С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 34

• 38 513
  • 738
  •   1
Отговори

С Джансел Елчин

в очакване на новите му проекти

ДЖАНСЕЛ ЕЛЧИН / CANSEL ELÇİN

Джансел Елчин е роден на 20 септември 1973 година в град Тире (близо до Измир), но още на 9-годишна възраст заминава със семейството си за Париж. Започва образованието си в Lycée Racine и по-късно се насочва към търговския занаят на семейството си. Учи "Икономика и социални науки", а след това и самият той се заема с търговията. В същото време започва да посещава и театрални курсове, тъй като това се оказва най-голямата му страст. Записва Ecole Florent – театрално училище, в което са учили звезди като Жерар Депардийо, Софи Марсо, Изабел Аджани, а негова съученичка е Одри Тоту. Завършва с висока оценка и започва работа в сферата на театъра в различни части на Франция. Заснема рекламни клипове и участва в различни филмови проекти, които затвърждават името му в тази среда. Започва все повече да се интересува от камерата и изкуството за създаване на филм, което го води до създаването на късометражния филм „Papillon” („Пеперудата”), впоследствие получил множество награди. В една театрална постановка го забелязва режисьорът Ферхан Йозпетек, който отваря много врати пред Джансел и по-късно го запознава с продуцентката и режисьорката Томрис Гиритлиоулу. През 2005 година става познат на турската публика с историческия сериал „Прекършени криле”, но истинският му бум следва със „Спомни си, любима”. В годината на филма му „Малък апокалипсис”, Джансел Елчин е обявен за най-добър актьор в седмите поред „Комуникационни награди”, организирани ежегодно от университета Бейкент, определена от над 8000 студента. След „Спомни си, любима” идва ред на „Деца от рая”, който не получава желания рейтинг и бързо бива свален от екран. Ала това не отчайва Елчин, който веднага участва във филма „120” с огромен касов успех. Джансел заснема и първия си дългометражен филм – „С боси крака в училищния двор”, през 2009-а. Тогава е и сериалът, който го превръща в популярна личност извън Турция и Франция – „Запленяваща сърцето”, продължил два сезона. През 2010-а участва в режисирането, а и с малка роля, на „Любовта обича съвпаденията”, отличен с множество турски и международни награди. През 2011-а участва в сериала „Лъжовна пролет”, заедно с Фахрие Евджен. През лятото на 2012-а получава главна роля в сериала "Лош път", където си партнира с Езги Мола, Шукран Овалъ и Илкер Аксум. С нетърпение го очакваме в новите му превъплъщения.

Филми с негово участие:

1997: Irma Vep
1998: Le Dernier Harem
1999: Le Cœur A L’ouvrage
2001: L’art (Delicat) De La Seductıon
2002: A+ Pollux
2004: Tu Vas Rire Mais Je Te Quitte
2004: L’equilibre De La Terreur
2006: Малък апокалипсис
2008: 120
2009: С боси крака в училищния двор
2010: Любовта обича съвпаденията
2014: Darbe

Телевизионни филми с негово участие:

1999: Route De Nuit
2002: La Crim’
2004: Navarro–Une Femme Aux Abois

Сериали с негово участие:

2005: Прекършени криле
2006-2008: Спомни си, любима
2008: Деца на рая
2009-2011: Запленяваща сърцето
2011: Лъжовна пролет
2012: Лош път

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 10:29 от ·٠•Snejka•٠·

# 1
 wavey  Добра вечер и да ни е честита и тази нова тема  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Снежи  newsm51  поздравления и много ти благодаря за желанието  newsm10 с която я направи  smile3501  

Grinning  Имаме си и късмет с нови снимки на Джансел  Heart Eyes от сета на новия му филм "Не се жени" Peace  
Cansel Elçin Lovers @Canselcinlovers  ·  50m 50 minutes ago
New @cansellelcin @ozgeozberk Cansel Elçin (Yavuz) ve Özge özberk (Zeynep) #evlenmedenolmaz

Hug Hug Hug

# 2

Снеже Heart Eyes,може би сега  най-  ни е  е нужен човек като теб, почитател на Джансел, близка  с нас и можещ да прави теми  Wink Hug за да посрещнем спокойно събитията  около неговите завършени проекти.

тема!Благодаря.

Дайче Heart Eyes и днес Джансел е  с  нов шал

Аз май се вманиачих  но ми  прави впечатление и му отиват

Laughing

# 3
Себи   Hug  много си наблюдателна  Peace  наистина с този шал не сме го виждали на никоя снимка досега  Heart Eyes Grinning Joy Joy Joy

smile3555  Чудех се какво ли гледат Джансел и Йозге и сега разбирам от същите снимки в инстаграма  Rolling Eyes  че било подготовка за афиша на "Не се жени" по кината   thumbsup  

http://instagram.com/p/ysNRwdjbIC/

Цитат

# 4
  Rolling Eyes  Освен, че Джансел е с нов шал  thumbsup  но вече е и с по-къса коса, което аз много харесвам Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

# 5
Добро утро. Hug Hug Hug

Себи, Дайче, Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

И аз съм на мнение, че на Джансел много му отиват шалове.  Heart Eyes Wink

Има ли дата, в която "Не се жени" ще е по кината?  Hug Не си спомням, дали сте споменавали нещо. newsm78

Хубав ден ви желая.  bouquet

# 6
Добро утро Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes  bouquet,вече щом се е стигнало до афиша  значи скоро ще имаме премиера.

По малко поизбледнял спомен си мисля ,че ще е през март.

Скорошна е ,защото Джансел е с къса коса.Дайче Wink

# 7

Оооо.......това вече е позиране със шала Laughing

# 8

Приятен  и успешен кен Hug

# 9
 wavey  Добро утро и хубав ден  wavey
Снежи   Hug   bouquet
Цитат
Има ли дата, в която "Не се жени" ще е по кината?   Hug Не си спомням, дали сте споменавали нещо.  newsm78
no  Не съм видяла и аз никъде изписана дата ... Да се надяваме, че като ни сложат снимка на афиша ще има и дата  Naughty   а не изнервящото ме вече  Rage   "Yakında ..."   Thinking

Себи  Hug Peace

Wink  Още една от тези хубави снимки на Джансел   Heart Eyes Peace Grinning

Grinning  Освен шалчетата   Wink  които винаги придават страхотен шик на мъжете  Peace  много харесвам и мъже, който обичат да носят и дрехи в червен цвят  Heart Eyes  а и на Джансел точно този цвят много му прилича   Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 10
 Rolling Eyes    Crazy   

# 11
  #Crazy  Може би това е проект от феновете за афиш на "Не се жени" newsm78

# 12
Добро утро Hug Hug Hug

Дайче Heart Eyes  вчера негатива на афиша за филма ,дано имаме оригинала до края на месеца и премиера през март.
 #Crazy  Може би това е проект от феновете за афиш на "Не се жени" newsm78

Тази сутрин имаме  прекрасен клип за живота и ролите на Джансел-нов е и не мога да не го споделя с вас. Hug

# 13
Добро утро.  Hug Hug Hug

Себи, ДайчеHug Hug благодаря ви за отговорите.   bouquet  bouquet Мерси и за клипа.  bouquet

Приятен ден, дами.  bouquet Hug

# 14

Благодаря за кафенцето Снеже Heart Eyesчаках си го Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт