КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 948
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
  • София близо до Витоша
Е ти какво искаш да отговоря, само да спамя из форума ли? Изтеглили сте карти ОК, попитах за моя близка,ако някой има желание, не е нужно да се палиш така, все пак въпрос на избор, не карам никой на сила newsm78  bouquet  bouquet  bouquet

# 601
Някой ако има желание би ли попитал картите дали ще си сменя местожителството тази година?
Благодаря предварително.  Heart Eyes

# 602
Здравейте дами,
винаги сте ми били много полезни и отзивчиви. Може ли да попитаме картите Дали ще продължи връзката ми и дали той има чувства към мен?
Предварително много ви благодаря  bouquet

# 603
Може ли някой да ми хвърли карти на въпроса ? - А ще ме потърси ли? Благодаря 💐💐

# 604
  • Варна
Здравейте момичета,

отдавна се мъча с картите Таро, но много не ми се отдава гадаенето. Почити никога не успявам да свържа всичко в едно цяло. Но сега ми се струва че картите бяха доста благосклонни към мен  Simple Smile Струва ми се че сега горе долу успях да навържа нещата, но все пак не съм сигурна дали съм права. Имам колодата на Райдър - Уейт и книжка към нея - Картинен ключ към Таро. Използвах описания там Келтски метод за гадаене. Зададох въпрос "В. обича ли ме?" За сигнификатор избрах В., определих го като крал на пентаклите, пак според описанието в книжката.

Моля ако имате желание погледнете какво се получи и кажете вие какво виждате. От там нататък бих искала да знам имам ли някакво бъдеще с този човек, как ще се развие тази връзка, но става много сложно за мен и незнам как да подходя за доизясняване на нещата. Ако може да погледнете ще съм ви много благодарна.  Hug

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 19:25 от Тони&то

# 605
  • София
Здравейте  Party кажете какво мислите за тези карти:
Чувствата на Х към мен:
Дявола 4 жезли 8 жезли
Какво мисли Х за мен:
Асо мечове Паж пари Любовниците
Намеренията на Х:
Звездата 5 жезли 7мечове

Малко ме обърква господина в сигналите си та реших да сверя с картите Crazy

# 606
Не съм влизала отдавна в темата, тя се е превърнала в молби за гадаене, а не в коментар на подредби и карти

# 607
Точно това си мислих и аз тези дни. Искам да коментирам подредби, мнения, да си "сверявам" часовника. ОК, някои хора се нуждаят от някакви отговори, но поне бъдете коректни и кажете нещата, които сме видели дали са така или не. Така ни помагате да се учим. (Поне за мен все още е важно това).

Тони&то бих ти препоръчала, щом си начинаеща, да започнеш прости "гледания" с по 3 карти.

Lailah - Паж пари какво имаш пред вид? Пентакли?
Ти искаш яснота, но той няма да ти я даде. Не му отърва, по-скоро има някакви "задни" користни намерения към теб. Освен това той самият не знае какво иска.

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 09:44 от колорадски бръмбър

# 608
  • София
Аз да кажа, че нарочно не пускам коментари и разяснения в началото, искам безпристрастно мнение. Така или иначе вече си имам моето, което е пречупено през ситуацията. Като се понатрупат мнения и аз ще си кажа, както и досега съм правила  Mr. Green

# 609
  • София
Здравейте момичета,

отдавна се мъча с картите Таро, но много не ми се отдава гадаенето. Почити никога не успявам да свържа всичко в едно цяло. Но сега ми се струва че картите бяха доста благосклонни към мен  Simple Smile Струва ми се че сега горе долу успях да навържа нещата, но все пак не съм сигурна дали съм права. Имам колодата на Райдър - Уейт и книжка към нея - Картинен ключ към Таро. Използвах описания там Келтски метод за гадаене. Зададох въпрос "В. обича ли ме?" За сигнификатор избрах В., определих го като крал на пентаклите, пак според описанието в книжката.

Моля ако имате желание погледнете какво се получи и кажете вие какво виждате. От там нататък бих искала да знам имам ли някакво бъдеще с този човек, как ще се развие тази връзка, но става много сложно за мен и незнам как да подходя за доизясняване на нещата. Ако може да погледнете ще съм ви много благодарна.  Hug

Тони, аз се занимавам с Таро 8 години, но КК все някак ми е оставала в страни като подредба. Не съм сигурна, какви позиции точно си ползвала (ти си казала от коя книга, но не си ги описала), затова аз намерих един КК, този по-долу и ще се опитам да дам мнение съгласно неговите позиции.

Според мен човекът, за когото питаш си има собствени проблеми. Нещо в близкото минало го е сринало (Кулата), разочаровало и той не успява все още да се измъкне от тази ситуация (3М, 9М. 10Ж, Дяволът). Тези негови си проблеми правят така, че да не е способен да види какво му се предлага в момента (4Ч), неподатлив ми изглежда на емоцията, която вероятно ти си склонна да му дадеш (10 Ч, Паж Ч). Много скоро ще му се наложи да избира как да продължи - и 2П и Влюбените са карти за избор, които градират от едната към другата.

Не знам бях ли полезна с тълкуванието си, но искам да те похваля за начина, по който си оформила въпроса си с описание на колодата, източника и картинка!   bouquet

За другите си въпроси - опитай с по три карти, може би ще ти е по-лесно.
Успех!

# 610
  • Варна
Благодаря flam_e   bouquet

това, което си видяла е точно така, всичко е вярно. Да има си много проблеми, има и много голям срив в живота си в личен план, не може да излезе от положението, в което се намира. Аз все се опитвах да бъда разбираща, но и аз искам да изградя живота си по някакъв начин.

Ще си тегля вече и аз по три карти, защото този метод Келтски кръст е доста сложен. Четох за него в тези книжки, които си дала на стр.8. Там е описан с малки различия в сравнение с описанието в моята книжка на Уейт. И въпреки, че са малки в едно тълкуване ми се струва, че е доста важно, защото при единия автор, едната карта се отнася за този, който пита (т.е. за мен), а при другия автор същата карта е за този за когото питаме. И много се обърквам.
Ето ТУК е описан Келтския кръст по Уейт.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 13:52 от Тони&то

# 611
  • София
Благодаря flam_e   bouquet

това, което си видяла е точно така, всичко е вярно. Да има си много проблеми, има и много голям срив в живота си в личен план, не може да излезе от положението, в което се намира. Аз все се опитвах да бъда разбираща, но и аз искам да изградя живота си по някакъв начин.

Ще си тегля вече и аз по три карти, защото този метод Келтски кръст е доста сложен. Четох за него в тези книжки, които си дала на стр.8. Там е описан с малки различия в сравнение с описанието в моята книжка на Уейт. И въпреки, че са малки в едно тълкуване ми се струва, че е доста важно, защото при единия автор, едната карта се отнася за този, който пита (т.е. за мен), а при другия автор същата карта е за този за когото питаме. И много се обърквам.
Ето ТУК е описан Келтския кръст по Уейт.

Благодаря за линка!
Според мен е важно когато си редила ти, по коя подредба си го направила и така го и тълкувай.
Изобщо аз се придържам към правилото - който реди, той тълкува, но все пак тук може да си даваме насоки и теми за размисъл.

# 612
Здравейте! Simple Smile Бих Ви помолила за помощ за следната подредба след доста противоречива среща,доста съм объркана и в тази ситуация не мисля,че бих била крайно обективна в тълкуването си.
Сегашно - 2 чаши
На мен- кралица мечове
На него-паж жезли
Мои виждания/очаквания- паж мечове
Негови --//-- - смъртта
Тенденции-императрицата
Пречки- 10 жезли
Съвет-крал пентакли
Ще съм много благодарна на мнения,утре ни предстои съвместно пътуване и ще е много интересно. Обещавам обратна връзка! Simple Smile

# 613
Каква е тази подредба? А и какъв е въпроса?

Ами на мен той ми изглежда заинтересован, има някакъв импулс, харесва му общуването с теб  и може би се надява на ново начало. Предполагам, че се познавате от неотдавна, или самите ви отношения са съвсем в начален стадий. По Императрицата като тенденция - разширение ( в общуването, във връзката). Ти, обаче си на щрек, сякаш очакваш да те изненадат неприятно, въпреки, че не го показваш външно. И може би тези очаквания, ще се оправдаят. Съвета е да действаш като крал пентакли - да държиш на своето, да изискваш от другите, а не като кралица меча - малко уж над нещата, малко уж незаинтересована, малко "не ми пука".
Може и големи глупости да написах, ама така ги виждам нещата. Всъщност не мога да свържа Императрицата с 10 жезли. Императрицата отваря пътя за любовта, но може би 10 ж показва, че не трябва само ти да се нагърбваш с тази връзка, а трябва взаимност, трябва товара да се поеме от двамата.

# 614
Каква е тази подредба? А и какъв е въпроса?

Ами на мен той ми изглежда заинтересован, има някакъв импулс, харесва му общуването с теб  и може би се надява на ново начало. Предполагам, че се познавате от неотдавна, или самите ви отношения са съвсем в начален стадий. По Императрицата като тенденция - разширение ( в общуването, във връзката). Ти, обаче си на щрек, сякаш очакваш да те изненадат неприятно, въпреки, че не го показваш външно. И може би тези очаквания, ще се оправдаят. Съвета е да действаш като крал пентакли - да държиш на своето, да изискваш от другите, а не като кралица меча - малко уж над нещата, малко уж незаинтересована, малко "не ми пука".
Може и големи глупости да написах, ама така ги виждам нещата. Всъщност не мога да свържа Императрицата с 10 жезли. Императрицата отваря пътя за любовта, но може би 10 ж показва, че не трябва само ти да се нагърбваш с тази връзка, а трябва взаимност, трябва товара да се поеме от двамата.

Тази подредба ми я показа жената,която ми провокира интереса към тарото. Конкретен въпрос не се задава,идеята е да се разтълкува сегашното положение на връзката без да се акцентира върху единия партньор само,ами да се видят нещата цялостно. Иначе доста точни неща казваш: аз съм доста отрицателно настроена и съм много предпазлива,той си е супер непредсказуем и ту така,ту иначе.,.демек нещата в главата му се променят постоянно. Познаваме се от няколко години,през които комуникацията ни се е прекъсвала няколко пъти,били сме интимни,но това не доведе до сериозен резултат. На мен ми се ще той да има положителен поглед към нещата,но след някои случки в живота ми съм много нащрек и не знам колко доверчива да бъда..

Общи условия

Активация на акаунт