Аблация на сърцето - 5

• 73 005
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Калея,разбирам яда и разочарованието ти!Тъжно е наистина че природата ни е наказала с това страдание.Но Таня го е казала много хубаво.Нека ти види д-р Трайков холтера и тогава ще се реши.А ти се опитай да се успокоиш.С теб сме Hug

# 106
Калея, и аз да те помоля да се успокоиш, нека излезе холтера и тогава ще го мислиш. Peace
Аз също съм имала дни с много екстрасистоли, може и на теб да ти е било ден тогава. Tired

Hug Hug Hug

# 107
Кaлея,пулсa и екстрaсистулите може и от нерви и нaпрежение дa сa били.Но излизaнето от ритъм вече е другa рaботa.Зa съжaление то е скритa рaботa и понякогa при ЕФИ не се проявявaт всички "мaгaрии" нa сърцето.Но и връзки се възстaновявaт.Те не се прекъсвaт,a сaмо се нaрaнявa тъкaнтa зa дa се получи цикaтрис от съединителнa тъкaн,която не провеждa импулсa.Но aко тъкaнтa е по дебелa,или темперaтурaтa е билa недостaтъчнa е възможно дa не се умъртви.
Но дa не вързвaме кaруцaтa пред коня.Дa минaт изследвaниятa пък тогaвa.Но aко дойде,нямa нaчин,ще трябвa дa го пребориш.Ще успееш! Кaкво дa се прaви,късметлии сме си Sad

# 108
Привет на всички,
Калея и на мен ми намекна Марчов, че ако екстрасистулите не се повлияят от конкора може да се  наложи втора аблация, само времето ще покаже newsm78

# 109
Всички сме на една и съща позиция. Никой не знае кога ще му се наложи следваща аблация . Аз сигурно ставам досадна с примерите, но не мога да се въздържа да не се възхитя на куража на мой съсед- на 76 години е . От 60- та до 70- та през две години му слагали стендове . После всяка година . Преди два дни си дойде от болницата и го виждам да си чисти двора . На въпроса ми как го прави , отговори : че какво пък толкова , някои хора са на хемодиализа два пъти седмично . Ако това е цената да съм жив, бих я плащал всеки месец.

# 110
Недейте така, моля ви! Hug
Съвсем ще се разколебае Вега и няма да се реши на аблация. Tired

Вега, мислих си за твоя инцидент, последния и наистина има логика от този хомеопатичен препарат да се е провокирал пристъпа.
Нали идеята на хомеопатията е, че подобното лекува подобно.
Дано да ти е за последно! Hug

# 111
  • София - Бургас
Привет Hug
По - добре съм, със всеки изминал ден се примирявам с мисълта, че ще трябва да направя манипулацията - няма как...На 18.02 ще слагам холтер, днес записах час и ще видим - Божа работа Heart Eyes
Малко се притеснявам, ако се наложи аблацията, че ще отсъствам от работа, това не е много добре. Има си работа, а няма кой да ме замества. Два - три дни може и без мен, ама повече, като знам как дават болнични от 20 дни после... Започвам да си мисля неща от сорта, че може да не го приемат много радушно и да ме заменят с друг кадър Laughing Офф, какви мисли - какво ли не и все неприятни, ама няма как да не премислиш всякакви варианти и добрите - разбира се помисляш, но и лошите не убягват... Laughing
Stoyan Manyarov Силно вярвам, че няма да се наложи повторно аблиране пр теб! Heart Eyes
Tanya Radeva Силно се възхищавам на твоя съсед и много е прав човекът. Има много по - лоши неща. Това го казах и в кабинета, когаго наскоро излязох от ритъм и ми дадоха кардиограмата - казах си - това да е, има по - лоши работи и болести. Щастлива съм само да не се налага оперативно лечение, аблацията ще се изтърпи - това да е! Peace

# 112
Права си, Дева, но Вега трябва да си вземе решението като е наясно с всички факти . и ние с тебе знаехме, че ще боли , когато раждаме, ама не се отказахме от живота на децата си . Борим се и нашия живот да е по- качествен . Не мисля, че разумни хора като Вега и Калея ще се предадат  така лесно. С лекарства и пристъпи или с аблация без пристъпи и някаква смътна вероятност да се наложи последваща . Средно положение няма .

# 113
Калея, от Токуда дават 10 дни, не 20.
Аз дори не ги исках, ползвах само за престоя.
После си пусках отпуск, но пак на десетия ден бях на работа.
Ако не ти е физически натоварена работата, спокойно може да си работиш. Hug

Радвам се, че си добре! Heart Eyes
Мисли за Малдивите!   bouquet

Танче, да права си. Hug
Но всеки трябва сам да узрее за решението. Peace

# 114
Ох Калея, пишеш много бързо . Знаех си аз , юначе!

# 115
  • София - Бургас
Tanya Radeva   bouquet
DeVa®  bouquet
Благодаря ви! Heart Eyes

# 116
  • София - Бургас
Добро утро! Hug
Здрави ли сте? Как сте, не бива да изоставаме от темата Peace
Пишете...
Със сърцебиене или не аз в неделя съм на фитнес. Каквото и да е не смятам да променям навиците си на живот! Продължаваме на пред!!! Peace

# 117
Добър ден! Hug

Аз съм добре, не се оплаквам. Wink
Обаче ми се струва, че ако изчакаш малко, докато се изясни положението, няма да е зле. Peace

# 118
Само така, момиче! Аз забелязвам, че безсънието и умствените ми напъни ме морят повече. При физ натоварване пулса ми скача на 100 , но 5 мин в хоризонтално положение и съм наред. На контролата питах Марчов добре ли съм направила, че се метнах рано рано на ските. Отговори ми- ако можех да карам ски и аз щях да отида.

# 119
Ще ме накарате да си докарам голям компютър. Докато намеря буквичките на айфона с едно пръстче и съм изгубила нишката на разговора...

Общи условия

Активация на акаунт