КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 050
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!

Може ли някой да ми изтегли карти на два въпроса?
1. Ще взема ли кандидат-студентският изпит?
2. Как ще се развият отношенията ми със С.?

Благодаря!

# 661
Добър вечер,
може ли да помоля някой да ми тегли карти, как ще ни се развият отношенията с Ц.?
Започнаха преди месец,през който имаше и добри и лоши моменти.....днес имаше един вид разрив.
Та, дали ще продължим напред сдобрени или днес е бил краят.

Благодаря ви и извинявайте ако има нещо.
Просто аз като си изтегля и дава отръжение на психическото ми състояние. Confused

И аз ще се радвам днес някой да ми тегли тези карти Heart Eyes Blush

# 662
Ще се надявам някой да ми тегли карти,защото ми е тежко  Cry
Просто да видим какво ще покажат.
Той вчера много ме обиди,до сега не се е обадил...поне да се извини.А може и да не се счита за виновен Confused

# 663
Ще срещна ли подходящ мъж тази година?
Благодаря Ви.

# 664
Хайде и за мен
Какво е решението на Х?

# 665
Здравейте!

Може ли някой да ми изтегли карти на два въпроса?
1. Ще взема ли кандидат-студентският изпит?
2. Как ще се развият отношенията ми със С.?

Благодаря!

Ще бъдеш ли студент? - 10 чаши - Светът - Справедливостта - Светът по-скоро показва завършване на образованието. Сега си завършила средното може би?
Проблемът ще бъде решен, но дали на теб това ще ти хареса - не знам. Може да бъдеш приета не точно там, където искаш най-много. Или да те приемат, а след време да се окаже, че това не е точно което си си представяла.

# 666
Хайде и за мен
Какво е решението на Х?

Обесеният - Паж пентакли - Дявол
нямам представа от какво естество е решението, което трябва да вземе Х. Но като цяло трябва да се абстрахираш от големите аркани и да се съсредоточиш върху Паж-а. Вероятно той описва Х и дава насока за неговото поведение.

# 667
Момичета, на почти всички любовни въпроси съм сигурна, че можете да си отговорите и без карти Таро. Къде е прословутата женска интуиция?  Възможно ли е до толкова да се вкопчите в идеята за някой мъж, че да не можете да кажете "баста"!? Гледайте трезво на нещата, дайте си ясна сметка дали някой има чувства към вас, не изпадайте в заблуди, не живейте в света на илюзиите. Възможно ли е някой да ви обижда, да ви пренебрегва и вие да питате Таро "обича ли ме?" Ами и без Таро е ясно, че този мъж не ви заслужава и е време да му покажете изхода.
Успех на всички!

# 668
Искам и аз да попитам нещо!
Ще имам ли редовна работа като учител от есента живи и здрави?
Благодаря!

# 669
Искам да попитав и аз нещо ....ако е възможно
Как ще се развият отношенията ми с Т.?
ще остана ли на постоянна работа ,на мястото на което съм в момента?

благодаря!

# 670
Мерси,Бръмбар.Чела съм,че когато на подреждане от три карти на първа и трета позиция са големи аркани,а на втора е малък аркан,тогава се тълкува единствено втората карта  Peace
ПС
Скрит текст:
Въпроса беше относно брак

# 671
Мерси,Бръмбар.Чела съм,че когато на подреждане от три карти на първа и трета позиция са големи аркани,а на втора е малък аркан,тогава се тълкува единствено втората карта  Peace
ПС
Скрит текст:
Въпроса беше относно брак

Да, знам че и сама тълкуваш, затова и така ти отговорих Simple Smile

Скрит текст:
Ще ми бъде интересно, ако споделиш отговора Simple Smile Паж пентакли освен всичко друго е и някаква новина, новост, както и всяко едно действие, което ни се случва за първи път

# 672
Официалният разговор ще се състои на 4ти вечерта.Отговора на загадката ще е "да" по предварителни данни.

# 673
Искам и аз да попитам нещо!
Ще имам ли редовна работа като учител от есента живи и здрави?
Благодаря!

5 чаши  Паж меча   Кралица чаши
Някаква женица ти мъти водата, такава една леко странна и отнесена. Не оставяй нещата на случайността, провери всичко по 3 пъти, има неща които не са ти известни, има клюки.

# 674
    Може ли да ми кажете как ще се развият отношенията ми с А.?

И дали да рискувам започвайки нова работа?

Благодаря предварително Hug

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 16:51 от mailita

Общи условия

Активация на акаунт