КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 979
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Ех, Ерик, още в началото не ни провървя с теб ... Надявам се, поне не мислиш вече, че имаш магия.

# 556
  • София; Дружбето

Tsveta
Хм, ще е интересно да кажеш какво се е случило после. Кулата е разрушаването на досегашната структура, в която толкова сме се барикадирали, че не можем да продължим напред. Това е като оковаването в стереотипа на един начин на живот, на един начин на възприятие и мислене. И ако дълго сме градили кулата и сме я укрепили добре, само гръм може да я събори - и той идва.
5 жезли ни показва, че предстои да се реши някаква задача, която ще отнеме време и сили, но все пак няма да се пренапрегнем. При теб явно ще е комбинация изискваща ловкост и съобразителност. Убийствената сериозност е излишна.
Та бих казала - на тази среща очаквай неочакваното и бъди готова да скочиш. Риск печели, риск губи, както се казваше някъде Simple Smile
неочаквано за мен на срещата срещу мен нямаше почти нищо, защитавах колегите. Чакам резултат, но мина по-добре от очакваното

# 557
колорадски бръмбър, аз затова мисля, че е чужда намеса - защото картите и хороскопите показват неща, които просто не стават. Как за всички други познават, пък за мен не? И предимно хубави неща ми гадаеха преди да дойда тук на карти. Затова и шамарите болят повече, защото нищо не стана както го казваха картите. Затова мисля, че този невървеж е чуждо влияние.

Чудя се да режа ли взаимоотношенията от този негативен период (шегуваме се, че кола която съм видял за първи път тук никога не бих купил, заради лошите емоции за които ще ми напомня). Както казах са по-скоро добри познати, приятели не мисля. Тези, които ми бяха по-близки си заминаха за своите страни първи. От друга страна всичките сме една компания и не знам дали ще е редно да пазя връзка и контакти с едни, пък да избягвам други? Освен това колкото и да е добър човека, аз не мога да превъзможна това че съм ги срещнал на грешното място в грешното време и като ги видя винаги нещо в тях ще ми напомня за тук, а аз не искам това. Как е редно да се постъпи?

Ако ги бях срещнал в благоприятен период и място, а после се бяха появили трудности щеше да е много по-различно.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 10:31 от Rick88

# 558
Рик,човече,стига си мислил глупости и се стегни,голям човек си. Магии и намеси няма и няма как да има. Ако не ти харесва там,където си,хващай си пътя на обратно. Връзките сами ще решат дали ще продължат или не,много си зациклил Laughing

# 559
Абсолютно, ако някоя връзка си струва, тя се запазва без значение на времето и разтоянието!

Просто реши какво искаш да правиш и как да го правиш, не чакай Таро или някой друг да ти даде отговорите.  Няма нужда "да режеш" нищо, контактувай с някого, само ако ти допада, учи нещо, ако ти харесва, живей където се чувстваш Ок и нещата сами се нареждат.

# 560
Да де, аз отдавна знам какво искам да уча. Затова не искам да оставам тук и кандидатствам наново. Защото ме приеха само защото имам подобна бакалавърска и аз очаквах съвсем друго, един вид преминаване към другата професия. Оказа се същото което учех, само с по-напарфюмирано заглавие. И вяроятно точно затова ми отказват да ме приемат на другите места, защото имам друга бакалавърска специалност. Явно я смятат за голям минус, нищо че някои предмети бяха много подобни на тези на тази, която искам да запиша. Сигурно е като в България - желанието за промяна, за смяна на кариерата не се толерира, трябва да си влезеш в едни рамки като кон с капаци от гимназията и там да си къткаш, нищо че искаш да учиш нещо ново, нещо друго. Нищо, че в съвремието трябва да си гъвкав и промяната е нещо естествено. Да, но на 18 не всеки е наясно със себе си, че да запише това, което е наистина за него и му е интересно. Явно като видят името на специалността и не четат повече.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 11:55 от Rick88

# 561
  • София
Флейм, трябва да поговорите, да се изясните иначе нещата ще си останат на това ниво. сякаш има някаква стена между вас.  Thinking

Има стена, да и не мисля, че ще се стигне до разговор. Нещата "ще се изяснят" в мълчание, така предполагам. Т.е. няма да има нищо повече, просто мълчалива прекъсване на отношенията и толкова.

