КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 811
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,днес прочетох във вестника за изчезнала жена,картите които изтеглих за нея са-4 чаши,7 мечове,Дяволът.Какво мислите?

# 121
Моля ви, ако някоя има време и желание, да ми хвърли карти с два въпроса:
 - как ще се развият отношенията ми с Б. в следващите шест месеца
- ще се появи ли нов мъж в живота ми в следващите шест месеца
Нищо не разбирам от карти, та затова и не правя опит да изтегля сама.

# 122
Флейм, благодаря за книгите. Ще си ги изтегля.   smile3525

По дискусията, която е подхванала Секхмет Simple Smile

Аз съм ходила на врачки в моменти от живота ми, когато съм се чувствала объркана или обезверена. От позицията на времето, обаче и след като доста промених гледната си точка за това какво и как се случва в живота ми не мисля, че пак бих отишла. Според мен огромна част от бъдещето ни зависи от нас самите, от мислите, думите и емоциите ни. Да отидеш при врачка и тя да те "облъчи" с определени нейни виждания за това кое как трябва да стане, а недай си Боже и да ти каже какво ТРЯБВА да направиш, за да стане или не същото това нещо толкова много "замръсява" вибрациите ни, че чак ме е страх да си помисля какви неприятности можем да си причиним и колко усилия ще ни коства отново да възстановим отново баланса в себе си. Вярвам, че каквото и да ми се случва е за добро и се уча да живея приемайки го и благодарейки за него. Ако ли, пък, някой близък, който не е вече сред нас иска да ми каже нещо то той ще намери начин да го направи - било чрез сън, било по друг начин.  Peace  

# 123
  • София
Една подредба за анализ и коментари:
Въпросът е: Какво от характера на човек е най-правилно/най-добре да прояви той през следващата седмица? (човекът по някакъв начин смята седмицата за важна за себе си)
Подредбата е:
1 - какво да се направи -
2 - как да се направи - 10Ж
3 - евентуален резултат, ако се направи - Асо Ж пояснено от Отшелника + 4Ж

Според мен човекът трябва да приеме абсолютната си невъзможност за действие в момента, независимо колко много го депресира и товари това. Тогава ще постигне шанс за преход от сегашното си състояние към душевен покой, мъдрост, ще е направил още една крачка в израстването си + конкретна среща, за която си мечтае

# 124
Флейм,това което виждам аз по тези карти е страх,и пак страх,и жаждата за признание също-4ж само потвърждава това.

# 125
  • София
Флейм,това което виждам аз по тези карти е страх,и пак страх,и жаждата за признание също-4ж само потвърждава това.

Подредбата е за съвет - какъв съвет би дала на питащия?

Какво точно признание виждаш в 4ж?

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 17:53 от flam_e

# 126
Казвам това,което виждам в картите,а освен това-депресия,неизразен гняв...Единственият възможен начин е човек да се изправи срещу собствените си страхове.Въпреки на продължителността,като времетраене на самите карти,ситуацията е гранична...

# 127
  • София
Казвам това,което виждам в картите,а освен това-депресия,неизразен гняв...Единственият възможен начин е човек да се изправи срещу собствените си страхове.Въпреки на продължителността,като времетраене на самите карти,ситуацията е гранична...

Опитах се да поясня, че това не е подредба от три карти без позиции, както повечето редят тук.
Картите за съвет се тълкуват по специфичен начин. Конкретно тази 8М казва - самоограничи се, реално ти не си ограничен, но си го наложи сам! 10Ж пояснява, че човекът трябва да поеме бремето на това самоограничение и, че никак няма да му е леко, но резултатът си струва, което се вижда от последните три карти.
Не би помогнало на човек, който иска съвет да му кажа - Ти си депресиран и гневен и те е страх.

# 128
Флейм, и според мен твоите карти не дават съвет , а показват само емоционално състояние. За мен отговорът на картите е , че още дълго време питащият ще е сам, за това да се примири и да събере сили сам, в къщи между четири стени,от огъня на домашното огнище.  При четворките, пък и при Отшелника, няма много движение и събитийност, по-скоро са периоди на отдих, за да се съберат сили.

# 129
  • София
Флейм, и според мен твоите карти не дават съвет , а показват само емоционално състояние. За мен отговорът на картите е , че още дълго време питащият ще е сам, за това да се примири и да събере сили сам, в къщи между четири стени,от огъня на домашното огнище.  При четворките, пък и при Отшелника, няма много движение и събитийност, по-скоро са периоди на отдих, за да се съберат сили.

Arctic fox, ако човек гледа с универсални значения на картите - така е. Но в тази 4Ж няма грам четири стени, има компания, която съвместно е тръгнала на някъде.

Благодаря за мненията!

# 130
  • София
Моля ви, ако някоя има време и желание, да ми хвърли карти с два въпроса:
 - как ще се развият отношенията ми с Б. в следващите шест месеца
- ще се появи ли нов мъж в живота ми в следващите шест месеца
Нищо не разбирам от карти, та затова и не правя опит да изтегля сама.

nnefertiti, отношенията ви с Б до 6 месеца:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/r270/10443539_10203762502611147_2428154859918186252_n.jpg?oh=1f1f1475e345346d1a8d31658deac7f9&oe=55481322&__gda__=1431972279_00ecd34f0d3d7ae76e1e8103d5aa1f64

В тази отношения виждам зрялост от твоя страна и абсолютна липса на такава от негова.  То е някак като разлика между небето и земята, но същевременно сте успявали да намирате общ език, нещо общо, което да ви свързва. Бих казала, че даже някакви планове за бъдещето е имало, но основен инициатор на всичко смятам, че си била ти. Цялата стабилност и устойчивост, която е съществувала е от теб. Него бих определила по-скоро като дете, което понякога не знае какво иска, способно е да се нацупи от нищото, да скрои някой номер.
В близко бъдеще ви виждам като приятели, някакви дребни, преходни общи радости, но за срока, който си поставила най-вероятно връзката ви няма да устои. Някак естествено, от само себе си отношенията вероятно ще финализират.

Ще се появи ли нов мъж в живота ти до 6 месеца?

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/106296 … 3&oe=558F4376

Ще си почти напълно готова за това. Смятам, че ще си заявила и показала, че си отворена за нова връзка, но може би срокът няма да е точно този. Бих казала, че и МъжЪТ е готов за това, остава просто да се намерите! Отнасяй се към нещата спокойно, без да прибързваш и да ги пришпорваш, излъчвай стабилност и хармония и всичко ще се нареди както трябва!

Късмет!

# 131
  • София
Здравейте,днес прочетох във вестника за изчезнала жена,картите които изтеглих за нея са-4 чаши,7 мечове,Дяволът.Какво мислите?

aglaqQ, какво точно си попитала? Какво се е случило с жената или нещо друго?
Ако е какво се е случило - смятам, че самата тя има пръст в изчезването си. Заради 4Ч смятам, че това е човек, който изпитва неудовлетворение и обида и е решил да прибегне до тази крайност...

# 132
Флейм, много благодаря!
Честно казано, надявам се тези отношения да приключат, по-точно ясно съм заявила края им, чакам го да проумее това, което съм заявила, преди да предприема по-хард мерки...
И може би се надявам по-скоро да срещна някой нов, който истински да ме заинтригува, за да види и въпросния, с когото смятам, че съм приключила, че не съм сама и да се оттегли... Ама как го обясних само...

# 133
  • София
Флейм, много благодаря!
Честно казано, надявам се тези отношения да приключат, по-точно ясно съм заявила края им, чакам го да проумее това, което съм заявила, преди да предприема по-хард мерки...
И може би се надявам по-скоро да срещна някой нов, който истински да ме заинтригува, за да види и въпросния, с когото смятам, че съм приключила, че не съм сама и да се оттегли... Ама как го обясних само...

Разбирам те Simple Smile Но по-карти виждам сякаш, че едно казваш, а на практика си по-мека. За момента си Кралица М, така е, има категоричност в нея, но другите карти - Асо П и 7П, а и Кралица П, 3Ч ми смекчават ситуацията... Но така или иначе се вижда край!

Благодаря за обратната връзка!

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 10:30 от flam_e

# 134
Флейм, само още едно да попитам - изтеглените карти показват ли дали и Б. желае да се прекратят отношенията или просто се е "пуснал по течението", защото е по-удобно?

Общи условия

Активация на акаунт