КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 123
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ти Ananikolova за тълкуването    bouquet.В четвъртък ще споделя точно накъде отиват нещата. newsm10 Наистина имаше отлагане на прегледа във времето и упорство от моя страна .В това отношение тълкуването е в 10-та,а промяната ще е наложителна май ...дано е за добро Praynig..

# 331
Ами всъщност картите не са лоши , но според мен показват твоето състояние .

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 11:36 от Ananikolova

# 332
Благодаря ти Ananikolova за тълкуването    bouquet.В четвъртък ще споделя точно накъде отиват нещата. newsm10 Наистина имаше отлагане на прегледа във времето и упорство от моя страна .В това отношение тълкуването е в 10-та,а промяната ще е наложителна май ...дано е за добро Praynig..

За добро ще е  Simple Smile

# 333
Какво ще се случи с обещетението (дали ще го платят без проблеми)?
Отговор - Паж Меч- Кралица Жезли - 8 пентакли
Размисли- Паж меча ми говори за документи и информация и да не би нещо да се потули, изгуби, или някой съзнателно да го покрие. Кралицата сякаш е на моя страна или по-скоро трябва да е на моя страна, да е свръзката ми.
8 пентакли - благоприятна карта (май) и май не ми е много ясно, какво иска да каже тя накрая на подредбата, Някакви идеи?

# 334
Какво ще се случи с обещетението (дали ще го платят без проблеми)?
Отговор - Паж Меч- Кралица Жезли - 8 пентакли
Размисли- Паж меча ми говори за документи и информация и да не би нещо да се потули, изгуби, или някой съзнателно да го покрие. Кралицата сякаш е на моя страна или по-скоро трябва да е на моя страна, да е свръзката ми.
8 пентакли - благоприятна карта (май) и май не ми е много ясно, какво иска да каже тя накрая на подредбата, Някакви идеи?

Паж мечове , говори за липса на информация или лъжлива ако има такава . Картите според мен означават , че искаш да си наясно , да имаш увереност за нещата и си държиш на своето .Действаш  малко припряно , но трябва да проявиш търпение , да изчакаш , да приемеш съветите , които ти дават . Няма да има проблем , ако си по смирена , което явно е трудно за теб .

# 335
  • София; Дружбето
Какво е отношението на Х към мен - 4 пентакли. Не го разбирам

# 336

Само една карта си изтеглила и едва ли ще даде отговор на въпроса ти , но означава, че някой здраво се е окопал .

# 337
  • София; Дружбето

Само една карта си изтеглила и едва ли ще даде отговор на въпроса ти , но означава, че някой здраво се е окопал .
в какъв смисъл окопал?
Добре с 3 карти е 10 жезли, луната, 4 жезли.

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 16:36 от tsveta

# 338

в какъв смисъл окопал?

Окопал в смисъл потънал в собствения си егоизъм и страст към нещо , може и материално да е , което не иска да загуби и здраво стиска . Но това е само като една карта .

А иначе комбинацията ти - Има огромно напрежение в отношенията , вина , като че ли е длъжен в тази връзка . Луната пояснява объркаността в отношението, заблудата и невъзможността да вземе решение , има страхове ,  неяснота , трябва му повече време да обмисли нещата . Нерационално поведение . 4 жезли за мен е като мечтата за хубава връзка , която след Луната е фантазия , заблуда .

# 339
  • София; Дружбето

в какъв смисъл окопал?

Окопал в смисъл потънал в собствения си егоизъм и страст към нещо , може и материално да е , което не иска да загуби и здраво стиска . Но това е само като една карта .

А иначе комбинацията ти - Има огромно напрежение в отношенията , вина , като че ли е длъжен в тази връзка . Луната пояснява объркаността в отношението, заблудата и невъзможността да вземе решение , има страхове ,  неяснота , трябва му повече време да обмисли нещата . Нерационално поведение . 4 жезли за мен е като мечтата за хубава връзка , която след Луната е фантазия , заблуда .
bouquet много точно описва ситуацията, благодаря. тоест няма да има връзка, но има отношение Simple Smile))

# 340
9 ка жезли и Луната са карти които маркират период от време . При твоите карти няма случване на нещо , а само факти . Въпросът ти беше за отношение, но картите не са показали това .

# 341
  • София; Дружбето
9 ка жезли и Луната са карти които маркират период от време . При твоите карти няма случване на нещо , а само факти . Въпросът ти беше за отношение, но картите не са показали това .
аха, тоест няма отговор. чудесно

# 342
Какво е отношението на А към мен:  4 жезли , 9 мечове, асо чаши? Май е страх, нещо не мога да схвана. Моля за помощ

# 343
Може би един от двамата приема нещата прекалено драматично, има нервност и напрежение (възможно е да е неоснователно). Ако има връзка, тя ще е сълзлива, с лицемерна демонстрация на емоции.

# 344
Здравейте искам да попитам за едно гледане на любовна тема. Гледах си на келски кръст за един човек, който харесвам и искам да знам дали ще се получат нещата. Това са ми картите.
Кръста:
В центъра : отдолу Петица Мечове, отгоре Осмица Жезли
Отдолу: Паж Пентакли
Отгоре: Седмица Пентакли
Отляво: Деветка Пентакли
Отдясно: Двойка чаши

Жезъла - отдолу нагоре:
Шестица Чаши
Жрицата
Луната
Крал Мечове

Общи условия