Клуб на храбрата шивачка - тема 17

• 82 623
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, има ли някакъв трик за шиене на кожа без специално краче. Поръчах едно китайско, но сигурно заради празниците се бави, а до Нова година искам да ушия една чантичка. И специална игла трябва ли ми?

# 616
  • FRANCE
Евентуално да сложих хартия (под крачето над кожата) за да не се пързаля крачето. Да има специални игли за кожа.

# 617
  • София
Има специални игли за кожа, със специфично заоблен връх, за да не нацепват кожата при шиене.

# 618
Здравейте, има ли някакъв трик за шиене на кожа без специално краче. Поръчах едно китайско, но сигурно заради празниците се бави, а до Нова година искам да ушия една чантичка. И специална игла трябва ли ми?
Аз имам такова краче. Върши работа, но да знаеш, че е само долната част на крачето (самото "стъпало")  Peace Трябва да го монтираш на нещо, за да го ползваш. Аз го сложих на крачето за скрития цип

# 619
  • Anywhere
Момичета моля помагайте! Искам да прикача ръкави на рокля от плетено трико. Как най- лесно да го направя?
Ръкавите ще са с два ръба, тъй като не ми стигна ширина. Също така, гърба ще бъде с ръб в средата и с цип в горната част, почти до дупето. Първо да ушия гърба, и тогава страничните шевове или обратното?
Благодаря предварително!

# 620
pretty shy, сигурно е късно и вече си ушила  Simple Smile, но ...
1. зашиваш гърба
2. зашиваш горе рамене предница с гръб и после страничните им тегели
3. накрая прикачаш ръкава, като предварително си го разпределила с карфици или тропосан

# 621
  • Anywhere
pretty shy, сигурно е късно и вече си ушила  Simple Smile, но ...
1. зашиваш гърба
2. зашиваш горе рамене предница с гръб и после страничните им тегели
3. накрая прикачаш ръкава, като предварително си го разпределила с карфици или тропосан
Благодаря, да уших я вече Simple Smile. Но с ръкавите не се справих и я издокарах без!
И гърба се наложи да преправям, че много се отваряше. Но вече е готова и стои прилично добре облечена!
 Crazy

# 622
  • Казанлък
ПОДАРЯВАМ три конечен китайски оверлог. Ако има желаещи за подаръка на лични.

# 623
ПОДАРЯВАМ три конечен китайски оверлог. Ако има желаещи за подаръка на лични.
Ако вече не е обещан ,ще се радвам много да го получа. Embarassed Embarassed Embarassed

# 624
Аз си купих възглавница за кърмене на Чико и ми донесеха 5 кг млян дунапрен  ooooh! някой ако иска,да свирка.

# 625
  • София
Аз си купих възглавница за кърмене на Чико и ми донесеха 5 кг млян дунапрен  ooooh! някой ако иска,да свирка.
Това не го разбрах .... Sad

# 626
Исках да си ушия възглавница за кърмене,но не можах да намеря малка разфасовка пълнеж.Предлагаха ми все по 10кг,което е огромно количество.И онзи ден си купих възглавница за кърмене,понеже реших,че няма да я шия.И хоп,до есоха ми огромен чувал пълнеж(5 кг),който няма за какво да използвам.Буквално ми е безполезен,да не говорим колко място заема  #Crazy

# 627
А аз имам чист памук, който не знам какво да правя  Mr. Green

# 628
Момичета, кажете ми моля откъде намирате кройки за животни, детенцето ми много харесва такъв вид играчки и искам да му направя- харесах му един хипопотам но го намирам само срещу заплащане -9 $, приемам и други предложения, каквито и да са, благодаря предварително и желая весели празници

# 629
  • FRANCE
Имаше един сайт pretty toys ако не бъркам ,с много кройки на всякъкви животни

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 19:04 от madame

Общи условия

Активация на акаунт