# 562
  • София
a.nik, на пощата видях, че си писала нещо тък, но не го намирам, изтрила си го?
А аз ахаааа да се изкажа по него Simple Smile

# 563

Нищо не съм трила  newsm78  Днес не съм писала нищо , освен сега това .

# 564
  • София

Ето това:
Цитат
Твоето мнение по моите карти може да се различава Simple Smile Ти какво мислиш , особено за 10 ката накрая ? Дали не потвърждава застоя тази 10 ка и независимо от Асото , нещата да си останат такива ?

# 565

Ето това:
Цитат
Твоето мнение по моите карти може да се различава Simple Smile Ти какво мислиш , особено за 10 ката накрая ? Дали не потвърждава застоя тази 10 ка и независимо от Асото , нещата да си останат такива ?

Ами права си,  наистина ми го няма поста . Сега прегледах предните страници  Rolling Eyes Не знам защо се е получило така .

# 566
  • София
Скрит текст:

Цитат

Моето мнение е, че Асото ще изясни нещата в мълчание (май го писах вече днес тук). За мен то е придобиване на яснота в ума, в мислите, без реално действие и комуникация.
10 П за мен често е връзка между поколенията, както и връзки извън времето и пространството, усещане, че си "роднина" с някой, но може сега и тук, може някога преди или някога в бъдеще.
Конкретно с този човек, убедена съм, не се познаваме само от този живот, а сме имали връзка някога си и... тази връзка ще си остане и може би пак ще се прояви, но казва ли ти някой кога Simple Smile

# 567
  • София
a.nik, понеже си на линия, и ако ти се занимава и ако ти е възможно, би ли наредила карти пак за този човек - Р:
Дали ще си получи подаръка от мен до две седмици?
и
Дали ще направи някакъв опит за комуникация с мен до две седмици?

Мисля, че това ще доизясни картите от предишната подредба.
Предварително благодаря!

# 568
a.nik, понеже си на линия, и ако ти се занимава и ако ти е възможно, би ли наредила карти пак за този човек - Р:
Дали ще си получи подаръка от мен до две седмици?
и
Дали ще направи някакъв опит за комуникация с мен до две седмици?

Мисля, че това ще доизясни картите от предишната подредба.
Предварително благодаря!

Кралица пентакли 4 ка чаши Умереност
Ако приема че Кралицата си ти , то май искаш всичко да е наред и прекалено натискаш нещата като искаш да държиш всичко под контрол . Емоциите са в повече тук и освен обидата може би ще има и примирение със ситуацията от негова страна . Тази умереност като че ли показва нещата да  се проточат , но в същото време една до друга чаши , сякаш се изливат емоциите в смисъл като избиване нанякъде , в гняв примерно . И ако свържем наистина с предните ти карти това , то може и да има изясняване и разговор .

# 569
Здравейте,момичета! Този път става дума за сестра ми и нейният бивш приятел,с когото ту си затоплят отношенията,ту се раздалечават. А именно въпросът е : ще се оправят ли нещата между тях? асо пентакли,2 жезли, Крал пентакли
Този въпрос аз сама си го добавих,защото се притеснявам за нея вече : Ще изградят ли сериозна и стабилна връзка с този човек? Паж пентакли,3 пентакли, Крал чаши
Мноого ще съм ви благодарна за помощта  Hug
Хм...   Thinking Виждам,че има много пентакли,това според мен води до някакво заключение,че е възможно да настъпи стабилност между тях. Особено пажът ,доколкото знам , е една от картите,благоприятстващи семейни отношения. Някой друг може ли да предложи по-конкретно тълкуване? Стана ми интересно... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт