КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 112
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте искам да попитам за едно гледане на любовна тема. Гледах си на келски кръст за един човек, който харесвам и искам да знам дали ще се получат нещата. Това са ми картите.
Кръста:
В центъра : отдолу Петица Мечове, отгоре Осмица Жезли
Отдолу: Паж Пентакли
Отгоре: Седмица Пентакли
Отляво: Деветка Пентакли
Отдясно: Двойка чаши

Жезъла - отдолу нагоре:
Шестица Чаши

Жрицата
Луната
Крал Мечове

Не можеш да вземеш решение и не знаеш как да постъпиш , тъй като момчето ти дава противоречиви сигнали . Хем изглежда влюбен , хем като че ли взима решения без много да мисли . Ще имате успешна комуникация , в която всеки ще изразява това което мисли . Няма да има лицемерие . Може да изпиташ  малко ревност обаче , от появата на други хора .

# 346
Брей, много сте добри. Това за противоречивите сигнали е абсолютно правилно. Аз и затова си гледах. Ще се радвам, ако нещата се изяснят. Много искам да разбера, какво изпитва той, за да знам дали да си губя времето.

# 347
Май е влюбен!

# 348

Това ме интересува. Благодаря!!!  Blush

# 349
  • София; Дружбето
Ще се отърва ли от лицето Х, да ме остави намира: 6 пентакли, 3 меча (отгоре крал чаши), 10 меча(4 меча)

# 350
Здравейте искам да попитам за едно гледане на любовна тема. Гледах си на келски кръст за един човек, който харесвам и искам да знам дали ще се получат нещата. Това са ми картите.
Кръста:
В центъра : отдолу Петица Мечове, отгоре Осмица Жезли
Отдолу: Паж Пентакли
Отгоре: Седмица Пентакли
Отляво: Деветка Пентакли
Отдясно: Двойка чаши

Жезъла - отдолу нагоре:
Шестица Чаши
Жрицата
Луната
Крал Мечове
Не знам как точно си задала въпроса си, ако си го формулирала " ще се получат ли нещата" е доста неточно зададен. Все пак по тези карти виждам , че си наранена , чувстваш се предадена и безсилна пред обстоятелствата. Има доста неща, които не знаеш, храниш напразни илюзии и се заблуждаваш за него, не виждаш нещата в истинската им светлина. Съжалявам, но няма  изгледи за връзка между вас.

# 351
Ще се отърва ли от лицето Х, да ме остави намира: 6 пентакли, 3 меча (отгоре крал чаши), 10 меча(4 меча)
Да, нещата ще започнат бавно да се подобряват за теб.

# 352
Здравейте! Аз съм новичка във форума,но ми направи впечатление,че сте доста добре запознати с картите таро.  Simple Smile Аз самата се занимавам от 2 години и половина и си търсех някой форум,където да обменям наблюдения и мнение с други фенове на тарото.
Та,искам да ви попитам за една конкретна ситуация.С приятеля ми се разделихме преди малко повече от 3 месеца,но не поради липса на чувства,друго беше...не си бяхме говорили изобщо оттогава,а сме в една компания и беше ужас.Сега установихме комуникация и се откри възможност да говорим в близко бъдеще.Както не си бях гледала от доста време за него,при всичките гледания ми се падна Кралица Чаши..какво значи това според вас? Ето примерно въпросът,който зададох е :
Имаме ли бъдеще заедно?
Отговор: Кралица Чаши,2 жезли,8 пентакли.
Попитах също и за чувствата му към мен,след това какво има да ми казва по-различно от преди и отговорът пак беше Кралица Чаши. Какво е вашето тълкуване на ситуацията? Ще ми е интересно да прочета мнения и ще съм ви благодарна. Simple Smile

# 353
Здравейте! Аз съм новичка във форума,но ми направи впечатление,че сте доста добре запознати с картите таро.  Simple Smile Аз самата се занимавам от 2 години и половина и си търсех някой форум,където да обменям наблюдения и мнение с други фенове на тарото.
Та,искам да ви попитам за една конкретна ситуация.С приятеля ми се разделихме преди малко повече от 3 месеца,но не поради липса на чувства,друго беше...не си бяхме говорили изобщо оттогава,а сме в една компания и беше ужас.Сега установихме комуникация и се откри възможност да говорим в близко бъдеще.Както не си бях гледала от доста време за него,при всичките гледания ми се падна Кралица Чаши..какво значи това според вас? Ето примерно въпросът,който зададох е :
Имаме ли бъдеще заедно?
Попитах също и за чувствата му към мен,след това какво има да ми казва по-различно от преди и отговорът пак беше Кралица Чаши. Какво е вашето тълкуване на ситуацията? Ще ми е интересно да прочета мнения и ще съм ви благодарна. Simple Smile

Здравей , засега по тези три карти на въпроса Имате ли бъдеще заедно , аз мисля че отговора е не . Кралица чаши на първа , показва че няма база да се случи нещо . Двойка жезли също го потвърждава , липсва готовност и има невъзможност за избор . Може би трябва да си дадеш сметка какво искаш , по кой път да поемеш , кое е важно за теб . За в бъдеще обаче , те очаква нещо ново , може да е ново занимание , може нова работа , а може и нова любов .
А иначе Кралица чаши , както в образ на любима и нежна жена , може да бъде и жена с неуравновесена психика , може да изпадне в зависимости . Притежава много ранима психика .

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 08:36 от a.nik

# 354
Имаме ли бъдеще заедно?

Здравей , засега по тези три карти на въпроса Имате ли бъдеще заедно , аз мисля че отговора е не . Кралица чаши на първа , показва че няма база да се случи нещо . Двойка жезли също го потвърждава , липсва готовност и има невъзможност за избор . Може би трябва да си дадеш сметка какво искаш , по кой път да поемеш , кое е важно за теб . За в бъдеще обаче , те очаква нещо ново , може да е ново занимание , може нова работа , а може и нова любов .
А иначе Кралица чаши , както в образ на любима и нежна жена , може да бъде и жена с неуравновесена психика , може да изпадне в зависимости . Притежава много ранима психика .
Благодаря за отговора. Simple Smile Наистина изборът е труден.
Иначе като цяло ми е интересно колко противоречиви могат да бъдат картите в едно гледане. Примерно ако въпросът е "Какво иска лицето Х от нашата връзка ?"
Като отговор - 4 мечове,което значи спокойствие,почивка,рехабелитация,лечение и тнт.
Коментар - Влюбените.което обозначава голям житейски избор,който често има връзка с любовта и избирането между плътската страст и душевната любов.
Съвет - Слънцето ?
Също искам да попитам как тълкувате 3-ка мечове като съвет? Много пъти ми се е случвало да трябва да разтълкувам за себе си или за приятелка и въпреки,че знам какво значи картата на базов план,не мога да извадя някакъв съвет от  нея,освен Търсачът да се остави на мъката(?!) ,което не ми звучи като съвет много....Мерси предварително Simple Smile

# 355
3 ка мечове за мен означава , да се сблъскам с егоизма на някого и  много да се ядосам и разочаровам . Тази карта , много често обаче няма нищо общо с любовно разочарование , поне при мен , да се сблъскам с егоизма на някого за мен беше с близък човек  роднина , и ли с шефове . Но много заболява, защото виждаш как някой изобщо не се интересува от теб , колко даваш от себе си , колко се трудиш и се лишаваш само и само да угодиш и накрая виждаш ,че човека насреща изобщо не му пука за теб , ей на това се вика да ти разбие сърцето с егоизъм . Просто казано да разбереш,  че на някой изобщо , ама изобщо не му пука за теб .

# 356

Примерно ако въпросът е "Какво иска лицето Х от нашата връзка ?"
Като отговор - 4 мечове,което значи спокойствие,почивка,рехабелитация,лечение и тнт.
Коментар - Влюбените.което обозначава голям житейски избор,който често има връзка с любовта и избирането между плътската страст и душевната любов.
Съвет - Слънцето ?

[/quote]

Тук според мен , лицето Х се е оттеглил уморен от всичко което вероятно се е случило и го е наранило , в момента се лекува и събира сили . Много му е трудно  да  направи избор , който вероятно не е никак лесен, защото  има странични обстоятелства  . Предстои му период на изясняване и разбиране на  нещата и то не само за ситуацията , а като цяло за него самия .

# 357

Примерно ако въпросът е "Какво иска лицето Х от нашата връзка ?"
Съвет - Слънцето ?

Тук според мен , лицето Х се е оттеглил уморен от всичко което вероятно се е случило и го е наранило , в момента се лекува и събира сили . Много му е трудно  да  направи избор , който вероятно не е никак лесен, защото  има странични обстоятелства  . Предстои му период на изясняване и разбиране на  нещата и то не само за ситуацията , а като цяло за него самия .
[/quote]
Много ти благодаря. Simple Smile Като цяло се връзва с реалната ситуация. Бих искала и още едно последно нещо да те попитам. Въпросът,който съм задала е : Ще си взема ли конкурсния изпит?
Отговор - Паж мечове
Коментар-5 жезли
Съвет - 7 жезли ?

# 358

Бих искала и още едно последно нещо да те попитам. Въпросът,който съм задала е : Ще си взема ли конкурсния изпит?
Отговор - Паж мечове
Коментар-5 жезли
Съвет - 7 жезли ?
[/quote]

Въртят се интриги явно около този конкурс и ти изобщо нямаш представа какво става . В голямо напрежение си , това показват двете карти от боя жезли и имаш сериозни съперници в тази борба . Има нещо доста нечестно спрямо теб в този конкурс . На трета позиция 7 ца жезли обаче не е много силна , малко се съмнявам дали ще ти стигнат силите да се пребориш и да спечелиш , защото си сама в тази борба . Нека някой друг да изрази мнение !

# 359
Искам да поздравя a.nik. Тълкуването на моите карти от преди 1-2 дена беше изключително точно. Уцели и моето колебание и ревността. Страхотно.
Сега имам още едно. Въпроса беше за същия човек и по-точно:
САМО ПРИЯТЕЛИ ЛИ СМЕ ИЛИ ТОЙ ИСКА И НЕЩО ПОВЕЧЕ?
Келски кръст:
Кръста:
В центъра : отдолу Смъртта, отгоре Двойка жезли
Отдолу: Шест меча
Отгоре: Крал мечове
Отляво: Четири чаши
Отдясно: Колелото на съдбата

Жезъла - отдолу нагоре:
Паж мечове
Паж чаши
Девет чаши
Любовниците