КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 071
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте  Party
Отдавна не съм се включвала в темата, и картите скоро не бях ги пипвала.
Ето една подредба  Embarassed
Въпроса е - какво ме очаква в любовта през следващите 6 месеца  Rolling Eyes

При мен изображението не се отваря .
Пфу не знам защо така Sad
Подреждането е келтски кръст
1 настояще - крал чаши
2 предизвикателство - императрицата
3  основата - 7 жезли
4 минало - колесницата
5 възможен изход - 2 пентакли
6 скорошно настояще - 6 мечове
7 вътрешни фактори - жрецът
8 външни - 2 чаши
9 страхове/надежди - 6 пентакли
10 изход - 3 пентакли (поясняваща карта асо чаши)
Според мен ще се появи нов мъж може би нещо свързано с работа  Rolling Eyes

Много дълъг е срокът от 6 месеца , чела съм май на Мона беше коментар , че в Таро дългите срокове не са за предпочитане .
Има нещо при теб , което стопира тотално нещата , Водиш голяма борба ,  има необходимост от вземане решение , избор , егото ти е наранено , чувство че си недооценена , имаш друг проблем , но май не е свързан с любовта точно , не можеш да намериш себе си , да се приемеш , нещата са заключени  поне за месец . Някакви неприятности ти предстоят .

# 421
  • София
Извинявям се може да се стори глупав въпроса, но от кои карти съдиш за толкова негативен коментар  ooooh! според мен картите не са чак толкова лоши  Rolling Eyes не са особено любовни но не са лоши  Rolling Eyes
Аз половин година го приемам за кратък период  newsm78

# 422
От моите .

# 423
  • София
Не рабрах, какво искаш да кажеш?

# 424
Здравейте  Party

1 настояще - крал чаши
3  основата - 7 жезли
4 минало - колесницата
8 външни - 2 чаши
Според мен ще се появи нов мъж може би нещо свързано с работа  Rolling Eyes

Много дълъг е срокът от 6 месеца , чела съм май на Мона беше коментар , че в Таро дългите срокове не са за предпочитане .
Има нещо при теб , което стопира тотално нещата , Водиш голяма борба ,  има необходимост от вземане решение , избор , егото ти е наранено , чувство че си недооценена , имаш друг проблем , но май не е свързан с любовта точно , не можеш да намериш себе си , да се приемеш , нещата са заключени  поне за месец . Някакви неприятности ти предстоят .

На 7 ма имаш Папата , а на 1 ва Крал чаши - това говори или за женен мъж или човек с дълг към някого . Тъй като на 10 та е Тройка пентакли , а тя при отношения може да е намеса на трети човек . От това съдя , че имаш друг проблем . 6 меча заедно с двойка пентакли е преход , заминаване , но вероятно не си си тръгнала истински все още , защото е на 6 та позиция / близко бъдеще / търсене на нещо по - добро . 2 ка чаши , вътрешния конфликт , емоционалните сътресения след 7 ма - Папата  .

# 425
  • София
Не съм съгласна  Rolling Eyes аз не виждам крал чаши и жрецът по този начин, по скоро приемам като - сериозен, дълбоко емоционален човек със сериозни намерения. За двойката чаши също не съм съгласна.
Иначе да картите от малкия кръст оказват вътрешен конфликт и минали събития имащи отношение към сегашното, но аз знайки си дереджето ги приемам като леки  Mr. Green
За тройките може и да си права, тройките подсказват това но пък в тези карти не усещам така нещата, аз за това и изтеглих поясняваща карта която според мен ясно говори че не става въпрос за трети човек.
И да уточня отново въпроса ми е принципен без да имам предвид други хора освен себе си  Rolling Eyes

# 426
Не съм съгласна  Rolling Eyes аз не виждам крал чаши и жрецът по този начин, по скоро приемам като - сериозен, дълбоко емоционален човек със сериозни намерения. За двойката чаши също не съм съгласна.
Иначе да картите от малкия кръст оказват вътрешен конфликт и минали събития имащи отношение към сегашното, но аз знайки си дереджето ги приемам като леки  Mr. Green
За тройките може и да си права, тройките подсказват това но пък в тези карти не усещам така нещата, аз за това и изтеглих поясняваща карта която според мен ясно говори че не става въпрос за трети човек.
И да уточня отново въпроса ми е принципен без да имам предвид други хора освен себе си  Rolling Eyes

Поясняващата ти карта Асо чаши , е  шампанско и сълзи но примесено с гняв .
 Аз съм сигурна , че ти си знаеш много добре защо е всичко това !

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 08:12 от a.nik

# 427
  • София
Не съм съгласна  Rolling Eyes аз не виждам крал чаши и жрецът по този начин, по скоро приемам като - сериозен, дълбоко емоционален човек със сериозни намерения. За двойката чаши също не съм съгласна.
Иначе да картите от малкия кръст оказват вътрешен конфликт и минали събития имащи отношение към сегашното, но аз знайки си дереджето ги приемам като леки  Mr. Green
И да уточня отново въпроса ми е принципен без да имам предвид други хора освен себе си  Rolling Eyes

Поясняващата ти карта Асо чаши , е  шампанско и сълзи но примесено с гняв .
 Аз съм сигурна , че ти си знаеш много добре защо е всичко това !
То е хубаво да си сигурен в нещо, лошо е когато не си прав Joy не си зная за какво е това нещо, нито кое е нещото  Embarassed
За асото също не съм съгласна  Embarassed няма да забравя като се сгаджосахме с бившия ми мъж все тази карта ми се падаше, сълзи не е имало  Embarassed
Но като изключим това, асото не е ли динамично начало, порив  newsm78
Аз лично приемам 2 и асо чаши като положителни карти в точно това нареждане  Rolling Eyes

# 428
ОК,поиска мнение,дадоха ти го. явно нямаш нужда от него,'щото си знаеш  Laughing или не е това,което искаш да чуеш- ти си знаеш Peace

# 429
Здравейте,момичета.Наскоро си купих карти таро,но съм толкова боса,че нищо не схващам.В момента имам проблем,някой би ли ми помогнал с тълкуването?

# 430
НА въпроса защо отново ни се развалиха отношенията,ми се паднаха следните карти:звезда,дяволът и петица мечове,всички прави.

Знам,че картата дяволът е лоша,а звездата-не.И нещо не мога да се оправя.

# 431
  • София
ОК,поиска мнение,дадоха ти го. явно нямаш нужда от него,'щото си знаеш  Laughing или не е това,което искаш да чуеш- ти си знаеш Peace
Темата доколкото знам е за обсъждане, мнения неподлежащи на коментар не са обсъждане, както и заядливите коментари  също  ooooh!
А и смятам, че ясно отговорих на коментара относно мен, че не е правилен и явно тълкованието е грешно   Tired
Не става въпрос за харесване и какво искам да чуя, мисля че и вас ви е интересно доколко са коректни коментарите ви, или понеже това, че не са коректни не ви харесва е по-добре да си мълчим? Tired

# 432

Темата доколкото знам е за обсъждане, мнения неподлежащи на коментар не са обсъждане, както и заядливите коментари  също  ooooh!
А и смятам, че ясно отговорих на коментара относно мен, че не е правилен и явно тълкованието е грешно   Tired
Не става въпрос за харесване и какво искам да чуя, мисля че и вас ви е интересно доколко са коректни коментарите ви, или понеже това, че не са коректни не ви харесва е по-добре да си мълчим? Tired
[/quote]

Ами обсъждай де , направи пълен анализ тогава ти самата на твоя Келтски кръст , пък да обсъждаме тогава ! Или целта е друга , да покажеш че на някого тълкуването не е правилно и коректно . Аз исках  само да ти помогна !

# 433
Здравейте. Бих искала да ми помогнете с тълкуване за картите на една приятелка. Тъй като на мен очевидно ми е трудно да ги тълкувам правилно не желая да я обърквам и ви моля за помощ. Ние ги разчетохме с нея по един начин, но имаме нужда от странично мнение.
Значи става въпрос за избор между две момчета.
За първото момче, да го наречем Х картите са: 5-ца пентакли, Асо жезли, Звездата
За второто момче - Y са следните: Страшният съд, Крал Чаши, 4-ка мечове.

Помогнете, защото момичето има нужда от съвет. Благодаря предварително!  Flutter

# 434
Здравейте  Party

1 настояще - крал чаши
3  основата - 7 жезли
4 минало - колесницата
8 външни - 2 чаши
Според мен ще се появи нов мъж може би нещо свързано с работа  Rolling Eyes

Шест месеца е доста дълъг срок, особено за любовни въпроси и прогнозата не е много точна. Но щом си преценила така, ще направя моята прогноза по тях.
В момента си в преходна фаза, от една ситуация към друга, още повече ,че скорошни събития са задвижили процеса. Обаче си твърдо решена да отстояваш себе си и да не правиш никакви компромиси. Като цяло търсиш стабилност и удовлетворение. Но искаш това да е едва ли не като подарък от съдбата. Но за да се случи това, първо трябва да платиш някаква цена, за да вземеш, трябва и да дадеш, да се потрудиш, защото контактът ще е на лице,но от теб зависи какво ще стане. Картите ти показват възможност за възстановяване на някакви отношения на един по-късен етап, или с бившия ти мъж, или с друг мъж,с който си имала много сериозни отношения. Имате възможност за  създаване на стабилна връзка,съюз, общи планове , може дори и да работите заедно.

Общи условия

Активация на акаунт