С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 34

• 38 824
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
 wavey  Добро утро и хубав ден  wavey
Себи  Hug Peace

Grinning  Тази сутрин много се зарадвах и newsm78 на този късичък видео клип от интервюто с Джансел на "Екстра Тюрки" за арабската ТV  MBC   Rolling Eyes  в който Джансел  говори за сериала си "Спомни си любима" и допълва впечатлили го подробности и хубавото му мнение от заснемането на този сериал и  Peace

Wink  Не разбирам турски и доколкото си преведох с  google  два въпроса на интервюираща го госпо'йца  #Silly  меко казано ... "елементарни"  hahaha който зададе на Джансел ме изумиха и подразниха в това интервю  cry Единият въпрос е от вманиячените фенове на Туба и Берен на тема: "коя е по-най ..." #Silly на който Джансел се  smile3555 разсмя и се видя в чудо и започна така отговора си :
Цитат
"Burada ne dememi bekliyorsunuz?
В превод :
Цитат
"Тук какво очаквате от мен да кажа?"
smile3555  Последва смехотворното, но успокояващото двата фенски лагера   Crazy че и двете са "güzel, ikisi de profesyonel" и ... че си "говорят по телефона" (с кого ли човек не си говори по телефона  hahaha) и че ще се радва на нови роли с тях на ... екрана  Joy  може би ... евентуално ... във филм  Laughing защото за турските сериали такава "практика" ... няма  Stop
И другият   #Crazy  въпрос за по-присвитото му и то  Naughty от време на време око  ooooh!  Това е въпрос на журналист търсещ "елементарна" сензация  Crossing Arms  Това е въпрос, който би ти задал много близък и обичащ те приятел  Naughty  и то по-скоро с болка за случилото се с теб, виждайки белег от ... нараняване. И това за умните хора наистина е най-несъществено и изобщо не ги притеснява  Heart Eyes Peace

Hug Hug Hug  

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 11:25 от dai4e

# 46
# 47
Иф  Hug

CanselElçiniSevenler @CanselSevenler  ·  31m 31 minutes ago
Cansel Elçin Sevenlerin instagram takipçi sayısı 1.400 oldu,teşekkürler Laughing

# 48
 thumbsup  Едно късичко клипче за Джансел в инстаграма   Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts
http://instagram.com/p/y2958Glpr4/
с много харесваната от мен песен на Rafet El Roman "Заточено сърце"    dazzler1    Two Hearts
http://www.vbox7.com/play:e49b4ab3a4

# 49
Иф Heart Eyes къде изчезна бе миличка Hug

Чакаме вече с нетърпение  появата  на  новите   проекти на Джавсел и нито за миг не забравяме старите.

# 50
 wavey  Добро утро и хубав ден  wavey

Hug Hug Hug

# 51

Добро утро и от мен Hug Hug Hug

Успешен и спокоен ден Heart Eyes

Добро сравнение със Серкан Hug

# 52
Себи   Praynig  моля ти се  Sad  кое му е "добро"-то на това сравнение  #Crazy 

# 53
Дайче Heart Eyes Hug  ,поне става дума за хубав мъж.

Аз не зная нищо за него  ,но непрекъснато ми излиза във Фейса и Туитъра.

Ако съм те ядосала неволно и знаеш нещо лошо за него моля извини ме Praynig Heart Eyes hahaha hahaha hahaha

# 54
 Rolling Eyes  Най-после на по-разбираем език да прочета точно какво е казал Джансел за сериала СЛ в интервюто си за "Екстра Тюрки   thumbsup  за което много, много съм благодарна на феновете на Берен в руския форум  lovekiss Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts
http://vk.com/berenalican?w=wall-67485558_37471
♥ Берен Саат|Beren Saat The Best ♥
yesterday at 9:31 am
#BerenAlican #BerenSaat

Джансель Эльчин был гостем арабского канала МБС на передаче "Экстра Турки".

О сериале "Помни любимый":
Это была очень большая работа. Для сериала даже были построены трамвайные пути. Стиль любви Ромео и Джульеттыбыл действительно прекрасным.  В сериале была сложная мелодрама. Играть эту мелодраму было очень интересно и забавно.

О Берен Саат и Тубе Буюкустун :
Я очень хорошо общаюсь с обеими актрисами. Мы дружим и часто видимся. Они обе очень красивые, профессиональные. И с ними двумя я бы хотел сыграть еще раз. Берен и Туба - замечательные леди.

newsm78  Не бях много сигурна в превода с  google за построените трамвайни линии специално за заснемането на сериала  Peace Grinning
 Praynig  Дано да продължат с руския превод на СЛ след като свърши активния сезон на излъчващите се в момента турски сериали   #Crazy newsm78

Себи  ooooh! no comment ... Tired Face  

# 55
Добро утро и хубав ден. Hug Hug Hug

Дайче, Себи, Ифbouquet  bouquet  bouquet

Наистина е много добра  новината  и за "Дарбе  Изключителна!  Представяте ли си  след толкова голямо търпение да видим два завършени проекта на Джансел. Ако ни е писано да гледаме една комедия "Не се жени" и един сериозен политически Дабре" а като прибавим  и очаквания за сериал newsm44 и не сме щастливки - здраве му кажи.

Дай Боже!  Praynig Praynig Praynig

# 56
 Снежи  Hug    bouquet
 Rolling Eyes  И на още един завършен нов филм очакваме галата след "Darbe"  thumbsup Джансел засне и "Bizim hikaye"/"Нашата история"/  thumbsup а "Evlenmeden olmaz" /"Не се жени"/ е третия   thumbsup

Grinning  Ето и едно 8 сек. клипче със снимките от сета за "Нашата история" Peace
https://www.facebook.com/video.php?v=635394423232523&theater

Hug Hug Hug

# 57
Здравейте  Hug Hug Hug

Снеже  Heart Eyes , Дайче Heart Eyes  по всечко личи ,че и нашето време , времето на търпеливите и верни фенове на Джансел идва!

Снежи  Hug    bouquet
 Rolling Eyes  И на още един завършен нов филм очакваме галата след "Darbe"  thumbsup Джансел засне и "Bizim hikaye"/"Нашата история"/  thumbsup а "Evlenmeden olmaz" /"Не се жени"/ е третия   thumbsup

Grinning  Ето и едно 8 сек. клипче със снимките от сета за "Нашата история" Peace
https://www.facebook.com/video.php?v=635394423232523&theater

Hug Hug Hug

И нещо от последните 3 часа.

# 58
# 59

Започват и валинтинките ,  с нашите любимци  и защо не? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт