Аблация на сърцето - 5

• 73 015
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София - Бургас
Танче, не знам защо не са скронни да отговарят много конкретно на явно за тях странични въпроси, но такива пък, които много ни вълнуват - като твоите ски изживявания и моя фитнес Laughing
Аз питах д-р Трайков за фитнес, даже подробно му обясних как си ходя редовно, вдигам пулса и сауна, и парна баня правя, и с въпрос дали да продължа или да спра... Crazy Еми, направи се че не ме чу - въобще не ми отговори Rolling Eyes

# 121
Права си, Калея , явно ще трябва да налучкваме верните отговори на принципа проба- грешка.
В Токуда ми казаха - здрава си, спирай лекарствата, пък ще видим . Кардиологът в Солун не ме прегледа от възхищение" аборигените" в София как се справили, но настоя да продължа с лекарствата и да не напирам да работя , ако мога .
Иди разбери ! Явно медицината не е точна наука и те не знаят какво следва.
Калея, аз парна баня и сауна не понасям . Задушавам се вътре и сърцето ще ми изскочи . Но ако ти се чустваш добре...

# 122
Чудесен петък , 13-ти пожелавам !

# 123
И от мен! Grinning
Тук времето е прекрасно! Heart Eyes

# 124
Време е да се стегнем . Има ли слънце , няма място за депресии .

# 125
лелеее ще взема да ви изпусна ,бе хора ,то бива бива ама моето на нищо не прилича Laughing
И аз съм на принципа проба грешка,но усещам ,че има разлика в реакцията на сърцето при различни  изпитания на които го подлагам.Например преди, по време на шофиране когато попадна в по екстремна ситуация прескачаше и отиваше в гърлото ,главата ми започваше да бучи .....а сега е спокоино,прескача когато се понатоваря повече физически,ако съм била цял ден на работа ,а там съм на крак,за сега още избягвам да  се натоварвам много но все пак се случва.Прескача ,но рядко, само пулса дето ми е по учестен ,не знам на какво се дължи,имам малко грижи напоследък и май като вдигна кръвното лекичко и пулса отива на 95#105.Отивам да правя салатата ,ракийката не я пропускам ,по една за отмора ,наздраве Laughing лека вечер

# 126
Пепче, наздраве! Hug

И аз имам разлика в реакцията на сърцето, много осезателно.
Днес, например, пътувах по един паваж с една раздрънкана маршрутка, която така друсаше, че мозъчно сътресение получих! Crazy Crazy Та, на един подскок, само дето не си ударих главата в тавана Sunglasses, си помислих, че ако нямах аблация, 1000% щях да съм извън ритъм!
За ускорения пулс - моя вече понамалява. Peace
Прескачанията ми - съвсем.

# 127
Общо взето мaй всички имaме ускорен пулс след aблaциятa,но понеже не се усещa и не всички си го мерят.Aз се бях шaштисaлa с моя ускорен пулс,но явно е нормaлно и с месеците пaдa.
Утре прaвя шест месецa след aблaция.Честно дa ви кaжa още не могa дa зaбрaвя.Незнaя колко втеме ще е нужно дa се оттърся от лошите спомени.

# 128
Valevska77 Ние с теб май по едно и също време си правихме аблациите, помня че ти вървеше няколко дни след мен Simple Smile

# 129
Абе, преснички сме все още всички .
Нямам спомен какво казват в старите теми за пулса . Калея сигурно знае укротява ли се след време .
Дева , много се смях с твоето пътуване. Представих си един немец напр , свикнал с хубави пътища , ще излезе от ритъм и без да има аритмия .

# 130
Танче, в Кичука беше този паваж! Mr. Green С една 8-ца се рангърках! hahaha

# 131
Ловексор,нa близичко бяхме в дaтите.
Товa което помня от предните теми зa след aблaция е: 1.Ускорен пулс; 2.Екстрaсистоли.
И в болницaтa товa ми кaзaхa.Кaто се зaмисли човек с тези токови стимулaции при aблaциятa,не звучи нелогично.Кaто се сетя кaк четири чaсa го тресеше токa моето сърчице,нормaлно е дa стрaдa след товa.Пък и стрaховете сa ни големи.

# 132
Здравейте и от мен,
Явно при всеки от нас има симптоми след аблацията кой с ускорен пулс кой с екстрасистули, при мен са екстрасистули така каза Марчов след холтера, който ми сложиха в Токуда. лошото е , че никой не може да ни каже колко време продължават.
По отношение на ракията и на мен много ми помага. Наздраве и лек и весел уикенд на всички независимо кой какво празнува Св. Валентин или Трифон Зарезан.

# 133
Забравих коя дата е днес . Ще взема и аз тази вечер да пийна по случай Трифон Зарезан - второто ми питие за три месеца и половина след аблацията . При това ще се съобразя с вашия вкус - ракийка . Някой пробвал ли е с вино ?
Весел празник на всички ! Пълни бъчви за празнуващите Трифон Зарезан , щастлива любов на останалите ( първите са щастливи и без любов)!
До болка ми е познат " пътя" , Дева . 100 м до асфалтирания път го минавам за 10 мин , а ако има сняг колата ми остава в къщи . Ей на, сега разбрах откъде ми е мъжденето 😜

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 09:08 от Tanya Radeva

# 134
Ооо, аз съм смела! Grinning
И вино съм пила, и бира, и ракийка. По малко, де. Wink

Хубав двоен празник на всички!  bouquet
Бъдете здрави и се обичайте! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт