С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 34

• 39 504
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62

И .....само като си помисля колко трудно ни беше да намерим макар и една  нова снимка с Джансел две години сега за нас направо е урожай Laughing Laughing Laughing

# 63

Дайче , Снеже и всички които четете темата ,ако сте наясно какво ще се случи от 13- 19 марта  моля да сподели  Praynig Не съм силна в преводите .В любовта си към Джансел - ДА Laughing

# 64

За мен точно тези пози на Джансел говорят много за характера и надеждите му!

Приятна вечер  Hug
Ако няма екстремни  новини около него Wink Hug

# 65
Себи  Hug

Дайче , Снеже и всички които четете темата ,ако сте наясно какво ще се случи от 13- 19 марта  моля да сподели  Praynig Не съм силна в преводите .В любовта си към Джансел - ДА Laughing

Wink Не е кой знае какво и от тази снимка на Джансел и дамата с фотоапарата до него с превода на  google разбрах, че ще има фотоизложба от 13.02. до 19.03.  Grinning

newsm78 Вие сигурно сте по-наясно Peace защото аз предполагам, че тя е направила една от фотосесиите на Джансел  Grinning  
Преди малко видях в този инстаграм и една снимка на младия актьор Serkan Çayoğlu   Rolling Eyes  добил в момента известност с 2-рия си сериал  Wink  
http://instagram.com/p/zAGOo6jihe/?modal=true

Rolling Eyes  Фотосесията му е "режисирана" с ... "елементарен" стил на работа (според мен  Crossing Arms)  много от снимките му с пози еднотипни и сходни се с тези от фотосесията, която е направена преди години с Джансел   hahaha
Цитат

ПП smihesorry Корегирах си поста   Embarassed  защото много малко съм разбрала от превода на  google

Снежи  Hug  благодаря за точния и професионално направен превод на същата информация   bouquet

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 10:06 от dai4e

# 66

Май "Руя" с Джансел се е сдобила с ново отличие-

# 67
# 68
Добро утро.  Hug Hug Hug

Себи, Дайче, Hug Hug

От 13 февруари до 19 март ще има фотоизложба на снимки, правени от 2011 г. досега, които отразяват най добре "визуалната памет на страната" - буквален превод.  Peace Участват 40 фотографи с 1600 свои снимки.  Hug Изложбата е благотворителна и средствата ще отидат за децата, болни от синдрома на Даун.  Peace Това в общи линии разбрах с гугъл, на линка има подробности, но е на турски. Peace

http://www.yuzkumbarasi.com/

Хубав петък, момичета.     bouquet

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 07:48 от ·٠•Snejka•٠·

# 69
Добро утро Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes,страхотно кофенце  bouquet

Благодаря  и за превода  bouquet

А ето и класацията на феновете  за най-добър актьор [bEN İYİ ERKEK OYUNCU FANLAR][/b]

# 70

Нашето момче малко брадясало  , ама пак си  е хубяв Hug

# 71

Усеща се настроението на влюбените.

# 72
Добро утро. Hug Hug Hug

Честити празници днес - кой, каквото празнува.   bouquet Задушница е - нека почиват в мир близките ни, които не са сред нас. Praynig Praynig Praynig

Приятен ден, момичета. Hug  bouquet

# 73
  Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снеже Hug  и всички момичета -честити празници Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 74
Снежи   Hug    bouquet
Себи   Hug
  bouquet

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт