Дали ще си получи подаръка от мен до две седмици?
и
Дали ще направи някакъв опит за комуникация с мен до две седмици?
Мисля, че това ще доизясни картите от предишната подредба.
Предварително благодаря!
Кралица пентакли 4 ка чаши Умереност
Ако приема че Кралицата си ти , то май искаш всичко да е наред и прекалено натискаш нещата като искаш да държиш всичко под контрол . Емоциите са в повече тук и освен обидата може би ще има и примирение със ситуацията от негова страна . Тази умереност като че ли показва нещата да се проточат , но в същото време една до друга чаши , сякаш се изливат емоциите в смисъл като избиване нанякъде , в гняв примерно . И ако свържем наистина с предните ти карти това , то може и да има изясняване и разговор .
a.nik, това подредба по втория или първия въпрос е? (с първия не ми се вързва, т.е. така и не става ясно ще си получи ли подаръка, а той всъщност трябва да го вземе от офис на куриери и вече три седмици нито го отказва, нито го взима)
Кои чаши са една до друга?
За мен умереност е много неща, но не е гняв...
Влюбените 9 ка мечове 8 ца пентакли
Необходимост от избор и страх...това виждам тука.
За мен този човек много се страхува да си вземе подаръка...
8П обикновенно я тълкувам, че човек си прави едно и също, действа си по добре познатия си начин, т.е. конкретно - бягство и мълчание, т.е. по тези карти аз мисля, че няма да си го вземе.
Това ще стане ясно до дни и без това от куриерската служба вече ме питаха какво да правят.
Твоето тълкувание всъщност какво е? Аз смятам, че който реди, той тълкува.
Флейм какво да ти кажа , според мен тъй като Влюбените е на първа решението е взето и е възможно да не е зависело само от него , като че ли някакво обстоятелство или друг човек го е принудило да постъпи така .
a.nik, благодаря за подредбите и тълкуванията!
Да дам малко обратна връзка - вчера все пак разменихме няколко думи (писмено) с този човек и стана ясно, че той представа е нямал, че подаръкът е от мен. (не знам да вярвам ли, но не бил питал куриерите, така каза). Демонстрира леко въодушевление по повода и каза, че ще го вземе.
Ще видим.
За подаръка, аз също съм питала картите (това са си три седмици време дето виси все пак) и непрекъснато му излизаше 9М. Не знам какво да мисля! Да го е било страх, че е нещо от някой друг...хм. Аз отдавна бих попитала какво е и от кого е. Губи ми се логиката. Затова смятам, че 9М са терзания, че ако го вземе, това ще го задължи по някакъв начин. Изобщо имам си разсъждения на тази тема.
Ако ти се занимава все още с темата, имам въпрос: Беше ли честен с мен Р снощи, по отношение на незнанието си за пратката? или формулиран по друг начин, както на теб да ти е ясно, мисля, разбра същността.
Благодаря още веднъж!
Флейм - Бил ли е честен с теб Р ?
Императора 4 ка меча 5 ца чаши
Отново мисля, че контрола който си налага този човек е по друга причина . Не е могъл да приеме някаква промяна , вероятно не е зависело от него . Това по горните карти / Влюбените / и сега Императора .Отново един самоконтрол за връзката , за чувствата . Тези 4 меча и Императора приличат на боледуване . Като имам предвид и постоянните 9 меча , се питам дали знаеш всичко за него и какво му се случва ? 5 ца чаши също доказва нежеланието да види друга възможност , нежелание да помръдне , да се промени дори или да излезе от това състояние . По всички карти които изтеглих ми се струва че има нещо което не ти е известно за него и проблема е съвсем друг и не е свързан с теб . А дали е бил искрен , ами няма карти да е действал подмолно . То ти сама виждаш .
Самоконтрол и контрол са негова първа кожа и втора природа
На мен изобщо не ми мина през ума че може така да ни будалкат тук ? Браво на теб и Инона