КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 091
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Малко слънце здравей . Възможно ли е това момче да е имало преди това някаква връзка , от която да е излязъл доста наранен ? Според мен има нещо , което се е случило при него и му се е отразило доста зле . Прекалено нереалистични са му желанията . Имате добра комуникация с него , общуването ви е факт , обаче той не е готов . Важна роля играят и други хора и той не трябва да ги слуша ,  трябва да мине време за да се получи нещо изобщо между вас . Според мен , не е готов все още .

# 361
Малко слънце здравей . Възможно ли е това момче да е имало преди това някаква връзка , от която да е излязъл доста наранен ? Според мен има нещо , което се е случило при него и му се е отразило доста зле . Прекалено нереалистични са му желанията . Имате добра комуникация с него , общуването ви е факт , обаче той не е готов . Важна роля играят и други хора и той не трябва да ги слуша ,  трябва да мине време за да се получи нещо изобщо между вас . Според мен , не е готов все още .

Честно много си добра. Имаше не връзка ми направо брак. Ожени си млад и набързо и нещата скоростно се развалиха и му е прясно. Усещам го аз, че е наранен и общо взето се разчувствам. Проблема е обаче, че и аз съм наранена и също не знам дали съм готова, да ме наранят отново. Сега по-скоро се чудя дали де се дръпна или да изчакам да се развие нещо. Не искам да си губя времето, колкото повече време минава повече хлътвам. Голяма борба имам със себе си. Ако знам, че имаме бъдеще ще го изчакам, иначе не. Тези "Любовници" на последна позиция малко ме объркаха. Явно не умея правилно да чета картите.

Имам въпрос. Какво значи, че са му нереалистични очакванията?

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 08:55 от Malko_Slance

# 362
и аз имам въпрос- защо като не разбираш нищо от картите си редиш келтски кръст Peace с три ще ти бъде много по-лесно. И какво има да се обяснява за нереалистичните желания- явно е,че и ти ги имаш-същото е.
сори,ако съм рязка Peace

# 363
и аз имам въпрос- защо като не разбираш нищо от картите си редиш келтски кръст Peace с три ще ти бъде много по-лесно. И какво има да се обяснява за нереалистичните желания- явно е,че и ти ги имаш-същото е.
сори,ако съм рязка Peace

Мислех, че разбирам. А и обичам гледания с повече карти, дават по-пълна представа за картината.
Просто попитах.

# 364
Под нереалистични очаквания , аз имах предвид че очаква от флирта с теб да излекува себе си , в смисъл да се пребори със собствените си проблеми от предишната връзка , но няма как да стане , тъй като определено му трябва много време , а той бърза . Ако си решила да го чакаш , то се въоръжи с голямо търпение поне от два месеца , ако не и повече . Наистина с три карти е много по - добре . Влюбените е да се направи избор , труден избор , който в почти всички случай е свързан с трети лица . Въпросът там е да вземе сам решение , ала зависи от други хора това решение . Един вид съобразяване с това какво ще кажат другите за избора .

# 365
  • София; Дружбето
МОмичета, да пътувам ли за една среща - 9 чаши, Кулата, Обърната Звезда..... не?

# 366
Здравейте,момичета! Аз имам едно питане за гледане за връзка.
Сегашно състояние - Асо жезли
На мен - 5ца мечове
На него-9 жезли
Мои очаквания-Висшият жрец
Негови очаквания-5ца жезли
Тенденции-Крал Чаши
Пречки-6 мечове
Съвет-7 мечове
Аз имам някакво обяснение на ситуацията,но малко кашави ми се струват картите...Какво мислите?  newsm78

# 367
Под нереалистични очаквания , аз имах предвид че очаква от флирта с теб да излекува себе си , в смисъл да се пребори със собствените си проблеми от предишната връзка , но няма как да стане , тъй като определено му трябва много време , а той бърза . Ако си решила да го чакаш , то се въоръжи с голямо търпение поне от два месеца , ако не и повече . Наистина с три карти е много по - добре . Влюбените е да се направи избор , труден избор , който в почти всички случай е свързан с трети лица . Въпросът там е да вземе сам решение , ала зависи от други хора това решение . Един вид съобразяване с това какво ще кажат другите за избора .

Благодаря много. Ще видя как ще тръгне и ако пак си гледам ще е с три карти.  Blush

# 368
Здравейте

Може ли някой да ми хвърли едни карти? Въпросите ми са: Ще се сдобрим ли със С.? Ще се съберем ли да живеем заедно? С. ли е правилният избор?

Мноооогооо Ви благодаря

# 369
МОмичета, да пътувам ли за една среща - 9 чаши, Кулата, Обърната Звезда..... не?

Според мен , съвсем скоро , ще се случи нещо , което ще те накара сама да разбереш и да си изясниш дали си заслужава да пътуваш .

# 370
  • София; Дружбето

Според мен , съвсем скоро , ще се случи нещо , което ще те накара сама да разбереш и да си изясниш дали си заслужава да пътуваш .
  bouquet

# 371

bouquet
По тези карти срещата изобщо няма да се състои. Най-вероятно внезапно ще я отложат или на теб ще ти е невъзможно да отидеш.

# 372
На мен - 5ца мечове
На него-9 жезли
Тенденции-Крал Чаши
Пречки-6 мечове
Съвет-7 мечове
Аз имам някакво обяснение на ситуацията,но малко кашави ми се струват картите...Какво мислите?  newsm78
Имала си някакви очаквания към този човек, но той не ги е оправдал. От твоя гледна точка  е постъпил нечестно спрямо теб в дадена ситуация. А той от своя страна не е сигурен в теб, направо го тресат съмнения и страх. Изпитва ревност, подозира ,че има съперник. Изобщо това е човек, който е емоционално нестабилен, сам не знае какво иска ,често си мени мнението, а и има доста тайни. Предстои ви да изминете дълъг и труден път вие двамата. Известно време ще се отдалечите един от друг,  ще е временна раздяла заради трети човек или е свързано с пътуване на единия от вас. Шестица мечове  показва моментна пауза в конфликтите, разразили се при петицата мечове и петица жезли. Получаваш шанса да се отдръпнеш от конфликтна ситуация или направо скандал. Може да сте се скарали с партньора  и временно да се отдалечиш от ситуацията, може да не става дума за действително пътуване, а по някаква причина конфликтът бива изтласкан назад в съзнанието ти , защото нещо друго го измества. Това  не означава, че проблемите са разрешени, просто има временно отдалечаване от тях. Съветът към теб е да внимаваш с кого споделяш, защото има опасност да ти откраднат идеите, да те предадат или дори да те манипулират за лична изгода.

# 373
На мен - 5ца мечове
На него-9 жезли
Тенденции-Крал Чаши
Пречки-6 мечове
Съвет-7 мечове
Аз имам някакво обяснение на ситуацията,но малко кашави ми се струват картите...Какво мислите?  newsm78
Имала си някакви очаквания към този човек, но той не ги е оправдал. От твоя гледна точка  е постъпил нечестно спрямо теб в дадена ситуация. А той от своя страна не е сигурен в теб, направо го тресат съмнения и страх. Изпитва ревност, подозира ,че има съперник. Изобщо това е човек, който е емоционално нестабилен, сам не знае какво иска ,често си мени мнението, а и има доста тайни. Предстои ви да изминете дълъг и труден път вие двамата. Известно време ще се отдалечите един от друг,  ще е временна раздяла заради трети човек или е свързано с пътуване на единия от вас. Шестица мечове  показва моментна пауза в конфликтите, разразили се при петицата мечове и петица жезли. Получаваш шанса да се отдръпнеш от конфликтна ситуация или направо скандал. Може да сте се скарали с партньора  и временно да се отдалечиш от ситуацията, може да не става дума за действително пътуване, а по някаква причина конфликтът бива изтласкан назад в съзнанието ти , защото нещо друго го измества. Това  не означава, че проблемите са разрешени, просто има временно отдалечаване от тях. Съветът към теб е да внимаваш с кого споделяш, защото има опасност да ти откраднат идеите, да те предадат или дори да те манипулират за лична изгода.
Да,наистина има много точни моменти.Действително на него му предстои пътуване и известно време няма да живее в България,но това ще е след няколко месеца.
На въпросът дали иска да се събираме като отговор ми излиза Висшият жрец,Крал чаши и 6ца мечове като съвет.Висшият жрец като съобразяване с традициите ли трябва да го гледам? Аз трябва да реша дали искам да предприема нещо преди да замине,защото след това е напълно възможно пътищата ни да се разделят,а мисля,че той е голямата ми любов.Каша си е Grinning

# 374
Здравейте

Може ли някой да ми хвърли едни карти? Въпросите ми са: Ще се сдобрим ли със С.? Ще се съберем ли да живеем заедно? С. ли е правилният избор?

Мноооогооо Ви благодаря

Ще се сдобрят ли със С? - 2 пентакли- 6 пентакли - 9 жезли
Ще се съберат ли да живеят заедно? - 9 меча - Паж пентакли - Кралица жезли
с ли е правилният избор? - всъщност зададох въпроса Малката русалка ще се чувства ли добре със С? - 8 чаши - Крал пентакли - 3 меча

Аз мисля, че в началото нещата са започнали много лежерно, с лекота и то, защото ти си правила много компромиси - т.е. живеела си по правилата на С., винаги си се съобразявала с него, винаги си била готова да проявиш разбиране, но в един момент прекия сблъсък е бил неизбежен. И занапред може да има конфликти. От какво естество е спора ви? Свързан ли е с финанси?
Нужно е да се откажеш от чувството си за вина, да покажеш повече самоуважение и да се превърнеш в Кралица жезли. Лично за мен С. не е правилния избор. Аз тука в картите С. някакси не го виждам, той е някъде на страни и "черпи" от теб, налага подчинение, има прекомерни изисквания към теб, без да дава нещо в замяна.

Общи условия

Активация на акаунт