Аблация на сърцето - 5

• 73 048
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
И вино и водка си пийвам аз  Laughing Laughing Laughing И аз имах ускорен пулс и екстрасистоли след аблацията докато не минаха 6 месеца направо се побърквах.Пих  магне б 6 много добре ми подейства и сега като усетя някакво напрежение и подскачане си купувам изпивам една опаковка и съм 6.Бъдете винаги пияни от любов и забравяйте за аблацийте по-бързо това е  решението.

# 136
Само така,Теди! Grinning
Колкото по-малко мислим за аблацията, толкова по-добре!
Аз исках да минава по-бързо и за мен това беше решението, завинаги.

# 137
Честит празник, кой каквото празнува  Flutter Аз ще празнувам и двете с моята половинка и да ви кажа, добре че беше тя да ми даде кураж за аблацията, иначе едва ли щях да се подложа на такова нещо, нали си падам малко бъзльо  Laughing
А иначе за ускореният пулс, появи ми се преди 5 години и не знам от какво, иначе преди не съм си усещал сърцето и нямах такъв проблем, сега след аблацията като че ли е по-различно и по не го усещам.

# 138
Жорко, и моите наблюдения са, че мъжете сте по-страхливи! Grinning
Нали ви писах за онова момче, дето на следващия ден му беше аблацията. Той също умираше от страх, милият, и не знам дали заради това, но доста тежко мина при него.
Страхът не е полезен. Confused

# 139
Да си нацелуваш много половинката, Жорко . Само за това , че те е насърчила си заслужава момичето.
А най- голямата бъзла съм аз , щом хвърлих толкова усилия да спя по време на аблацията...

# 140
Хей, пияндета, спинкате ли още!

# 141
А няма такова нещо ! Даже сега се прибирам от работа, какво пиене  Laughing

# 142
  • София
Здравейте!И аз изкарах празника в работна обстановка.Но късно вечерта след края на работния ден пийнах малко винце за здраве.В чест на Трифон Зарезан Laughing

# 143
Аз пих и ракийка, и после малко червено вино! Grinning
Пияница! Sunglasses

# 144
Жорко и Вега, съчувствам ви и се извинявам .
Аз само домакинствах и открих сезона на колоезденето . Беше 15 градуса през деня . Само че бедрените ми мускули са претърпели странна метаморфоза - станали са на желе . Сърцето издържа, те не. Много срамно , от мен зависи ,а се оставих на мързела да ме завладее .

# 145
  • София - Бургас
Привет, привет! Hug
Добре сте попразнували всички като ви чета... Heart EyesЛюбов и вино, и ракийка...чудесно!
Аз пък се поразболях хрема, кашлица и есктествено с ускорен пулс /нали като си болен и нормално се вдига поне с 10 удъра отгоре/...Но това неме спря да празнувам, с приятели и любовта гледахме 50 нюанса в сиво /за да сме в тон с празника все пак Wink/. След това посетихме ресторантче и аз пийнах 2 чашки винце Laughing, хубаво си изкарахме Heart Eyes
Все още към днешна дата ми е болнаво, макар да съм по - добре от уикенда и усещам ускорен пулса, само се надявам до сряда да съм по - добре сърдечно, че тогава ще поставям холтер!
И хубаво си ги пишете вие, че аблацията е решението на проблема 1 път завиниги, ама не е точно така - аз съм живия пример. И аз мислех, че е завинаги, но уви - година след алацията май ще се наложи нова Cry
Айде, изчезвам, че пак влязох в негативния коловоз /без да искам Heart Eyes/
Приятна седмица на всички и в ритъм, без напускане на любовта! Heart Eyes

# 146
Kaleia , скъпа, за съжаление точно ти си живото изключение.
При тебе пак е веднъж завинаги , ама на три етапа . Нали всички мъже искат да видят красивата жена повече от един път , а пък мъжете преобладават в отделението.... Това е обяснението, да знаеш!

# 147
  • София - Бургас
Tanya Radeva много миличко Heart Eyes
Като се замисля, това ще е причината  - 100% Laughing Хареса ми Wink

# 148
 Добър знак е, че няма нищо ново по темата , а и нови членове на нашия клуб " аритмично сърце".
Хубав и ползотворен ден на всички !

# 149
Дано да си права Таня,
аз наистина мога да кажа, че съм по добре от както Марчов ми каза да пия по два конкора, кръвното не съм го мерил повече от една седмица което значи че се чувствам добре, пу да не ми е уроки ама май си разбират от работата докторите от Токуда

Общи условия

Активация на акаунт