа.
Калеа, какво става с теб?

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 10:54 от Tanya Radeva

# 102
  • София - Бургас
Здравейте, момичета и момчета Hug
При мен новините за съжаление не са добри Sad
Вчера на прегледа при д-р Трайков пак бях с учестен пулс 110 и той ме преслуша и каза, че всяка 3 - та е екстрасистола /каквото и да значи това, но явно не е добре Sad/
Погледна ми кардиограмите и каза - еми ще се борим, ние не се предаваме лесно...Каза - знаеш пътя, т.е предстои аблация...Обясни, че мястото е много сложно, че може по време на аблация да не се е проявило и сега да излиза наяве това възелче и така говори разни работи, аз от шок разбира се половината неща пропуснах...Даде ми направление за холтер, тези дни ще слагам, за да види как работи сърцето и окончателно да прецени. Резултатите ще му пратя по мейл и продължаваме така да комуникираме. Но като видя кардиограмите каза - 90% мисля, че ще се наложи пак аблация.
В направлението написа: Екстросистолна аритмия и честота 110 удъра в минута.
Едва се сдържах да не ревна в кабинета, но като излязох от болницата така се наревах... И сега пиша и плача, много съм ядосана, сърдита и не мога да ви опиша как се чувствам. Защо на мен - 3 пъти, това е е безумие, с какво съм заслужила това...Сърдита съм, на родителите си за наследствената болест, на себе си, че не мога да се излекувам, на докторите, на целия свят! И не мога да разбера защо не мога да се отърва от това, въпреки стремежите, желанието и усилията ми...
Извинете ме за негативността, съжалявам! Hug

# 103
Миличката Калея! Hug Hug Hug

Така и предположих, даже си говорихме с Вега за теб.
Че е нещо, което не са видели, а не рецидив от предната аблация.

Не се отчайвай и не падай духом! Hug
Все пак ти си решаваш.
Ако не искаш, вариант 2 - лекарства доживот.
Помисли си! Hug

Мисля, че сега си много ядосана, но все пак ще се решиш! Peace
С теб сме! Hug Hug Hug

# 104
Калея, съчувствам ти и ти стискам палци! Не се връзвай толкова на приказките на док . Презастрахова се . И аз след първия преглед при него се виждах с отворен гръден кош , но той просто ми обясни как стоят нещата статистически . Уповавай се на това, че и те се чустват зле от неуспеха си до този момент и ще направят всичко за да те излекуват . А на себе си не бива да се сърдиш  . Не съм вярваща, ама казват, че Господ изпраща изпитания на тези, които обича, за да ги направи по- силни.

Общи условия

Активация на акаунт