Дали ще си получи подаръка от мен до две седмици?
и
Дали ще направи някакъв опит за комуникация с мен до две седмици?
Мисля, че това ще доизясни картите от предишната подредба.
Предварително благодаря!
Кралица пентакли 4 ка чаши Умереност
Ако приема че Кралицата си ти , то май искаш всичко да е наред и прекалено натискаш нещата като искаш да държиш всичко под контрол . Емоциите са в повече тук и освен обидата може би ще има и примирение със ситуацията от негова страна . Тази умереност като че ли показва нещата да се проточат , но в същото време една до друга чаши , сякаш се изливат емоциите в смисъл като избиване нанякъде , в гняв примерно . И ако свържем наистина с предните ти карти това , то може и да има изясняване и разговор .
a.nik, това подредба по втория или първия въпрос е? (с първия не ми се вързва, т.е. така и не става ясно ще си получи ли подаръка, а той всъщност трябва да го вземе от офис на куриери и вече три седмици нито го отказва, нито го взима)
Кои чаши са една до друга?
За мен умереност е много неща, но не е гняв...

Виждам,че има много пентакли,това според мен води до някакво заключение,че е възможно да настъпи стабилност между тях. Особено пажът ,доколкото знам , е една от картите,благоприятстващи семейни отношения. Някой друг може ли да предложи по-конкретно тълкуване? Стана ми интересно...
Гледам повечето съученички се омъжиха на 19-23 г.,а колежките пък са доста големи и вече имат семейства - деца, мъже. Не че съм стара, но се чудя дали и аз ще облека булчинска рокля.