КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 047
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Хайде и за мен
Какво е решението на Х?

Обесеният - Паж пентакли - Дявол
нямам представа от какво естество е решението, което трябва да вземе Х. Но като цяло трябва да се абстрахираш от големите аркани и да се съсредоточиш върху Паж-а. Вероятно той описва Х и дава насока за неговото поведение.
Няма такова нещо, че трябва да се абстрахира от големите аркани. Тогава защо ще теглите 3 карти,като ще игнорирате две от рях??? Направо си теглете една карта и я тълкувайте Mr. Green  Вярно е ,че водеща роля има малкия аркан, той изпълнява действието, но как точно се проявява това действие показват двата големи аркана. Не случайно те са там. В случая се вижда един мъж с незряло поведение, направо детинско, който направо е зациклил и се изживява като жертва. Също така е  фокусиран върху материалната страна на живота, има страх от неизвестното, изпълнен с негативни мисли, склонност към обсебване на другия. Обесеният и Дявола -при такава комбинация няма как да има положително развитие.

# 676
Обещах да дам развръзката по въпросите, за които съм питала тук:
Питах през март:
 "Какво иска той от мен?", се падат 6Ж-ПажП-Луна.
Какво трябва да значи това?

И още - на въпроса "Ще се оттегли ли най-после той от създалата се ситуация?", се падат
9П-ПажП-5Ж.
Резултат - към момента въпросното лице продължава да се държи странно, необяснимо агресивно, реваншистки, с необосновани претенции, въпреки че за създадената ситуация вината е изключително и само негова. Това, което смятах за инфантилно поведение, ясно придобива чертите на психичен проблем, който не признава и отказва да търси помощ.

През май питах: Ще се получи ли по-голяма близост между мен и В.?
Отговорът - a.nik:

Колесницата 5 ца жезли 4 ка жезли
Устремила си се към нещо , което обаче няма ясна цел . Има доста енергия и като че ли напрежение  в цялото ти поведение . Изглежда като че се бориш за нещо , и дори виждаш конкуренция , но не си наясно защо го правиш . Имаш желание и това се вижда по картите , но е като едно състезание всичко в момента и то състезание с борба . Няма чувства няма емоции , само едно напрежение . Нещата ще се успокоят и ще преминат в приятна комуникация и ще има спад на напрежението , възможно е дори да имате среща и да се почувстваш приятно и добре , може и нещата да се изразят в писмена форма и пак да ти бъде приятно . Така или иначе ти предстои нещо приятно като комуникация с този човек . Близост точно аз не виждам в картите , но не се знае   но приятни разговори
Резултат: - Въпросният човек е премълчал важен факт за себе си, което доведе до абсолютно прекъсване на комуникацията от моя страна. Никакви срещи, никакви разговори.
Имах май още едно питане, което обаче не намирам...

# 677
Момичета, трябва ми помощ или поне насока.Със С. продължаваме да се караме и това негово постоянно сменяне на настроенията, а сега дори започна да ревнува от несъществуващи неща , аз уж няма чувства.Какво очаква той от мен? И какво казват картите има ли поне някакви чувства към мен ? И накрая как ще продължат тези наши отношения в следващите три месеца.Адски благодарна ще съм.

# 678
Давам ОВ на предходния ми въпрос-ще има брак.
И една много странна комбинация от днес,а именно
Луната-Магьосникът-Колелото на съдбата
отговаря на въпроса "Как се почувства Х,при определени обстоятелства днес"

# 679
   Моля за тълкуване на картите които ми се паднаха за отношенията ми с един човек, понеже ми е трудно сама да направя анализа за себе си... Hug

Настоящи отношения - Асо пентакли
 Моята позиция - 10 мечове
 Неговата позиция -  7 пентакли
 Съвместимост - 6 жезли
 Неочаквани събития - Съдът
 Перспектива - Кралица жезли
 Обобщение - 8 пентакли

# 680
Здравейте,  Hug

искам да ви попитам какво мислите за една комбинация. Отговаря на въпроса дали Х и У ще стигнат до по- интимни отношения. За мен отговорът е ясен, но аз все пак ги познавам и двамата. Интересно ми е за непознати хора какво ще проговори комбинацията, т.е. това е малко за закачка (макар, че от картите никак не изглежда нещата да приключат само с нея  Peace Simple Smile )

Ето и комбинацията: Кралица чаши - дяволът - светът

Усмивки на всички!  Hug

# 681
  • София
Здравейте момичета,
Може ли да Ви помоля за тълкуване на една комбинация която се отнася за работа.
Асо Жезли,Смърт,Дъщеря на камъните.
Въпросът ми е - дали това място е за мен или ще трябва да се преориентирам в близко бъдеще.(работата за която става въпрос е нова, от няколко месеца)
Ако някой проявява желание да ми хвърли карти, ще съм много благодарна Simple Smile
П.С. Картите са подарък и нямам опит с тях.Напоследък ежедневно си мисля че не съм на правилното място и реших да потърся отговор в тях
Поздрави.

# 682
Здравейте,  Hug

искам да ви попитам какво мислите за една комбинация. Отговаря на въпроса дали Х и У ще стигнат до по- интимни отношения. За мен отговорът е ясен, но аз все пак ги познавам и двамата. Интересно ми е за непознати хора какво ще проговори комбинацията, т.е. това е малко за закачка (макар, че от картите никак не изглежда нещата да приключат само с нея  Peace Simple Smile )

Ето и комбинацията: Кралица чаши - дяволът - светът

Усмивки на всички!  Hug

Дяволът за отношения е отврат. В комбинация с Кралица чаши си е емоционален шантаж, ревност, егоистични интереси.

# 683
Мъжът е женен. Според мен кралица чаши е жената. Той и е нещо като шеф и има някаква закачка между тях, но според мен тя ще "пропадне" доста дълбоко в тази каша, която май май сама си забърква. КЧ е първата карта.  Peace Само светът на края ме обърква.  Rolling Eyes

# 684
Здравейте момичета,
Може ли да Ви помоля за тълкуване на една комбинация която се отнася за работа.
Асо Жезли,Смърт,Дъщеря на камъните.
Въпросът ми е - дали това място е за мен или ще трябва да се преориентирам в близко бъдеще.(работата за която става въпрос е нова, от няколко месеца)
Ако някой проявява желание да ми хвърли карти, ще съм много благодарна Simple Smile
П.С. Картите са подарък и нямам опит с тях.Напоследък ежедневно си мисля че не съм на правилното място и реших да потърся отговор в тях
Поздрави.

А какво е Дъщеря на камъните? Някой паж , може би? Пентакли?

Определено има гняв и яд срещу Работата, явно, която си започнала. Смъртта изисква преосмисляне на ситуацията, но в същото време тя е и тази, която разпалва гнева и го прави движеща сила. Ако последната е Паж пентакли, както предполагам, нещата ще се развиват бавно. Даже ми идва да кажа така - дай й шанс на тази работа, сякаш още малко рутина е нужна, за да й намериш сладостта.

# 685
Мъжът е женен. Според мен кралица чаши е жената. Той и е нещо като шеф и има някаква закачка между тях, но според мен тя ще "пропадне" доста дълбоко в тази каша, която май май сама си забърква. КЧ е първата карта.  Peace Само светът на края ме обърква.  Rolling Eyes

Можеш да зададеш няколко придружаващи въпроса за ситуацията. Честно казано и мен Светът тук ме озадачава. Но определено жената ще пострада емоционално, ако такава връзка има. 

# 686
  • София
Благодаря ти Колорадски бръмбар. Дъщеря на камъните е наистина Паж пентакли (моите карти са Таро на търсещия). Надявам се да има смисъл, ще стисна зъби. Истината е че на моменти губя търпение и единствено искам да си грабна шапката и да си тръгна Sad.

# 687
Здравейте!
Ако някой проявява желание да направи подредба за един въпрос ще съм много благодарна: "Ще замина ли септември за Испания?".   bouquet

# 688
Момичета, трябва ми помощ или поне насока.Със С. продължаваме да се караме и това негово постоянно сменяне на настроенията, а сега дори започна да ревнува от несъществуващи неща , а уж няма чувства.Какво очаква той от мен? И какво казват картите има ли поне някакви чувства към мен ? И накрая как ще продължат тези наши отношения в следващите три месеца.Адски благодарна ще съм.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 09:32 от angel..

# 689

Светът в случая според мен , показва че е крайно време жената да поеме по нов път и й предстои избор свързан с отказване от  огромното желание което явно граничи с обсебване / Кралица чаши + Дявола / Крайно време е да сложи края на тези мечти за любов . Прекалено дълго време е в тази ситуация . Светът - изход

Общи условия

Активация на акаунт